Сьогодні надибав от такий проект. Чесно кажучи в шоці. Напрям тюнінгу доволі специфічний

Нажаль імежді невикладаються, тому попрошу пройтись по ссилці зверху...
Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK
DNK писав:як на мене то там крім дисків з гумою і шпильок більше намає на що дивитись
+1. А багажник зверху жестьDNK писав:як на мене то там крім дисків з гумою і шпильок більше намає на що дивитись,в раг тюнінг її
дійсно, так воно і є , імітація ржи і фантазія афтара шоб зовні угробити машину, но тех. характеристики на вищому рівні !))vovka писав:це все робиться якісними матеріалами, і коштує не менше чим традиційній обвіси і т.п.
та то вже не новеньке,в США довгий час існує такий вид тюнінгу,я ше колись давно по Діскавері бачив,типу якийсь док фільм про них.Тут прикол в тому шо можна добитись ексклюзиву(в порівнянні з іншими видами тюнінгу),що реально, другої такої машини не буде.Андрей писав:...щось новеньке...
+1DNK писав:як на мене то там крім дисків з гумою і шпильок більше намає на що дивитись,в раг тюнінг її
треба келешувати шось Denja,McPherson писав:Тут прикол в тому шо можна добитись ексклюзиву(в порівнянні з іншими видами тюнінгу),що реально, другої такої машини не буде.
tuningist писав:шаман.ви не шарите!!!
я написав свою думку, хоче д...е як хочеDenja писав:Хочу почути ваші коментарі
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 3 гостей