sergey писав:та й все.

Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK
sergey писав:та й все.
Бери!veresen писав:А яка в нас ситуація з хранцузами ? запцастини, обслуга ? Бо думав такого брати http://auto.ria.ua/auto_renault_1537065.html
Щось мені здається що до літа його продадутьFanateG писав:Бери!
Не пожалієш.
axel писав:З якими ти то БМВістами ганяєш на рівних? З припаркованими?
+1McPherson писав:бери е30 і не страдай фігньою. 5 штук якраз вистачить на пристойний екземпляр.
Не думаю, що порве проб 2.2 турбоaxel писав:Ну візьмеш ти собі машину яка виглядає спортивно..... ну і 2.5 літрова 34-ка тебе порве в хлам
Всі відповіді прийняв до уваги. Дякую.FanateG писав:ну значить ми свої думки виказали.
В яку сторону поміняються ціни ? + чи -FanateG писав:Бо до літа поміняються і машини і ціни.
А хіба 19 ренотік не виглядає трошки спортивним ?vovka писав:то казали спортивну машину а то вже і на рено згодні
vovka писав:тоді вже ліпше део сенс якогось 2005 року
ніколи лайноса не візьмуMcPherson писав: врешті решт автор купить собі ланоса..
ну незнаю.. в такому випадку 08 нічим не менш спортивно виглядаєveresen писав: А хіба 19 ренотік не виглядає трошки спортивним ?
бомба, але 85-87 рік.vovka писав:о згадав. можна ше звернути увагу на VW Scirocco.
від чуми. тюрьми і ланоса - не зарікайся!veresen писав:ніколи лайноса не візьмуMcPherson писав: врешті решт автор купить собі ланоса..
guest_yellow_cat писав:від чуми. тюрьми і ланоса - не зарікайся!
можна і 90-91 найти якшо пошукати... ну але що ж ти хочеш.. спортивні тачки дорого завжди коштували . таке життя.veresen писав:бомба, але 85-87 рік.
а хіба то кадет?HiGH_ZeRO писав:Паша і чим тобі той кадет недогодив ?
я той бампер в перший день загроблю по наших дорогах )))HiGH_ZeRO писав:Паша і чим тобі той кадет недогодив ?
Diwal писав:хоча я б краще за ці гроші подивився щось з БМВ! Ось напиклад http://auto.ria.ua/auto_bmw_2101272.html!
axel писав:От колись візьми і просто проїдься на Е34. І ти поміняєш думку, я тобі це гарантую
sergey писав:Потом знающі люди сказали, що або ВАЗ або німець. Третього не дано.
axel писав:З якими ти то БМВістами ганяєш на рівних? З припаркованими
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 15 гостей