-------------
Доречі, колєга-опелевод розповідав, що в них движки кращі і надійніші ніж у "омегах Б", тільки от вік....
П.С.,От би десь 3,6, 24V Lotus знайти! Ммм-БОМБА!!!

Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK
Лотус Омега,коробка від корвета...хм,таких машинок випустили всього лиш 1100 штук і вони зараз за бугром по 25 000 ойро,так що це просто мрія,купити її анріал...Speedo писав:3,6, 24V Lotus знайти! Ммм-БОМБА!!!
Ага, екслюзив типу Форд Cossworth, а то й ще більший ...Vitalik-first писав:25 000 ойро,так що це просто мрія,купити її анріал...
Божевільний писав:Пассат Б3
Ох, хароша машина, одна з перших іномарок мого "Старого" (Батька), купив він її в далекому якщо не помиляюся 1995 році, пригнали з Німців, машина була 1991 року, 1,8 моноінжектор правда в ній крім гідропідсилювача, електролюка, та дисків Борбет, ніфіга не було, машиною Батько тішився довго, наїздила вона в нього під 300 тис. км. і в 1999 році продав, хочу підкреслити, що він жодного разу не ліз в двигун (я не рахую заміни розхідних матеріалів, типу фільтрів, свічок, і.п.), наскільки пам*ятаю, троха погано прада згадую, там комфортний салон))))Божевільний писав:Пассат Б3
Шо за бред ти знаєш скільки ті муфти і полуос, саленблоки,коробкиі задні коштують ліпше купити коня і трактор сіна.Speedo писав:ІмХО, якщо брати стару "ауді", то тільки куаттро, а решта... також не варто...
Який варіант? ті машини загнані вдим, а каравини всі з сраками повареними бо їх ломить на двоє.Speedo писав:це ніби непоганий варіант:
?Dj kvass писав:Подумай сам шото за машина в якій на капоті очко розірване надвоє
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 2 гостей