Розмови на різні теми про авто

Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK

BMW X6
BOXER
Стать:чоловік
Номер:5666
Дякував (ла): 78 рази
Подякували: 23 рази
Re: BMW X6

Повідомлення BOXER » Нед, 20 грудня 2009, 13:28

Розумію, шо питання не до мене, але відповім: я хоч і вважаю, Бімери "пределом совершенства", але ніколи отак не ставився до інших марок:
Vitalik-first писав:чути нічого не хочуть про інші машини,нереально їм втолкувати що ауді або мерс можуть бути хоч чимось кращі за бумку і при першій же можливості говорять що бемеве це просто предел мечтаній?
є багато класних машин, але в кожного свій смак, можливості і інтелект. просто бумероводи не летять в тему про ауді чи хонду/мазду і не кричать, шо ці марки гамно і так далі...
а тут один неадекват ніяк не може змиритись з тим, що або не може дозволити собі їздити на БМВ, або його хтось з БМВістів дууууже сильно образив (можливо, ще в ранньому дитинстві :D :D )
Sad, but true.

axel
Дякував (ла): 0
Подякували: 0

Повідомлення axel » Нед, 20 грудня 2009, 13:33

Vitalik-first писав:axel, але невже ти не поділяєш думку про те що 85% бумероводів і чути нічого не хочуть про інші машини
А ти не думаєш про те, що це в першу чергу залежить від самого автомобіля?
Якщо не хочуть інших автомобілів значить люди знайшли те, що шукали, драйв, керованість надійність і задоволення за кермом. А ті що того не відчули і не зрозуміли будуть далі перескакувати з однієї марки на іншу у пошуках чогось достойного.
І я знаю багато людей, які крім БМВ більше нічого не хочуть, пересідають з Е34 на Е39 відповідно з Е39 на Е60 і це не тому, що вони собі таке придумали. Це тому, що вони зрозуміли що ці автомобілі хороші і вони для них.
bmw-club.lviv.ua

mysha
Дякував (ла): 1 раз
Контактна інформація:

Повідомлення mysha » Нед, 20 грудня 2009, 13:40

Vitalik-first писав:таке враження що нема кращої машини в світі,нема мерсів,ауді,суто бмв...
Vitalik-first писав:нереально їм втолкувати що ауді або мерс можуть бути хоч чимось кращі за бумку
%)
ПиСи ІПОНАМАТЬ рулить :D

axel

Повідомлення axel » Нед, 20 грудня 2009, 13:41

Thorn, Мої пости з цієї тематики утворилися на основі того, що я просив дати лінк на те, що:
Vitalik-first писав:бо Ви вже схарили всюди кричучи що бумер це межа мрій любої людини
Мої пости є моїм ІМХО. Але я ще раз попрошу представити посилання яке пітверджуватиме вище мною зацитовані слова.
Без даного підтвердження Ваших слів лінком вважатиму Ваші слова безпідставними і необгрунтованими. І не спілкуватимуся з Вами на дану тему, тому, що Ви навіть свої ж слова підтвердити не можете.
bmw-club.lviv.ua

Stuff
Ім'я:Віталік
Дякував (ла): 15 рази
Подякували: 29 рази
Контактна інформація:

Повідомлення Stuff » Нед, 20 грудня 2009, 14:05

axel, так я ж до тебе нічого не писав :oops в смислі не мав тебе на увазі,просто доводилося спілкуватися із затянутими людьми,не тут,в житті,вибач якщо своїм постом тебе образив,не мав ніяких особистих цілей :beer
axel писав:вони зрозуміли що ці автомобілі хороші і вони для них
тут згоден,але не про то йшлось з самого початку... :sing
mysha писав:ПиСи ІПОНАМАТЬ рулить
как панімать? :D
количество слов не определяет качество речи...

BOXER

Повідомлення BOXER » Нед, 20 грудня 2009, 14:09

Vitalik-first писав:mysha написав:
ПиСи ІПОНАМАТЬ рулить

как панімать?
шо ти тільки німців перераховуєш в списку класних машин :happy
хоча все вірно 8)
Sad, but true.

mysha
Дякував (ла): 1 раз
Контактна інформація:

Повідомлення mysha » Нед, 20 грудня 2009, 15:01

BOXER писав:шо ти тільки німців перераховуєш в списку класних машин
саме так :)
BOXER писав:хоча все вірно
:ninja

cat-yellow
Ім'я:Михайло
Дякував (ла): 222 рази
Подякували: 72 рази

Повідомлення cat-yellow » Пон, 21 грудня 2009, 13:02

BOXER писав:
Vitalik-first писав:але я один з тих людей які навряд чи купить собі БМВ бо,не хочу бути таким самим,
одним з успішних, стильних і модних? ;)
ну, твоє право :D

пляяяяяяяяяяяяяяяяяяяя
дайте мені карточку....
але як з0тр@}{@ли люди, які думають, що якшо вже мають БМВ, то зловили щастя за яйця, а всі окружаючі повинні ходити і говорити: ВАУ, [цензура], КРУТО, ЧУВАК ТИ БОГ, УССЯЦЦЯ Я ТАКЕ ТОЖЕ ХО

Я людина, яка вже могла мати БМВ і не раз, але:
- я не вважаю, що їхній дизайн/екс-інтер"єр/льотні характеристики/самопозиціювання/впливовість бренду/іт.д. (потріюбне підкресилити) це пуп землі!
- я вважаю їхні двіжки надто прожорливими
- я вважаю, що БМВ - це авто для СОЛІДНИХ людей, з купою-купіщою бабла, а не для босяка з района....

БМВ - це солідно, при умові, що тобі по}{ на всьо, скільки воно коштує, скільки п"є на сотку, скільки їздить і як служить...

але ж ніяк не для ВАУ, ясцяцця...

От я наприклад полюбляю Ауді і вважаю їх не гіршими за БМВ, але ж не кричу - всі лохи, а ті хто мають Ауді - тру пєрци!

вибачайте, наболіло і накипіло!

просто маю не одного знайомого БМВ-шніка і бачу, шо то така тенденція, якшо БМВ, то вже капєц!!! (особливо це стосується тих, хто чуть лі не на останні гроші купляє БМВ 34-те, 525-те, а потім їздить рідко, бо блін дорого йому, відітє лі...)

PS: хочете - можете витерти мій месадж... я висказався - мені легше стало!

cat-yellow

Повідомлення cat-yellow » Пон, 21 грудня 2009, 13:08

BOXER писав:що я ще не успішний. я до того йду і знаю, що я хочу.
вибачте, але для мене то звучить, як:

маю 4 тисячі доларів, а БМВ для тру пацанів коштує 6.5.
от якшо буду добре працювати, собирати по 100 доларів в місяць, то за 2 роки насобираю і всі начнуть мене п1..єц як уважати, вся округа засипле мене своїми респектами і уважухою...

PS: люблю БМВ і поважаю його власників, але я проти думки деяких БМВ-шників, які думають, що БМВ - це прєдєл мєчтаній!

cat-yellow

Повідомлення cat-yellow » Пон, 21 грудня 2009, 13:11

вибачте, якщо когось це персонально образило чи зачепило, нічого не маю проти відносно когось персонально.

просто живучи в Києві, бачив, як пацани збирались разом їздили на бехах 70-х, 80-х і першої половини 90-х років і думали, шо крутіші за них тільки варені яйця, а в самих - ні кола, ні гроша, а тільки гроші на бєнзу складали, шоб на вихідних з пацанами попантуватись

Stuff
Контактна інформація:

Повідомлення Stuff » Пон, 21 грудня 2009, 13:12

cat-yellow писав:я наприклад полюбляю Ауді і вважаю їх не гіршими за БМВ
+1,якби стояв вибір ауді чи бемеве то була би ауді,от напиклад є в тебе 8000 уйо?що купити,ауді А6 С4 чи е34???та хай та беха всреться,ніколи в житті не буде кращою,імхо..
cat-yellow, +піццот.. :beer

cat-yellow

Повідомлення cat-yellow » Пон, 21 грудня 2009, 13:25

Vitalik-first писав:
cat-yellow писав:я наприклад полюбляю Ауді і вважаю їх не гіршими за БМВ
+1,якби стояв вибір ауді чи бемеве то була би ауді,от напиклад є в тебе 8000 уйо?що купити,ауді А6 С4 чи е34???та хай та беха всреться,ніколи в житті не буде кращою,імхо..
cat-yellow, +піццот.. :beer
Не буду захищати марку Ауді.
Але у даному порівнянні мій вибір був би очевидним і в даному разі, нажаль, не на користь БМВ

Stuff
Контактна інформація:

Повідомлення Stuff » Пон, 21 грудня 2009, 13:30

cat-yellow писав:не на користь БМВ
ну от власне,ладно,може хай модери закривають тему бо то може зараз по другому кругу почнеться... :D
всі залишилися при своїх... :sing

BOXER

Повідомлення BOXER » Пон, 21 грудня 2009, 14:42

cat-yellow писав:Я людина, яка вже могла мати БМВ і не раз, але:
- я не вважаю, що їхній дизайн/екс-інтер"єр/льотні характеристики/самопозиціювання/впливовість бренду/іт.д. (потріюбне підкресилити) це пуп землі!
ну це твоя думка. я тебе переконувати не буду ;) тут не про це дискусія.
cat-yellow писав: 1. я вважаю їхні двіжки надто прожорливими
2. я вважаю, що БМВ - це авто для СОЛІДНИХ людей, з купою-купіщою бабла, а не для босяка з района....
я так само вважаю ;) якшо є друге, то пофіг на перше 8)
cat-yellow писав:але ж не кричу - всі лохи, а ті хто мають Ауді - тру пєрци!
а я кричу шось подібне про БМВ? хоч один такий пост тут був?? і axel тут також всіх на свої місця розставив, бо ніхто не міг навести таку цитату. в кого комплекси, той сам в собі таку думку виробляє...
cat-yellow писав:вибачте, але для мене то звучить, як:
маю 4 тисячі доларів, а БМВ для тру пацанів коштує 6.5.
от якшо буду добре працювати, собирати по 100 доларів в місяць, то за 2 роки насобираю і всі начнуть мене п1..єц як уважати, вся округа засипле мене своїми респектами і уважухою...
ну це для тебе так звучить. а я мав на увазі шось типу того (цитую тебе): це авто для СОЛІДНИХ людей, з купою-купіщою бабла, а не для босяка з района.
я не вважаю, шо БМВ (та і будь-яка інша марка) змінить людину. це людина має бути нормальною для певної марки. успіх - це не назбирати на беху, а потім думати за шо їсти, за шо вдягатись і так далі... для БМВ - одна із складових успіху, як я писав вище.
cat-yellow писав:в даному разі, нажаль, не на користь БМВ
а чому на жаль? ти би все таки хотів, шоб кращою була беха? ;)

п.с. взагалі-то ця дискусія почалось з того, шо один неадекват, який на своїй аватарці б"ється головою об клаву (по ходу розбив її і вже довго б"ється головою об дубовий стіл) почав тупо обсирати БМВ без жодних аргументів (ви - Vitalik-first, cat-yellow хоч якісь аргументи наводите!) і називати прихильників БМВ ідіотами... це нормально? як я вже писав, він або ніяк не може змиритись з тим, що не може дозволити собі їздити на БМВ, або його хтось з БМВістів дууууже сильно образив (можливо, ще в ранньому дитинстві :D :D )
Vitalik-first писав:всі залишилися при своїх...
+1.
Sad, but true.

cat-yellow

Повідомлення cat-yellow » Пон, 21 грудня 2009, 15:20

BOXER писав:
cat-yellow писав:в даному разі, нажаль, не на користь БМВ
а чому на жаль? ти би все таки хотів, шоб кращою була беха? ;)
ну в даному разі "нажаль" можна читати, як "при всій своїй великій повазі до них, але"

Чи хотів би щоб крощою була беха?
може й так, але для мене беха, це коли:

кілька років назад їздив зі знайомим по Києву на E38 740 (такий як в першому бумері).

ну так там власник - він фанатично закоханий в беху і коли я йому казав - супер, але дорогувато, як для аналогів, що не поступаються по якості та комфорту, він мені відповідав: "чувак, расслабся, это же БМВ!!! и мне п..уй сколько здесь бабла уходит!"

може я ще теж не доріс до БМВ, хоча фінансово вже його собі дозволити можу... але знову ж таки, дивлячись, що довзолити... Взяти вживане E39 можна, а от до рівня фул-фарш E60 новйо ше рости і рости, і ше непонятно чи взагалі дорости...

на гімні (багаторічне б/у, розшатане, підшаманене) їздити не хочу, навіть якшо то БМВ, на не гімні (не дуже багаторічне б/у) не хочу, бо вибрав би Ауді (в даний часу їжджу на Шкоді і не жалкую!), на новому? а нове коштує стільки, що мені, чесному на нього в свої 26 років пахати-неперепахати, а просто так мати БМВ і нікуди не їздити, але "шоб всі бачили, шо в мене є" це не про мене :) бо я привик на машині бути завжди, не залежно від ціни на бензу і кілометража пробігу, моє авто хавжди зі мною (і слава Богу, на даний момент, з моїм даним авто я собі це можу дозволити).

axel

Повідомлення axel » Пон, 21 грудня 2009, 19:54

cat-yellow писав:- я вважаю їхні двіжки надто прожорливими

:D
Якщо взяти навіть кузов Е34 то там був такий двигун як М50 6-ти циліндровий 24 клапанний двигун. Його придумали у 89-му, а пустили у виробництво у 91-му.
M50B20 2.0 L (150 hp) @ 5900 190 N·m @ 4200
M50B25 2.5 L (192 hp) @ 5900 250 N·m @ 4200
При 2.5 літрах на автоматі цей двигун споживає 12-13 літрів. Як на мене це навіть дуже економічно, відносно до потужності навіть по сьогоднішніх мірках, а цим авто вже 15 років.
З 92-го року двигуни BMW оснащено системами змін фаз газорозподілу Vanos, що значно збільшили обертовий момент на низьких обертах і значно зменшили споживання палива.
І хочу зазначити те, що інші концерни до сьогоднішнього дня не можуть створити хоча б щось близьке до нього по надійності, потужності, економічності і по вимогам до палива
В 98-му вийшов двигун М52В28 TU 2.8 літри, який оснащений системою Bi-VANOS (по Vanos'у на кожен вал) тому він ще потужніший і ще економічніший.
Чи навіть взяти двигун який встановлено у моєму автомобілі.
BMW M42 1.8 L (140 PS) @ 6000 175 N·m @ 4500
Почали виготовляти у 89-му році.
З заводу на цьому двигуні вже є:
2 Дросельних заслонки, впускний колектор змінної геометрії, і рівнодовжинний випускний колектор (4-2-1).
Розхід палива 9 літрів на 100 км.
Мав можливість випробувати даний двигун на 402-х метрах.
Випередив такі машини.
Honda Accord VII 2.4 190 hp 2,5-3 корпуси
Honda Accord VIII 2.4 200 hp 3-3,5 корпуси
Lancer X 2.0 150 hp 3,5-4 корпуси
Golf 1.8T 150hp 2 корпуси.
Так, що БМВ робить двигуни такі як треба. .
По кузову витачає відкрити і закрити дверку в А6 Е34 і зразу все стає ясно. Ну Ауді оцинкована, що є явним плюсом. Хоча й 34-та не гниюча машина.
Vitalik-first писав:що купити,ауді А6 С4 чи е34???та хай та беха всреться,ніколи в житті не буде кращою,імхо..

Аякже 2,6 літри 150 сил WTF :shock ? Може він дизельний? Чи він все таки бензиновий? :D І такий двигун випускати до 96-го року? Візьміть нових інженерів і не позортеся.
BMW у 86-му з 2,5 літри зробили 170.
Треба згадати про оптику. На скільки я знаю, що вона там є, але толку від неї не так вже багато. В А6 порівняно з 100 проблему виправили, але далі вона світить не так, як би хотілося. А коли поставити ксенон то видно.... але більше все таки на дорозі видно тебе, коли ти на ній їдеш :D
Vitalik-first, Може давай згадаємо задню ходову в тій же А6 (100) С4 там де до балки прикріплено ступиці і на них колесика крутяться, примітивнішого придумати не могли. На машині бізнес класу така задня ходова. :D Та в тебе у Вектрі задня ходова сучасніша ніж в цій Ауді. А БМВ вже в 60-х робили задню ходову з балкою і незалежними задніми важелями.
Ну але там не все настільки страшно в Ауді, в них є речі за які я їх не можу не любити. В них хороша панель гарна підсвітка, вони гарно виглядають. І обов"язково не забуду відмітити їхній повний привід Quattro він реально одна річ з небагатьох, яка вражає. При повному приводі вони вже хоч зробили нормальну задню підвіску, а як жити тим у кого лише передній привід?
Ну Ауді мені подобаються як машини, це факт але я не скажу, що мене буде харити коли ви тут всі будете ходити і казати, що це найкраща машина. Адже кожен має свою думку. ;)
І не знаю чого Вас харить те що хтось казав що БМВ найкраща машина. Хоча Ви кажете що хтось десь це написав, але посилання на даний текст так і не було надано. тому фіаско ;)
bmw-club.lviv.ua

cat-yellow

Повідомлення cat-yellow » Пон, 21 грудня 2009, 20:47

axel, в меморіз!
ти один з небагатьох. або може навіть єдиний, хто є власником БМВ і хто своїми враженнями про БМВ викликав в мене зацікавлення цією маркою!

Особисто тебе не знаю, але як БМВ-іста поважаю, бо ти мені прямо і доступно розказав "чому ти вважаєш, що БМВ - це кльово", навідміну від багатьох в яких захист починається та закінчується словами "ибо круто, ибо неиб...т" і вся борода при цьому в слюнях.

pikach00
Дякував (ла): 87 рази
Подякували: 35 рази

Повідомлення pikach00 » Пон, 21 грудня 2009, 20:56

Ой, а давайте поговорим про то як в нових 5-ках рульова рейка на 30 тис загинається ;) І ще тут в когось також навернулась вона :) І то хвалена "якість" від БМВ? ;)

axel

Повідомлення axel » Пон, 21 грудня 2009, 21:00

cat-yellow, Дякую :) . Приємно таке чути.

Дещо ще не дописав :D
Хочу ще сказати кілька слів про автомобілі Ауді, але тепер приємне і те що мені в них подобається. Наведу трішки фактів.
Пишу це для того щоб ніхто не подумав, що мені не подобається ця марка.
Audi RS2 315 сил з заводу, до 50км/год. прискорюється швидше ніж McLaren F1 і це факт, машина реально вовк в овечій шкурі. Вроді "бочка" універсал але впізнати її може не кожен. а догнати взагалі рідко кому вдається. Окрема крутість це напис Porsche на двигуні 8) .
S4 це типу кузов С4 але турбо і з повним приводом. Машина кльова, але нажаль живих мало, і всі хто не купить на базарі S4 але вбиту потім плюються шо це лажа. Хоча якщо найти живу то радості не буде меж.
Є ще така А6 Вона вроді називаэться S6 Plus в неї 4,2 V8. Всі все зрозуміли тому смислу щось писати тут не бачу.
І закінчу розповідь мабуть такою машиною як Audi Quattro. 220 сил, повний привід і ваги не багато. Машина по суті легендарна, швидка і динамічна навіть на сьогоднішній день. Має цифрову панель приладів, але майте на увазі вона не кончена і не глючить як у америкосів :D . Про цінність даної машинки можна прочитати на mobile.de там нормальні коштують від 16 і дальше.... але думаю воно того варте 8)
Вона певне краще зі всього що зробила фірма Audi за весь час.
bmw-club.lviv.ua

axel

Повідомлення axel » Пон, 21 грудня 2009, 21:09

pikach00 писав:Ой, а давайте поговорим про то як в нових 5-ках рульова рейка на 30 тис загинається І ще тут в когось також навернулась вона І то хвалена "якість" від БМВ?

Я ж не кажу, що БМВ вічна машина і ідеальна. Хоча Е34 можна до таких причислити бо рейки в неї немає тому вона довговічніша, та й ходова в неї танкова.
Але кожна машина має свої недостатки і болячки.
Якісь машини гниють, в когось летять рейки в когось ходова з легких сплавів яка теж далеко не довговічна.
pikach00,Але тим не менше ти мені скажи. При нормальних дорогах у когось би летіли рейки? Чи та ж легкосплавна підвіска?
Приведу приклад: мій Гольф приїхав з Італії на рідних амортизаторах, які ще німці поставили на заводі, там вони відходили 160тис.км. Але після пробігу в 7 тис. км. по наших дорогах їх не стало.
bmw-club.lviv.ua

Відповісти

Хто зараз онлайн

Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 30 гостей