Та почав вже збирати на шось нормальне з ЮСБ і колонки на зад хочу нормульні шо гарно гепкали!Vitalik-first писав:вихід завжди є-купуй мафон
але з тими святами, запоями чую шо буду ше довго їздити з тим радіо!

Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK
Та почав вже збирати на шось нормальне з ЮСБ і колонки на зад хочу нормульні шо гарно гепкали!Vitalik-first писав:вихід завжди є-купуй мафон
я думаю зрівнювати ходовку ауді 80 В4 і Вектри А є недоцільним,адже ходова бечетвертої то не ходова с4,тому,якщо порівняти такі характеристики як ціна запчастин,якість їзди і невбиваємість основних вузлів,в4 терпить фіаско...Oldschooller писав:зрівнювати ауді і опель теж недоцільно..
ну доволі таки хибна думка, бо наприклад основні конкуренти Гольфів то Фокуси, таке саме про Поло і Фієсту можна сказати... а Мондео взагалі зараз підняв планку свого класу настільки шо Пасат за ним не встигає....Oldschooller писав:ну ти форд не зрівнюй з аудяхами і фольцами..він їм не конкурент
Oldschooller писав:проїздили 20 років і ше стільки ж проїздять...=)
ну а нащо тоді писати взагалі?Oldschooller писав:аргументи не буду наводити
покажи в нас на Україні дорогу !Oldschooller писав:но в той же час краще тримає дорогу...
перестань....це сугубо ІМХО,реально сидіння там жорсткішіOldschooller писав:салон комфортніший
полюбомуOldschooller писав:мир,дружба,жвачка
Грошейби на то все!FISTAXA писав: Крім титанів , тонування і хорошої музики їй більше нічого не треба
підтримуюFISTAXA писав:Тоді для чого платити більше???
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 8 гостей