давай калісь, шо в тебе за такій пєпєлацAntares писав:пацани, я ізвіняюсь... у вас всіх шо баки на 100 літрів, а мотори по 1 літру? ну чого ти так бак 55 літрів

Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK
давай калісь, шо в тебе за такій пєпєлацAntares писав:пацани, я ізвіняюсь... у вас всіх шо баки на 100 літрів, а мотори по 1 літру? ну чого ти так бак 55 літрів
Бортовик при заправці до відстрілу показував найбільше 460 км до заправки.hrdrive писав:pikach00, а чо не вистарчить? зі знайомим їздили на Грандісі (2.4 автомат )
то до 50 літрів вкладалися туда-назад.
вот він мій радімийFelix писав:давай калісь, шо в тебе за такій пєпєлац
минулого року виходило від Львова до підйомників десь 220км. це якщо через Стрий їхати. одного баку мені зимою стає на ~700-750км, тому вистачало ще на покатушки там :)hrdrive писав:Хто мені нагадає, яка точна відстань від виїзду зі Львова (бібрецький міст) до Буковеля? здаєть 240 км,але я непригадаю точно.
не правда, до Яремча від Львова 190 км, від заправки ОККО на зеленій, від Яремча до Бульвінкля ше 32 км - в сумі 222 км)hrdrive писав:Mc, нічого собі! Через Бібрку чи Перемишлями виходить в районі 240 км...а тудою казали що ще дальше на 40 км...як то так вийшло? Як там дорога? Ти заміряв від Солонки?
Їздиш з швидкістю не більше 110?CAT писав:тепер якшо машина хаває 8 літрів на 100 км
Ага, по фотозвіту за середу видноhrdrive писав:weber, дзвонив тількишо до Antares, він зара на буковелі, казав що можна їхати, сніжок нормальнийЯ завтра їду, ще хтось їде?
я їду!!!!)))hrdrive писав:weber, дзвонив тількишо до Antares, він зара на буковелі, казав що можна їхати, сніжок нормальний Я завтра їду, ще хтось їде?
постійно так катаюсь і нічо)))Denzzzil писав:на бук на один день якось далекувато!
я розумію, воно того варте, але не тоді коли збираєшся їхати на пів дня!CAT писав:постійно так катаюсь і нічо)))
чувак, а де ти по наших дорогах зимою більше зможеш? ну в сенсі не зможеш, а комфортно (без режиму очка "жим-жим") проїдеш :))pikach00 писав:Їздиш з швидкістю не більше 110?
Так траси більш-менш чисті. Минулого року на під*їзді до Франкика обійшла мене якась кемрі з лижами на даху. От, оскільки дорогу в Бук толком не знав, прийшлось на хвіст падати :) десь 150-160 тулив за нимMc писав: а де ти по наших дорогах зимою більше зможеш?
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 6 гостей