Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK
лижі.борди.сніг впав всі в карпати!!!!!!!!!!
- Mc
- Стать:чоловік
- Дякував (ла): 0
- Подякували: 0
pikach00, ну хз, може то мені так "везло" - але скільки не їхав, то стільки дорога була або заметена (біля Франика на об їздній взагалі зимовий слалом з повними штанами екстріму був :)), або льодом покрита (від Стрия раз так верталися - траса - як скло, фури під горки взагалі їхати не могли).
ну і плюс тоді ще був сезон мисливців з візирами :)
ну і плюс тоді ще був сезон мисливців з візирами :)
biketravel.wordpress.com
- hrdrive
- Контактна інформація:
Re: лижі.борди.сніг впав всі в карпати!!!!!!!!!!
CAT, І як там відкатав? Кудою їхав? Як тобі дорога?
І так, сезон відкрито
В суботу відкаталися на буковелі. Зроблю маленький опис.
Виїхали ми від заправки окко в Винниках в 5.40. Їхав через Перемишляни.
Практично до самого Івано-Франківська дорога була жахлива, тобто снігом заметена а знизу лід
Правда шипована гума своє діло знає, і машина поводила себе досить впевнено, часто приходилося обганяти і переїжджати колію зі снігу - виходило все без всяких сумнівів.
До Франківська середня швидкість вийшла 78 км/год по бортовому. Температура була весь час -20
Здається що мене хапнула камера педед Богородчанами
Точно незнаю, бо їхав по своєму спідометрі 75-76км, а мені здалося що вона блимнула коли її проїжджав. А може то так фари відблиснули?
В 9.05 перед вїздом в буковель заліз в пробку, в якій стояв майже годину
І все через те що зупинялися ще брати на прокаті знайомому черевики.
Тепер по каталці: працювало 4 підйомника, 4 траси, людей до 12.00 відносно багато, а після 12 дуже багато, сніг штучньо-природній але мало його...зробив на розслабоні 16 спусків, більше просто би не встиг через черги
Назад виїхав в 16.30 і в 20.00 був вдома. Загалом задоволений, ось декілька фото:
І так, сезон відкрито

Практично до самого Івано-Франківська дорога була жахлива, тобто снігом заметена а знизу лід

До Франківська середня швидкість вийшла 78 км/год по бортовому. Температура була весь час -20

Здається що мене хапнула камера педед Богородчанами

В 9.05 перед вїздом в буковель заліз в пробку, в якій стояв майже годину

Тепер по каталці: працювало 4 підйомника, 4 траси, людей до 12.00 відносно багато, а після 12 дуже багато, сніг штучньо-природній але мало його...зробив на розслабоні 16 спусків, більше просто би не встиг через черги

Назад виїхав в 16.30 і в 20.00 був вдома. Загалом задоволений, ось декілька фото:
INTE®©ULLE®™
-
- Ім'я:Andriy
скільки коштує абонемент на один день?і скільки окремо один спуск?є якісь акції так як там того року чи ні?hrdrive писав:CAT, І як там відкатав? Кудою їхав? Як тобі дорога?
І так, сезон відкритоВ суботу відкаталися на буковелі. Зроблю маленький опис.
Практично до самого Івано-Франківська дорога була жахлива, тобто снігом заметена а знизу лідПравда шипована гума своє діло знає, і машина поводила себе досить впевнено, часто приходилося обганяти і переїжджати колію зі снігу - виходило все без всяких сумнівів.
До Франківська середня швидкість вийшла 78 км/год по бортовому. Температура була весь час -20![]()
Здається що мене хапнула камера педед БогородчанамиТочно незнаю, бо їхав по своєму спідометрі 75-76км, а мені здалося що вона блимнула коли її проїжджав. А може то так фари відблиснули?
В 9.05 перед вїздом в буковель заліз в пробку, в якій стояв майже годинуІ все через те що зупинялися ще брати на прокаті знайомому черевики.
Тепер по каталці: працювало 4 підйомника, 4 траси, людей до 12.00 відносно багато, а після 12 дуже багато, сніг штучньо-природній але мало його...зробив на розслабоні 16 спусків, більше просто би не встиг через черги![]()
- pikach00
- Дякував (ла): 87 рази
- Подякували: 35 рази
hrdrive, де і па чьом брав наморднік? а то я згадав що минулого року харя від морозу пекла :)
- ghost
- Ім'я:Павло
- Номер:ВС0190ЕА
- Контактна інформація:
вчора був в Славському. Відпочили на славу. Хоча брали малого і трохи з ним намучились. Снігу на горі малувато. Катались на Погарі - нунах, то гора для справжніх гонщиків :)
I would love to change the world, but they won't give me the source code...
- hrdrive
- Контактна інформація:
Andrjj, Абонемент купляв літом по акції "раніше плануєш-дешевше купуєш" На 10 днів на вибір, починаючи з відкриття сезону і до 28 грудня, а потім з 3 березня і до закриття сезону. Дійсний 3 роки і вихідні дні вкючені. Коштував 700 грн.
А так то б коштував цей день 291 грн
(а до 9.00 - 20 % знижка)
За акціями дивись на сайти, там все ясно
pikach00, наморднік це ще минулорічний подарок від брата. Реально без нього відморозився б
А купити його думаю проблем небуде в магазинах типу Фанатік спортс, правда за ціну не вкурсі :)
weber, а ти був на буці?
А так то б коштував цей день 291 грн

За акціями дивись на сайти, там все ясно

pikach00, наморднік це ще минулорічний подарок від брата. Реально без нього відморозився б

А купити його думаю проблем небуде в магазинах типу Фанатік спортс, правда за ціну не вкурсі :)
weber, а ти був на буці?

INTE®©ULLE®™
- ghost
- Ім'я:Павло
- Номер:ВС0190ЕА
- Контактна інформація:
хто знає де у Львові можна взяти на прокат дитячі лижі? треба малих потроху вчити, а в Карпатах це виходить трохи дорого...
I would love to change the world, but they won't give me the source code...
- Antares
ghost™ майже у всіх прокатних пунктах я приватних так і офіційних. Сам не шукав але не одноразово бачив як підбирали малим дітям спорядження.
Стосовно дороги в буку то туди до Франика (через Перемишляни) їхати було напряжно (ніч + сніжна траса).
Їхав через Франківськ а не по обїзній то офігів (в них комунальники такі ж як і у нас чекають на весну) частина доріг тупо лід і по 2-ох полосці машини в один ряд по середині і з інтервалом в 2-ві машини на швидкості 20 км. після Франика було легче дозволяв собі 110-120.
pikach00 на 150 перший більш менш пристойний поворот і ти в лісі, фосі, тині ітд. ітп. (можеш добавити свій варіант)
Стосовно катання то в Пятницю був просто рай купа снігу(і пофіг що він був напів штучний) і людей майже не було, накатався так що спав тож присядки)))
В суботу народу д..я вирішив використовувати абонемент на рази і прогадав бо відкатав на ньому 27 раз
В неділю просто жопа 15-ку (єдина норм траса на якій мона було покататись) за суботу закатали в какашку лід і зверху притрушений сніжком але то ще пів біди. Но вот купа ламадронів які там катались (а точніше валялись або збивали інших) просто вражала, катання перетворилось в ігру король гори)))) не було ніразу такого щоб я їхав і не побачив як хтось в когось заїзджає чи збиває.
одним словом такий ..здец на буці бачу у перше)
по погоді то без маски(шмати на писка, балаклави або бафа) і окулярів(маскою) там навіть не було що робити :)
я в окулярах спускався то очі сльозились від вітру (а не від того як падають люди і заробляють собі синяки
)
і на вечірньому катанні дупа примерзала до лавки
бо на лавці було купа снігу (а ті олені мається на увазі обслуговуючий персонал навіть не догадався щоб той сніг пострушувати або складати лавки як робили раніше)
В загальному враження просто супер, не зважаючи на пяних рагулів з молоденькими рагульками на трасі та в черзі і те що на Буці до сезону підготувались погано.
Стосовно дороги в буку то туди до Франика (через Перемишляни) їхати було напряжно (ніч + сніжна траса).
Їхав через Франківськ а не по обїзній то офігів (в них комунальники такі ж як і у нас чекають на весну) частина доріг тупо лід і по 2-ох полосці машини в один ряд по середині і з інтервалом в 2-ві машини на швидкості 20 км. після Франика було легче дозволяв собі 110-120.
pikach00 на 150 перший більш менш пристойний поворот і ти в лісі, фосі, тині ітд. ітп. (можеш добавити свій варіант)
Стосовно катання то в Пятницю був просто рай купа снігу(і пофіг що він був напів штучний) і людей майже не було, накатався так що спав тож присядки)))
В суботу народу д..я вирішив використовувати абонемент на рази і прогадав бо відкатав на ньому 27 раз
В неділю просто жопа 15-ку (єдина норм траса на якій мона було покататись) за суботу закатали в какашку лід і зверху притрушений сніжком але то ще пів біди. Но вот купа ламадронів які там катались (а точніше валялись або збивали інших) просто вражала, катання перетворилось в ігру король гори)))) не було ніразу такого щоб я їхав і не побачив як хтось в когось заїзджає чи збиває.
одним словом такий ..здец на буці бачу у перше)
по погоді то без маски(шмати на писка, балаклави або бафа) і окулярів(маскою) там навіть не було що робити :)
я в окулярах спускався то очі сльозились від вітру (а не від того як падають люди і заробляють собі синяки

і на вечірньому катанні дупа примерзала до лавки

В загальному враження просто супер, не зважаючи на пяних рагулів з молоденькими рагульками на трасі та в черзі і те що на Буці до сезону підготувались погано.
- weber
hrdrive, так був, в неділю.hrdrive писав:weber, а ти був на буці?
Людей неміряно, але загалом супер.
Спочатку відкриті були витяги 2, 14, 1-ий - ні. Простояли в черзі 40 хвилин на 14-му. Взявши лижі в руки, пройшли за 10 хв. Далі вже по 14-ій не спускались, а катались на 15-му. Людей на трасі повно. Потім перейшли на 2-ий і черги попустило і то повсюди. 1-ий запрацював і вже було більше варіантів для катання. Всеодно людей на трасах багато було, і на крутому повороті траси 1А - постійно ДТП лижників

Виїхали в 6:20, за 4.5 год. реально стали на лижі (прокат і т.п. враховано). Стільки ж часу зайняло назад. Вечірнє катання (після 16:30) було тільки на 2-му витязі нібито, але ми вже не лишались.
Наступної неділі можливо знову поїдемо.
Здивувало, що демонтували бугіль на 7-ій трасі, бо новачків не було куди відправити (на 14-ій для них зверху трохи жесть). Але класно, що скоро там буде підйомник з кріселками, вже опори стоять.
Приємно, що стовпці вкопали повздовж дороги по Буковелю, вже не станеш, де станеш, тепер варіант паркування - незначні стоянки або багатоповерхова - поки 2 поверхи працювало. На новий рік треба інші два відкрити, бо інакше

Багатоповерхова стоянка на в'їзді - ще далеко їй, будується ще, якщо ще раз не обвалиться )))
Цікаво чи інші траси відкриють за тиждень...
Ага, щось нас це теж висадилоhrdrive писав:Здається що мене хапнула камера педед Богородчанами

- hrdrive
- Контактна інформація:
Antares, weber, вітаю з відкриттям сезону
Я напевно тож на наступний тиждень їду 

INTE®©ULLE®™
- Antares
5-та синя (імхо рай для новачків) в пятницю і суботу працювала в неділю не в курсі.weber писав:новачків не було куди відправити
обіцяли відкривати по 1-ній в день але я так розумію обіцянки цяцянки...weber писав:Цікаво чи інші траси відкриють за тиждень...
- weber
Чому? Це ж тільки довше... Через Бібрку більш-менш нормальна дорога.hrdrive писав:Виїхали ми від заправки окко в Винниках в 5.40. Їхав через Перемишляни.
Дякую!hrdrive писав:Antares, weber, вітаю з відкриттям сезонуЯ напевно тож на наступний тиждень їду
- Antares
Дякую :)hrdrive писав:Antares, weber, вітаю з відкриттям сезону
я теж хочу але не знаю чи після корпоративного НР відійдуhrdrive писав:Я напевно тож на наступний тиждень їду

- hrdrive
- Контактна інформація:
В мене тож в пятницю корпоратив, але буду "непереборчев" бо хочу прокататися:)))Antares писав:я теж хочу але не знаю чи після корпоративного НР відійду
А мені казали що ні...тим більше по відстані, від тої ж заправки через пермишлями виходить 240 км до стоянки на буковелі, а через бібрку 237 км...weber писав:Чому? Це ж тільки довше... Через Бібрку більш-менш нормальна дорога.
Доречі розхід на всю відстань становив 7.5 л., притому що по трасі весь час тиснув 110-120.

А в вас як?
п.с. Доречі в Галичі також висить камера, майже при виїзді, біля заправки, як їхати до львова:)
INTE®©ULLE®™
- CAT
- Ім'я:Данило
- Контактна інформація:
доїхали нормально, їхав через Біберку, дорога відносно чиста і ям нема... місцями тільки сніг по селах лежав.. сильно не гнав, зупинялись два рази... приїхав за 3,5 години...Mc писав:CAT, І як там відкатав? Кудою їхав? Як тобі дорога?
саме катання не дуже - багато людей а мало трас відкритих... ше треба почекати шоб снігу нормально нападало...
Volkswagen - Das Auto
Honda - Das Телевізор
Honda - Das Телевізор
- weber
230 км від Нового цуму до стоянки на Буковелі через Бібрку. Розхід такий же на Форді Фокус 2006. Тобто через Перемишляни мало б бути на ~15 км більше, бо не через Винники їдеш.hrdrive писав:А мені казали що ні...тим більше по відстані, від тої ж заправки через пермишлями виходить 240 км до стоянки на буковелі, а через бібрку 237 км...
Доречі розхід на всю відстань становив 7.5 л., притому що по трасі весь час тиснув 110-120.
А в вас як?
п.с. Доречі в Галичі також висить камера, майже при виїзді, біля заправки, як їхати до львова:)
І так є в Галичі камера в бік Львова.
Я так розумію камери ставлять біля управлінь ДАІ, так як і Богородчанах.
Самі по собі ніби ніде не стоять, а тільки знаки, що нібито "вас знімають".
- Haggard
- Контактна інформація:
камера стоїть в Богородчанах, вже на виїзді, як в сторону Бука, в Рогатині на посту, і в Галичі одна біля заправки, а друга біля моста, направлена на тих, хто їде на Львів. ну і в Яремче також висить...
- hrdrive
- Контактна інформація:
Haggard, Я тілько 2 замітив
Одну за Богородчанами, а одну в Галичі біля заправки. А в Яремче взагалі ні одної...
Коли можна чекати фотосесію?

Коли можна чекати фотосесію?

INTE®©ULLE®™
- Dark Wind
- Тюнінг клуб
- Ім'я:Тарас
- Номер:не модний
- Контактна інформація:
Успокойтеся ви. ті камери нікого не знімають! хіба всі про них на форумах пишуть 

Путін [цензура].
Хто зараз онлайн
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 4 гостей