RED_Spider, я вожу рульову від BMW e21

Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK
Повністю згоден ..............vovik писав:Полірування такою машинкою це річ не зовсім проста.Трохи сильніше притиснув і можна зняти забагато фарби так, що буде місцями виступати грунтівка.
точно, в мене знайомий раніше займався поліруванням. Тому 750грн, то нормальна ціна, а за то наскільки якісно невідомі люди з невідомої мойки зроблять, то вже тобі рішатиВоха писав:але поліровка завжди коштувала і буде коштувати 100$
неможливо .треба вчитися хотяби на 5ти машинах і мати проф інструмент .в мене наприклад мін поліровка коштує 50дboren6ka писав:От був в метро бачив поліровочну машину за 100 грн. Але стало лень полірувати самому але як поїхав на мийку там сказали 750 грн!!! То офігів. Чи можливо самому відполірувати? і як?
і думаю коштує неоправданно дорогоTOXA писав: дана плівка наноситься на вже відполіровану, або нову частину деталі для збереження її в такому стані ..
хто хто ..а ти би такого не говорив.....))) дана плівка дійсно коштує дорого з роботою, але результат оправданий !!!Breaker писав:і думаю коштує неоправданно дорого
+1 Приблизно на такий бампер як на фото :)Breaker писав:ну та вже оголоси ціну, умнік)
якшо я це зроблю то точно ніхто клеїти нею нічого не буде))))Breaker писав:ну та вже оголоси ціну, умнік)
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 4 гостей