Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK
Де якісно прочистити інжектор?
- Vexler
- Ім'я:Віктор
- Стать:чоловік
- Номер:металевий
- Дякував (ла): 1 раз
- Подякували: 8 рази
- Контактна інформація:
На авторинку на Зеленій промивка моноінжекторів є.
- Yelik
- Подякували: 24 рази
- Контактна інформація:
Re: Де якісно прочистити інжектор?
Прочистив сьогодні форсунки на вул. Підстригача, "Bosch service" - це перед перехрестям Наукова-Стрийська по Науковій поворот направо, як до Ювелірного заводу. Зняв форсунки з машини і прочистили ультразвуком з хімією. Коштувала процедура 265грн. Майстер, на перший погляд, толковий спеціаліст, багато чого мені ще цікавого розказав.
-
- Лінгвіст
- Ім'я:Felix
- Дякував (ла): 2 рази
- Подякували: 37 рази
- Контактна інформація:
і як тепер відчуття? їде краще? пару канєй додалося?Yelik писав:Прочистив сьогодні форсунки на вул. Підстригача, "Bosch service" - це перед перехрестям Наукова-Стрийська по Науковій поворот направо, як до Ювелірного заводу. Зняв форсунки з машини і прочистили ультразвуком з хімією. Коштувала процедура 265грн. Майстер, на перший погляд, толковий спеціаліст, багато чого мені ще цікавого розказав.

Я ще в свому житті форсунок не чистив

- Yelik
- Контактна інформація:
Felix, працює рівніше, але ще сильно не випробовував, бо відразу на стоянку поставив. 2 з 4 були засрані, але не критично. Після чистки все стало на місце.
Він казав, що ультразвуком не можна чистити форсунки siemens, в мене bosch. Крім того, казав, як деколи намахують на інших сервісах коли ніби чистять на машині, де так чистити не можливо в принципі
І на машині можна чистити форсунки тільки у випадку, коли до них дуже важкий доступ і виробник передбачає таку чистку та робить "обратку".
Він казав, що ультразвуком не можна чистити форсунки siemens, в мене bosch. Крім того, казав, як деколи намахують на інших сервісах коли ніби чистять на машині, де так чистити не можливо в принципі

- andriy320e30
- Ім'я:andriy
- Дякував (ла): 20 рази
- Подякували: 15 рази
- Контактна інформація:
Felix, чиститься коли є проблеми провал і так дальше а коней воно не додає .я недавно чистив зразу провал пропав
машина їде ідеально
машина їде ідеально
-
- Лінгвіст
- Ім'я:Felix
- Дякував (ла): 2 рази
- Подякували: 37 рази
- Контактна інформація:
Дякую за інформацію. В мене жодних провалів ніби нема... перед новим роком буду робити планове ТО, заодно перевірю свічки. А тоді вже певно буду вирішувати, чи їхати для профілактики промити, чи "не мішати машині робити"Yelik писав:Felix, працює рівніше, але ще сильно не випробовував, бо відразу на стоянку поставив. 2 з 4 були засрані, але не критично. Після чистки все стало на місце.
Він казав, що ультразвуком не можна чистити форсунки siemens, в мене bosch. Крім того, казав, як деколи намахують на інших сервісах коли ніби чистять на машині, де так чистити не можливо в принципіІ на машині можна чистити форсунки тільки у випадку, коли до них дуже важкий доступ і виробник передбачає таку чистку та робить "обратку".

- Myself
- Ім'я:Oleksandr
- Номер:ВС 0990 ВО
- Дякував (ла): 19 рази
- Подякували: 71 рази
- Контактна інформація:
мив на "оленячому сервісі" на Щирецькій... Задоволений був, що слон. Дві години ультразвук, дві - кавітація... Весь цей час лазив по "Новій лінії", дружина була задоволена: купив всякого хламу в хату
При зборці був присутній... Якісно, дорого (поза 300 грн позаминулого року), але так, як має бути. Жодних застережень до "оленів" не мав, хоча до "сервісменів" завжди дуже прискіпливий...

-
- Ім'я:саня
- Дякував (ла): 0
- Подякували: 0
Стрийська кооперативні гаражі недоїжаючи автовокзалу по праву сторону Сергій
- andriy320e30
- Ім'я:andriy
- Дякував (ла): 20 рази
- Подякували: 15 рази
- Контактна інформація:
+1Myself писав:мив на "оленячому сервісі" на Щирецькій... Задоволений був, що слон
TURBO -POWER
Yelik а що така проблема iх зняти?
- Yelik
- Контактна інформація:
В мене треба знімати впускний колектор, який ще й розвернутий до салону.пашок писав:Yelik а що така проблема iх зняти?
volleyball.lviv.ua/blog/
-
- Ім'я:Вова
- Номер:5427/29819
- Дякував (ла): 0
- Подякували: 0
сам чистив і задоволений повністю, тільки от западло, коли знімав форсунки то пообривав резинки які забезпечую герметизацію...(поприкипали с..__)
мусів підбирати, підійшли вів WV)))))
мусів підбирати, підійшли вів WV)))))
Хто зараз онлайн
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 4 гостей