1. Його не відбалансуєш, все зроблено "на око". Ну а якість шва вже залежить від самого зварювальника.hrdrive писав:Wheelmann, а чим не правильно на останный фото розварено диск?
2. Я б не поставив такі диски на машину на якій їзджу я і моя сім'я.
Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK
1. Його не відбалансуєш, все зроблено "на око". Ну а якість шва вже залежить від самого зварювальника.hrdrive писав:Wheelmann, а чим не правильно на останный фото розварено диск?
Ти просто набиваєш повідомлення? Там по фото все видно, варив сліпий ногамиhrdrive писав: а по чому судиш що на око зроблено? Може там просто такий шов неочень вийшов?
Титани завжди втигнеш хапнутиБОБА писав: титани хапнути
Аргументи? Може не до всіх машин вони і дивляться..Але на вкус і цвет всі фламастєри...БОБА писав:розварка це бред
на такій резині на таких широких дисках я б не радив з дому за хлібом виїхати не то що десь на трасі швидкість розвинути.TOXA писав:нетре на розварки велику резину, тре шоб резина було "доміком", на розварки тре ризину розміром 165/60, або 175/65 самий оптимал
а шо буде від того ???? саме гірше це резину коли надіваєш , то шоб вона по краям стала, знаю випадок коли качали до 6 атмосфер колесо ))) а так то нічого сташного не станеться .. )vovka писав:на такій резині на таких широких дисках я б не радив з дому за хлібом виїхати не то що десь на трасі швидкість розвинути.
TOXA, може і нічого , але резина втрачає свої їздові характеристикиTOXA писав:а шо буде від того
ти так тут не кажиБОБА писав:розварка це бред
як ?nonuk писав:може і нічого , але резина втрачає свої їздові характеристики
Якшо на диск шириною 8j натягують 175 резину, то само собою шо дорогу воно буде триамти не краще ніж на 175 гумі на звичайному диску, контакт з дорогою той самий 175мм...nonuk писав:може і нічого , але резина втрачає свої їздові характеристики
ця резина просто не призначена на такі диски.TOXA писав:а шо буде від того ????
якщо ссилка не достатньо авторитетна, в гуглі є багато інших авторитетніших :)Теперь рассмотрим вариант с ободом, на дюйм и более превышаюшим ширину протектора.
Появляются эффекты - один положительный, один сомнительный и остальные отрицательные.
+ уменьшается боковой увод шины
~ машина выглядит более "круто"
- нижняя часть боковины во время работы касается грунта
- верхняя часть нитей каркаса ненормально перегнуты о край обода
- на нити каркаса действует сильнопульсирующая нагрузка сжатие/растяжение
- шина значительно сильнее передаёт от дороги к подвеске и кузову импульсные знакопеременные нагрузки (швы на асфальте, например)
- нити корда в районе краёв брекера при работе нагружены нерасчётными нагрузками - это приводит к раннему переходу корда в "винт".
Dusi писав:є наприклад 205 R13
висоту точно не помню,фірма піреллі.
Kritik писав:ага
ше ціну скажи на таку резину шоб всі офігели!
наприклад
195\45 14
коштує 600 баксів за комплект. :)
б/у до речі
диск на зубу має бути не вужчий ніж 6 дюймів а мах навіть ненаю 10 штоліKost писав:забийте кому не подобаєится, їздіть дальше на R13 J5 ))
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 1 гість