shaman, TOXA, дякую буду знати якось туда заженусь

Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK
ну якшо шось часто зустрічається, то це не означає, шо то колхоз! це означає, шо воно популярне (що для мене особисто теж було би причиною не робити такого самогоBreaker писав:дуже часто зустрічаються!!!
Да, тільки відносно 4-го Гольфа розболтовка не нормальна.Pioneer писав:диски від GTI mk5 є на зеленій на авто базарі і ціна помойму нормальна
BOXER писав:axel, то твій Гольф? [цензура], хочу саме такий! 3-дверний.продавати десь так літом не плануєш?
в четвертого гольфа розболтовка 5*100 ???axel писав:4-го Гольфа розболтовка не нормальна.
Так як і з твоєю. В мене 5х100 як і в тебе. Ступиці ніхто не міняв.majestic писав:axel, і як їздиться з такою розболтовкою? ти диски продаєш?
В комплект до Гольфаmajestic писав:ти диски продаєш?
Ніфіга не трясе. Правда маю 2 комплекти літньої резини.majestic писав:а ше питаня на наших дорогах з такими дисками як ходова чується? машиною сильно трясе?
Гарно дивиться....majestic писав:Вот в Серьоги купив ленти діодні поставив ваще куль світять!!!!!!! ярко капец! :) весною буду з них робити АНГЕЛЬСЬКІ ВОКА![]()
![]()
![]()
сорі нетак поняв :)Так як і з твоєю. В мене 5х100 як і в тебе. Ступиці ніхто не міняв.
о це доречі правильно!!!!Ніфіга не трясе. Правда маю 2 комплекти літньої резини.
Весна: 15" коли ще дороги не готові.
Літо: 17" коли вже нема шахт і кар'єрів посеред дороги.
ага...супер потім закажу ще в тебе тої лентиГарно дивиться....
взагалі! це ж стокава підсвітка так завод випускав! просто фотік на нічному режимі стояв через це воно так ярко :)синя підсвітка приборів не напрягає очі?
я також з тієї причини не ставив, уж очень многоBOXER писав:axel, то твій Гольф?[цензура], хочу саме такий! 3-дверний.
продавати десь так літом не плануєш?
majestic, класна машинка, теж на таку приглядаюсь![]()
не хочеш значок зняти, доварити капот, або взагалі бедлук зробити?
тримай ссилку, якшо ти ше не був по ній: http://forums.vwvortex.com/zerothread?c ... id=3786783
там тіпок з Бельгії дофіга варіантів робив по свому Гольфу. ІМХО до половини сторінки мене все пре. потім як на мене перебор пішов...ну якшо шось часто зустрічається, то це не означає, шо то колхоз! це означає, шо воно популярне (що для мене особисто теж було би причиною не робити такого самогоBreaker писав:дуже часто зустрічаються!!!)
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 7 гостей