Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK
Дзвонив до своїх,кажуть це поки що чутки.Конкретного закону чи постанови немає,але після свят буде розглядатись відміна талонів та Нотаріальних доручень.Доручення можна буде виписувати від руки власником авто.Але наголосив,що це покищо чутки...SERUY писав:нформація від дуже впливових гайців (ну одного
Блін, я на мене, то це погано. Наприклад, я нарив техпаспорт з ключами від батькового авто. Написав доручення, підробив підпис і тд...weed123 писав:Доручення можна буде виписувати від руки власником авто.Але наголосив,що це покищо чутки...
та й ніхто не заставляє тебе так купувати автівку.mister_X писав:А якщо людина таким чином купила авто? А власнику зай..б зайшов і він заявив про угон авто???
тому і питаю бо не можу їздити (точніше не хочу без талона їздити бо то до першого гайца який вирішить по?::тись, а я не маю стільки бабла шоб кожен день на штрафи попадатиDiwal писав:їздити спокійно і не надіятися, чекати на якісь зміни!
Ну раз на раз не попадає а мені шось останнім часом дуже на гайців везеSluva писав:Соррі звичайно за флуд,але я ніколи того талоні і не показую,права і техпаспорт,за всі роки мену тільки 2-а рази попросили його показати і то 1-й раз для того щоб запис поставити(типу довимахувався )
от і питаю мож хтось шось про то дійсно знає а не просто чув :)Жульєн писав:А я той талон заламінував нафік. Давно законопрект був про скасуваня талону правопорушення, але яка його доля мені не відома.
weed123 писав:Дзвонив до своїх,кажуть це поки що чутки.Конкретного закону чи постанови немає,але після свят буде розглядатись відміна талонів та Нотаріальних доручень.Доручення можна буде виписувати від руки власником авто.Але наголосив,що це покищо чутки...SERUY писав:нформація від дуже впливових гайців (ну одного
romario писав:у всьому цивілізованому світі немає доручень - наприклад в Америці маєш мати тільки права, а маншину на предмет угону пробивають по компу в ментовській машині, а наприклад у Англії коли продаєш машину достатньо написати листа у довільній форму хто і кому продав та надіслати в даї...
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 2 гостей