Організація та планування подорожей

Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK

Відповісти
лижі.борди.сніг впав всі в карпати!!!!!!!!!!
Mc
Стать:чоловік
Дякував (ла): 0
Подякували: 0
Re: лижі.борди.сніг впав всі в карпати!!!!!!!!!!

Повідомлення Mc » П'ят, 18 грудня 2009, 21:16

pikach00, ну хз, може то мені так "везло" - але скільки не їхав, то стільки дорога була або заметена (біля Франика на об їздній взагалі зимовий слалом з повними штанами екстріму був :)), або льодом покрита (від Стрия раз так верталися - траса - як скло, фури під горки взагалі їхати не могли).
ну і плюс тоді ще був сезон мисливців з візирами :)
biketravel.wordpress.com

hrdrive
Контактна інформація:

Повідомлення hrdrive » Пон, 21 грудня 2009, 09:46

CAT, І як там відкатав? Кудою їхав? Як тобі дорога?
І так, сезон відкрито 8) В суботу відкаталися на буковелі. Зроблю маленький опис.
Виїхали ми від заправки окко в Винниках в 5.40. Їхав через Перемишляни.
Практично до самого Івано-Франківська дорога була жахлива, тобто снігом заметена а знизу лід :shock Правда шипована гума своє діло знає, і машина поводила себе досить впевнено, часто приходилося обганяти і переїжджати колію зі снігу - виходило все без всяких сумнівів.
До Франківська середня швидкість вийшла 78 км/год по бортовому. Температура була весь час -20 :sing
Здається що мене хапнула камера педед Богородчанами :cry Точно незнаю, бо їхав по своєму спідометрі 75-76км, а мені здалося що вона блимнула коли її проїжджав. А може то так фари відблиснули?
В 9.05 перед вїздом в буковель заліз в пробку, в якій стояв майже годину :bad І все через те що зупинялися ще брати на прокаті знайомому черевики.
Тепер по каталці: працювало 4 підйомника, 4 траси, людей до 12.00 відносно багато, а після 12 дуже багато, сніг штучньо-природній але мало його...зробив на розслабоні 16 спусків, більше просто би не встиг через черги :(
Назад виїхав в 16.30 і в 20.00 був вдома. Загалом задоволений, ось декілька фото:
Вкладення
DSC04999.JPG
DSC05000.JPG
DSC05002.JPG
це мну...:)
DSC05003.JPG
DSC05004.JPG
DSC05005.JPG
DSC05008.JPG
от така була черга після обіду...
DSC05009.JPG
DSC05010.JPG
DSC05012.JPG
INTE®©ULLE®™

hrdrive
Контактна інформація:

Повідомлення hrdrive » Пон, 21 грудня 2009, 09:49

...
Вкладення
DSC05013.JPG
DSC05014.JPG
DSC05015.JPG
INTE®©ULLE®™

Andrjj
Ім'я:Andriy

Повідомлення Andrjj » Пон, 21 грудня 2009, 10:30

hrdrive писав:CAT, І як там відкатав? Кудою їхав? Як тобі дорога?
І так, сезон відкрито 8) В суботу відкаталися на буковелі. Зроблю маленький опис.
Виїхали ми від заправки окко в Винниках в 5.40. Їхав через Перемишляни.
Практично до самого Івано-Франківська дорога була жахлива, тобто снігом заметена а знизу лід :shock Правда шипована гума своє діло знає, і машина поводила себе досить впевнено, часто приходилося обганяти і переїжджати колію зі снігу - виходило все без всяких сумнівів.
До Франківська середня швидкість вийшла 78 км/год по бортовому. Температура була весь час -20 :sing
Здається що мене хапнула камера педед Богородчанами :cry Точно незнаю, бо їхав по своєму спідометрі 75-76км, а мені здалося що вона блимнула коли її проїжджав. А може то так фари відблиснули?
В 9.05 перед вїздом в буковель заліз в пробку, в якій стояв майже годину :bad І все через те що зупинялися ще брати на прокаті знайомому черевики.
Тепер по каталці: працювало 4 підйомника, 4 траси, людей до 12.00 відносно багато, а після 12 дуже багато, сніг штучньо-природній але мало його...зробив на розслабоні 16 спусків, більше просто би не встиг через черги :(
Назад виїхав в 16.30 і в 20.00 був вдома. Загалом задоволений, ось декілька фото:
скільки коштує абонемент на один день?і скільки окремо один спуск?є якісь акції так як там того року чи ні?

pikach00
Дякував (ла): 87 рази
Подякували: 35 рази

Повідомлення pikach00 » Пон, 21 грудня 2009, 10:31

hrdrive, де і па чьом брав наморднік? а то я згадав що минулого року харя від морозу пекла :)

ghost
Ім'я:Павло
Номер:ВС0190ЕА
Контактна інформація:

Повідомлення ghost » Пон, 21 грудня 2009, 10:47

вчора був в Славському. Відпочили на славу. Хоча брали малого і трохи з ним намучились. Снігу на горі малувато. Катались на Погарі - нунах, то гора для справжніх гонщиків :)
I would love to change the world, but they won't give me the source code...

hrdrive
Контактна інформація:

Повідомлення hrdrive » Пон, 21 грудня 2009, 12:32

Andrjj, Абонемент купляв літом по акції "раніше плануєш-дешевше купуєш" На 10 днів на вибір, починаючи з відкриття сезону і до 28 грудня, а потім з 3 березня і до закриття сезону. Дійсний 3 роки і вихідні дні вкючені. Коштував 700 грн.
А так то б коштував цей день 291 грн :ninja (а до 9.00 - 20 % знижка)
За акціями дивись на сайти, там все ясно ;)
pikach00, наморднік це ще минулорічний подарок від брата. Реально без нього відморозився б :sing
А купити його думаю проблем небуде в магазинах типу Фанатік спортс, правда за ціну не вкурсі :)
weber, а ти був на буці? :ninja
INTE®©ULLE®™

ghost
Ім'я:Павло
Номер:ВС0190ЕА
Контактна інформація:

Повідомлення ghost » Пон, 21 грудня 2009, 13:13

хто знає де у Львові можна взяти на прокат дитячі лижі? треба малих потроху вчити, а в Карпатах це виходить трохи дорого...
I would love to change the world, but they won't give me the source code...

Antares

Повідомлення Antares » Пон, 21 грудня 2009, 13:54

ghost™ майже у всіх прокатних пунктах я приватних так і офіційних. Сам не шукав але не одноразово бачив як підбирали малим дітям спорядження.

Стосовно дороги в буку то туди до Франика (через Перемишляни) їхати було напряжно (ніч + сніжна траса).
Їхав через Франківськ а не по обїзній то офігів (в них комунальники такі ж як і у нас чекають на весну) частина доріг тупо лід і по 2-ох полосці машини в один ряд по середині і з інтервалом в 2-ві машини на швидкості 20 км. після Франика було легче дозволяв собі 110-120.
pikach00 на 150 перший більш менш пристойний поворот і ти в лісі, фосі, тині ітд. ітп. (можеш добавити свій варіант)

Стосовно катання то в Пятницю був просто рай купа снігу(і пофіг що він був напів штучний) і людей майже не було, накатався так що спав тож присядки)))
В суботу народу д..я вирішив використовувати абонемент на рази і прогадав бо відкатав на ньому 27 раз
В неділю просто жопа 15-ку (єдина норм траса на якій мона було покататись) за суботу закатали в какашку лід і зверху притрушений сніжком але то ще пів біди. Но вот купа ламадронів які там катались (а точніше валялись або збивали інших) просто вражала, катання перетворилось в ігру король гори)))) не було ніразу такого щоб я їхав і не побачив як хтось в когось заїзджає чи збиває.
одним словом такий ..здец на буці бачу у перше)

по погоді то без маски(шмати на писка, балаклави або бафа) і окулярів(маскою) там навіть не було що робити :)
я в окулярах спускався то очі сльозились від вітру (а не від того як падають люди і заробляють собі синяки :D )

і на вечірньому катанні дупа примерзала до лавки :D бо на лавці було купа снігу (а ті олені мається на увазі обслуговуючий персонал навіть не догадався щоб той сніг пострушувати або складати лавки як робили раніше)

В загальному враження просто супер, не зважаючи на пяних рагулів з молоденькими рагульками на трасі та в черзі і те що на Буці до сезону підготувались погано.

weber

Повідомлення weber » Пон, 21 грудня 2009, 14:01

hrdrive писав:weber, а ти був на буці? :ninja
hrdrive, так був, в неділю.

Людей неміряно, але загалом супер.
Спочатку відкриті були витяги 2, 14, 1-ий - ні. Простояли в черзі 40 хвилин на 14-му. Взявши лижі в руки, пройшли за 10 хв. Далі вже по 14-ій не спускались, а катались на 15-му. Людей на трасі повно. Потім перейшли на 2-ий і черги попустило і то повсюди. 1-ий запрацював і вже було більше варіантів для катання. Всеодно людей на трасах багато було, і на крутому повороті траси 1А - постійно ДТП лижників %)
Виїхали в 6:20, за 4.5 год. реально стали на лижі (прокат і т.п. враховано). Стільки ж часу зайняло назад. Вечірнє катання (після 16:30) було тільки на 2-му витязі нібито, але ми вже не лишались.
Наступної неділі можливо знову поїдемо.

Здивувало, що демонтували бугіль на 7-ій трасі, бо новачків не було куди відправити (на 14-ій для них зверху трохи жесть). Але класно, що скоро там буде підйомник з кріселками, вже опори стоять.

Приємно, що стовпці вкопали повздовж дороги по Буковелю, вже не станеш, де станеш, тепер варіант паркування - незначні стоянки або багатоповерхова - поки 2 поверхи працювало. На новий рік треба інші два відкрити, бо інакше %)
Багатоповерхова стоянка на в'їзді - ще далеко їй, будується ще, якщо ще раз не обвалиться )))

Цікаво чи інші траси відкриють за тиждень...
hrdrive писав:Здається що мене хапнула камера педед Богородчанами :cry
Ага, щось нас це теж висадило :boxed

hrdrive
Контактна інформація:

Повідомлення hrdrive » Пон, 21 грудня 2009, 14:08

Antares, weber, вітаю з відкриттям сезону 8) Я напевно тож на наступний тиждень їду ;)
INTE®©ULLE®™

Antares

Повідомлення Antares » Пон, 21 грудня 2009, 14:10

weber писав:новачків не було куди відправити
5-та синя (імхо рай для новачків) в пятницю і суботу працювала в неділю не в курсі.
weber писав:Цікаво чи інші траси відкриють за тиждень...
обіцяли відкривати по 1-ній в день але я так розумію обіцянки цяцянки...

weber

Повідомлення weber » Пон, 21 грудня 2009, 14:13

hrdrive писав:Виїхали ми від заправки окко в Винниках в 5.40. Їхав через Перемишляни.
Чому? Це ж тільки довше... Через Бібрку більш-менш нормальна дорога.
hrdrive писав:Antares, weber, вітаю з відкриттям сезону 8) Я напевно тож на наступний тиждень їду ;)
Дякую!

Antares

Повідомлення Antares » Пон, 21 грудня 2009, 14:14

hrdrive писав:Antares, weber, вітаю з відкриттям сезону
Дякую :)
hrdrive писав:Я напевно тож на наступний тиждень їду
я теж хочу але не знаю чи після корпоративного НР відійду :ninja

hrdrive
Контактна інформація:

Повідомлення hrdrive » Пон, 21 грудня 2009, 15:06

Antares писав:я теж хочу але не знаю чи після корпоративного НР відійду
В мене тож в пятницю корпоратив, але буду "непереборчев" бо хочу прокататися:)))
weber писав:Чому? Це ж тільки довше... Через Бібрку більш-менш нормальна дорога.
А мені казали що ні...тим більше по відстані, від тої ж заправки через пермишлями виходить 240 км до стоянки на буковелі, а через бібрку 237 км...
Доречі розхід на всю відстань становив 7.5 л., притому що по трасі весь час тиснув 110-120. 8)
А в вас як?
п.с. Доречі в Галичі також висить камера, майже при виїзді, біля заправки, як їхати до львова:)
INTE®©ULLE®™

CAT
Ім'я:Данило
Контактна інформація:

Повідомлення CAT » Пон, 21 грудня 2009, 17:37

Mc писав:CAT, І як там відкатав? Кудою їхав? Як тобі дорога?
доїхали нормально, їхав через Біберку, дорога відносно чиста і ям нема... місцями тільки сніг по селах лежав.. сильно не гнав, зупинялись два рази... приїхав за 3,5 години...
саме катання не дуже - багато людей а мало трас відкритих... ше треба почекати шоб снігу нормально нападало...
Volkswagen - Das Auto
Honda - Das Телевізор

weber

Повідомлення weber » Пон, 21 грудня 2009, 17:48

hrdrive писав:А мені казали що ні...тим більше по відстані, від тої ж заправки через пермишлями виходить 240 км до стоянки на буковелі, а через бібрку 237 км...
Доречі розхід на всю відстань становив 7.5 л., притому що по трасі весь час тиснув 110-120. 8)
А в вас як?
п.с. Доречі в Галичі також висить камера, майже при виїзді, біля заправки, як їхати до львова:)
230 км від Нового цуму до стоянки на Буковелі через Бібрку. Розхід такий же на Форді Фокус 2006. Тобто через Перемишляни мало б бути на ~15 км більше, бо не через Винники їдеш.

І так є в Галичі камера в бік Львова.
Я так розумію камери ставлять біля управлінь ДАІ, так як і Богородчанах.
Самі по собі ніби ніде не стоять, а тільки знаки, що нібито "вас знімають".

Haggard
Контактна інформація:

Повідомлення Haggard » Вів, 22 грудня 2009, 14:16

камера стоїть в Богородчанах, вже на виїзді, як в сторону Бука, в Рогатині на посту, і в Галичі одна біля заправки, а друга біля моста, направлена на тих, хто їде на Львів. ну і в Яремче також висить...

hrdrive
Контактна інформація:

Повідомлення hrdrive » Вів, 22 грудня 2009, 14:33

Haggard, Я тілько 2 замітив :ninja Одну за Богородчанами, а одну в Галичі біля заправки. А в Яремче взагалі ні одної... :|
Коли можна чекати фотосесію? :sad
INTE®©ULLE®™

Dark Wind
Тюнінг клуб
Ім'я:Тарас
Номер:не модний
Контактна інформація:

Повідомлення Dark Wind » Вів, 22 грудня 2009, 14:55

Успокойтеся ви. ті камери нікого не знімають! хіба всі про них на форумах пишуть :D
Путін [цензура].

Відповісти

Хто зараз онлайн

Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 4 гостей