друже,всі гарні слова про бмв я вже чув до того і ще не раз почую

а що за бред про фари?ти таке коли бачив?на якій машині?в мене в лінзах стояв ксенон,світило супер,ХЗ,де то ти такий пльот найшов...

Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK
2-є колег мають 100-ки 2,8 Quattro жаліються на світло.Vitalik-first писав:а що за бред про фари?ти таке коли бачив?на якій машині?в мене в лінзах стояв ксенон,світило супер,ХЗ,де то ти такий пльот найшов...
мені все більше власники бмв нагадують якихось фанатиківKost писав:питання є?))
ну такі в них є,неадеквати,але є толкові люди,наприклад от як Ігор,наводять аргументи,реально знають що кажуть,а є просто крикуни,піна з роту,толком нічого,і таких,прошу замітити,відсотків 80...vovka писав:власники бмв нагадують якихось фанатиків
згідний, таких багато. особливо серед тих, хто на останні гроші купив собі бімер і пантується (вже неодноразово описувалось вище). А БМВ це спосіб і стиль життя.Vitalik-first писав:ну такі в них є,неадеквати,але є толкові люди,наприклад от як Ігор,наводять аргументи,реально знають що кажуть,а є просто крикуни,піна з роту,толком нічого,і таких,прошу замітити,відсотків 80...
в той час як багато навіть не ярих прихильників БМВ також сказали, шо машинка вийшла ляля...Thorn писав:ужоснах... ні смаку, ні стилю!![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
приєднаюсь до обговорення)Андрей писав:А БМВ це спосіб і стиль життя +1
Дякую :) . Мати машину то таке.BOXER писав:А axel в нас тут тєхнарь, все шаритья стільки не знаю про БМВ...
LEgEnDA писав:Є речі які любиш, сам толком не знаєш за шо.
Так вот БМВ це одна з таких речей!
дві такі протилежні, але такі "в яблучко" фрази!axel писав:Мати машину то таке.
Але якщо зібрався жонглювати моторами туди сюди, то цю техніку ти знати зобов"язаний
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 3 гостей