Обговорення елементів тюнінгу автомобілів

Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK

полекшеня колінвал маховика поршнів прямоток спорт кпп
uoua
Дякував (ла): 0
Подякували: 0
полекшеня колінвал маховика поршнів прямоток спорт кпп

Повідомлення uoua » Суб, 26 грудня 2009, 13:51

чув про збільшеня потужності тягла двигуна за рахунок полекшеня колінвал маховика поршнів плюс спорт кпп прямоток кажуть полекшеня роблять по вул зеленій за світлофором 150м з права є якась контора по перемотці електродвигунів кажуть мають станок по шліфовці валу авто азлк2141201 узам331 може хтось таке робив щось підкаже цікавить скільки коштує таке задоволеня чи буде реально ефект по к.с

Dark Wind
Тюнінг клуб
Ім'я:Тарас
Стать:чоловік
Номер:не модний
Контактна інформація:

Re: полекшеня колінвал маховика поршнів прямоток спорт кпп

Повідомлення Dark Wind » Суб, 26 грудня 2009, 14:02

uoua писав:роблять по вул зеленій за світлофором 150м з права
файна реклама :D
Путін [цензура].

McPherson
Ім'я:Богдан
Дякував (ла): 3 рази

Повідомлення McPherson » Суб, 26 грудня 2009, 14:33

Ефект буде,якщо застосовувати все,що ти написав,у комплексі.Тобто доробки: впускної системи,гбц,поршнева група,вихлоп,кпп..і т.д..А якшо просто полегшити маховик і колінвал,то хіба втратиш крутящий момент,ну і ше мотор трохи швидше буде розкручуватись..Нарахунок ціни,непереживай :D ,багато не коштує,то може зробити будь-який грамотний токар..Але без комплексних доробок то тобі мало шо дасть.. :ninja

uoua

Повідомлення uoua » Суб, 26 грудня 2009, 14:38

я в цьому не спец але опиши що саме доробляти іприблизно ціна що значить в комплексі
а нарахунок вул зеленої це не реклама хотів знати чи працюють вони

McPherson

Повідомлення McPherson » Суб, 26 грудня 2009, 14:44

http://forum.moskvichtuning.ru/
ось тобі ссилка на сайт по тюнінгу москвичів,реєструйся і буде тобі щастя.. :D 8)

vovka
Дякував (ла): 56 рази
Подякували: 96 рази
Контактна інформація:

Повідомлення vovka » Суб, 26 грудня 2009, 15:05

голова всьому голова. :D

навіть самий крутий спортивний низ толком нічого не дасть зі стандартною головою і стандартним впуском.
McPherson писав:багато не коштує,то може зробити будь-який грамотний токар
то всьо ще треба відбалансувати після облегчення і знати де пиляти можна і наскільки, а де нє.

p.s. колінвал мені облегчали на зеленій , і маховик там же. там де блоки точать.
ніякої втрати моменту невідчув, просто мотор стає більш дьорганий, скорше падають обороти, і переключатися треба швидше. якщо машина для повсякденної їзди - на облегчення колінвала можна сміло забити. в принципі на маховик я б теж забив :ninja

McPherson

Повідомлення McPherson » Суб, 26 грудня 2009, 15:11

vovka писав:навіть самий крутий спортивний низ толком нічого не дасть зі стандартною головою і стандартним впуском.
+1 8) Нормально зробити ГБЦ для початку вистачить.

uoua

Повідомлення uoua » Суб, 26 грудня 2009, 16:58

що значить для повсякденної їзди :angry де саме на зеленій :) полекшеня порадив знайомий хоче на 21093таке

Black
Ім'я:Дмитро
Дякував (ла): 4 рази

Повідомлення Black » Суб, 26 грудня 2009, 17:53

uoua писав:може хтось таке робив щось
vovka писав:ніякої втрати моменту невідчув, просто мотор стає більш дьорганий, скорше падають обороти, і переключатися треба швидше. якщо машина для повсякденної їзди
uoua писав:полекшеня порадив знайомий
Сорри может я чего то я не понимаю,но скорей всего автору нужно рассказать и обьяснить для чего и куда готовиться силовой агрегат и что он этим хочет добиться.Чем оргументирует то что собрался что то стесать с маховика?Смысл куда идём и к чему?
P.S.Всё то что тут опислось нуна делать в комплексе тогда будет добавка л.с. а одним облегчением мало чего добьётесь.Имхо.
З повагою Black.

vovka
Контактна інформація:

Повідомлення vovka » Суб, 26 грудня 2009, 20:28

uoua писав:що значить для повсякденної їзди
значить то що деколи може прийдеться і всю машину людей загрузити і ще 10 мішків бульби в багажник і ресурс важливий :sing

ти напиши для чого машина. якщо то машина для гонок на 400 метрів, або на якесь кольцо - тоді це все має зміст. інакше сенсу в тому особисто я небачу. в мене доречі є пиляний маховик на зеленій. хоч продам :D

uoua

Повідомлення uoua » Суб, 26 грудня 2009, 23:45

просто хочеться швидкості щоб вставляло :D а то якось стрьомненько вона рухаєця :oops на рахунок 400м кольцо не то головне старт на світлофорі і максимум розгон по трасі

Liuskywalker
Ім'я:Любомир
Дякував (ла): 76 рази
Подякували: 58 рази

Повідомлення Liuskywalker » Нед, 27 грудня 2009, 00:13

uoua, не в обіду , але топікстартер знає, що таке розділові знаки ? :ninja Я перший пост з третього разу вкурив аж
Праця зробила з мавпи змучену мавпу ! ©

vovka
Контактна інформація:

Повідомлення vovka » Нед, 27 грудня 2009, 00:44

uoua писав:головне старт на світлофорі і максимум розгон по трасі
распредвал постав для початку і підшамань карбюратор :)
толку буде значно більше чим від маховика і коліна і поршнів.

далі як будуть гроші (залежить скільк готовий потратити), то зроби головку і постав дроселя :ninja

sergey
Контактна інформація:

Повідомлення sergey » Нед, 27 грудня 2009, 11:24

uoua писав:Авто: азлк 2141201
1.5?Роби 1.7-1.8 вот тоді буде діло.
vovka писав:распредвал постав для початку і підшамань карбюратор :)
:) хватить на місяць, а потом знов що придумаєш :D
Челябинские мужики настолько суровы, что гнут кованые диски на немецких автобанах

uoua

Повідомлення uoua » Нед, 27 грудня 2009, 12:09

ХЛОПАКИ ДЯКУЮ ЗА ІНФУ здається шось чув про те що з1.5 можна заманьячити 1.8 але не знаю що саме тре робити і що можна поміняти може маєте якісь проект буду дуже вдячний :)

McPherson

Повідомлення McPherson » Нед, 27 грудня 2009, 12:27

Для того шоб зробити 1.8 з 1.5 тобі треба буде поршневу групу 1.8(діаметр 85 мм), і колінвал 3318 з ходом 80 мм..

vanya
Дякував (ла): 1 раз
Подякували: 1 раз

Повідомлення vanya » Нед, 27 грудня 2009, 22:22

сам таким бавився давно, запхав купу грошей, результат був звичайно,але воно того не варте імхо. Я замовляв всю поршньову(облегчав коліно, шатуни, поршня, корзину, потім все балансували), голову (мала більші клапани для кращого впуску/випуску, розмір не памятаю), розподільчий вал знайти проблема (принаймі для мене була), полірнув вп. клектор, поставив безконтактне, побавились з карбюратором, шоста коробка, міст з великим передаточним числом, результат - ламало хрестовини і виривало міст :) , після того постійний "обгрейд", переробляв ходову, варив нові підсилені лонжерони, і багато ше всього, все не перерахуєш. Важливий фактор і нажаль сумний - це якість запчастин, після хорошої розкрутки шатуни погнуло, а коліно з"їлося вкладишами. коліно напилював а шатуни брав другі, при повторній зборці двигуна шатунні шпильки скрутились як пластилінові (закручували динамометричним ключом). Там зараз такі ціни :shock , саме коліно буде в районі 400уй якщо не помиляюсь. Але тюнінг це діагноз і він буває невиліковний. Тепер стоїть то чудо в гаражі, а я катаюсь на бмв і не в обіду всім москвичеводам, хоча сам таким являюсь, я зрозумів, що з гімна кулю не зробиш :)

uoua

Повідомлення uoua » Пон, 28 грудня 2009, 23:45

МОже ти трохи палку перегнув хотів щоб він взлетів сам робив чи у спеца якогось

Fikus
Ім'я:Паштєтанама
Контактна інформація:

Повідомлення Fikus » Вів, 29 грудня 2009, 09:26

vanya писав:сам таким бавився давно, запхав купу грошей, результат був звичайно,але воно того не варте імхо. Я замовляв всю поршньову(облегчав коліно, шатуни, поршня, корзину, потім все балансували), голову (мала більші клапани для кращого впуску/випуску, розмір не памятаю), розподільчий вал знайти проблема (принаймі для мене була), полірнув вп. клектор, поставив безконтактне, побавились з карбюратором, шоста коробка, міст з великим передаточним числом, результат - ламало хрестовини і виривало міст , після того постійний "обгрейд", переробляв ходову, варив нові підсилені лонжерони, і багато ше всього, все не перерахуєш. Важливий фактор і нажаль сумний - це якість запчастин, після хорошої розкрутки шатуни погнуло, а коліно з"їлося вкладишами. коліно напилював а шатуни брав другі, при повторній зборці двигуна шатунні шпильки скрутились як пластилінові (закручували динамометричним ключом). Там зараз такі ціни , саме коліно буде в районі 400уй якщо не помиляюсь. Але тюнінг це діагноз і він буває невиліковний. Тепер стоїть то чудо в гаражі, а я катаюсь на бмв і не в обіду всім москвичеводам, хоча сам таким являюсь, я зрозумів, що з гімна кулю не зробиш
Вань а ти менші колеса не пробував ставити??? :D :sing :ninja
F67 запчастини,диски,шини,кріплення для авто http://vk.com/f67motorsport

McPherson

Повідомлення McPherson » Вів, 29 грудня 2009, 17:47

vanya,як колишній власник москвича,я повністю з тобою згоден і підтверджую твої слова.З гамна канфєтку не зробиш,так само з москвича не зробиш бмв..У нас тут реально немає умов для нормальної експлуатації,а тим більше тюнінгу тої машини.Проблемою являється все,починаючи від запчастин(якість,часто відсутність),і закінчуючи грамотними спецами по тій машині.Реально,на мотор хороші запчасті найти просто не можливо.Бо їх нема.Купиш то фуфло шо зара продають,будеш капіталку через кожні 5 - 10 тис. робити.Ідеальний варіант,то запчастини радянського виробництва,якшо повезе найти(у діда якогось купити),тоді і буде результат. Хтось скаже,що от,в Росії тюнять москвичі,і досить успішно.Але там інша ситуація,там є база для того,там є багато живих екземплярів,там запчастів навалом,і по прийнятній ціні(в тому числі і тюнінг),там вистачає спеціалістів по азлк.А нас навіть приїдь на сервіс любий на москвичу,то на тебе дивляться,як на [цензура].І хрен робити будуть,не тому шо москвич то фуфло якесь,а тому шо ніхто в ньому не шарить.Я з упевненістю то всьо говорю,бо сам через то пройшов.Так би мовити ,на власній шкурі попробував.Так шо тобі uoua ,пораджу лишитися того ровера..Я так зрозумів,шо ти ше троха "не в тємі",не знаєш шо то таке [цензура] з машиною.Того ліпше і не знати,повір на слово.Хочеш ганяти,купи собі 2108 і тішся.А для москвича ідеальний варіант імхо довести його до первозданного класичного виду.Раритет,як не як..

Відповісти

Хто зараз онлайн

Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 0 гостей