А нащо мені ще один ВАЗ?Божевільний писав:ИМХО ... краще то щастя продати і купити 08,09 за ті гроші - принаймні цівік довше поживе.... )))
успіху в відновлені)))

Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK
А нащо мені ще один ВАЗ?Божевільний писав:ИМХО ... краще то щастя продати і купити 08,09 за ті гроші - принаймні цівік довше поживе.... )))
успіху в відновлені)))
це ИМХО... в тебе є класика... а то різні речі..jon писав:А нащо мені ще один ВАЗ?Божевільний писав:ИМХО ... краще то щастя продати і купити 08,09 за ті гроші - принаймні цівік довше поживе.... )))
успіху в відновлені)))в мене вже один є.
різниця дійсно кардинальна, починаючи з мотору і ходової і закінчуючи салоном і аеродинамікоюalan писав:уявляю кардинальну відмінність між ваз 2108 і 2107.
Ну поперше різниця в приводі, ходовій, й т.д.jon писав:Мда... уявляю кардинальну відмінність між ваз 2108 і 2107.
відверто кажучи,по Львову мені,як пассажиру,набагато приємніше їздити в 2106-07 чим в 08-09 яка вся скрипить,гримить і т.д.ІМХО....jon писав:уявляю кардинальну відмінність між ваз 2108 і 2107.
vovka писав:alan написав:
уявляю кардинальну відмінність між ваз 2108 і 2107.
різниця дійсно кардинальна, починаючи з мотору і ходової і закінчуючи салоном і аеродинамікою
з часом це признають навіть ті хто їздив на жигулях і тут на форумі колись доводив що різниці нема час все розставляє по місцях )))
alan писав:Зараз є непоганий мотор за 1000$,відстроєний вже і обкатаний,їхав сам особисто,досить непогано як на 1.5,якшо шось,то звертайся!
бачу Володю багато-хто знаеYelik писав: а потім в автошколі Володя добив
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 9 гостей