На днях планую перенести сайт/форум на новий сервер

Відповідно протягом певного часу можуть виникнути проблеми з доступом сюди.
Детальніше писатиму тут по ходу.
Дякую!
Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK
От сьогодні була причина, в хостера веб-сервер підвис на 1.5 год десь.cat-yellow писав:якшо не секрет, яка причина переїзду?
Не знаю, що там було у хостера, але новий сервак Dell Power Edge 2850, 2 x Intel Xeon 3.0 DualCore, 2 Gb RAM ECC, 2 x 73 GB SCSI 15000rpm (RAID1)cat-yellow писав:performance? більш потужний новий сервак?
Ну... Сервачок хороший, повинно все літати.weber писав:От сьогодні була причина, в хостера веб-сервер підвис на 1.5 год десь.cat-yellow писав:якшо не секрет, яка причина переїзду?
Також в даний момент це шаред хостінг і відповідно всі недоліки цього, обмеженість налаштування і т.п.
Не знаю, що там було у хостера, але новий сервак Dell Power Edge 2850, 2 x Intel Xeon 3.0 DualCore, 2 Gb RAM ECC, 2 x 73 GB SCSI 15000rpm (RAID1)cat-yellow писав:performance? більш потужний новий сервак?
чекай... чекай... ми ще не переїхалиcat-yellow писав:weber-у, як адміну - благодарності за швидкий перезд!
Сам сервак $330pikach00 писав:weber, і кіко коштує таке задоволення?
weber писав:В кого зміниться ІР-адреса, в того працюватиме Балачка
hrdrive,hrdrive писав:weber, Те, що зараз на форумі не відображаються картинки, повязане з переїздом?
А вимкнення додатків ховає тимчасово існуючіweber писав:Вимкнуто зміну аватарів та завантаження додатків на форум
Вже як я бачу всі юзають нову ІР. Залишилось перенести останню копію бази і поміняти конфіг. Після обіду зроблю.hrdrive писав:weber, зрозумів, дякуюКоли остаточно переїдем?
Хіба повністю?weber писав:П.С. Галерея вже теж переїхала.
та ні, я про цю галерею http://tuning.lviv.ua/gallery/hrdrive писав:Хіба повністю?Бо шось в темі про флуд
фото не відображаються.
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 0 гостей