Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK
Питання по ходовій
-
- Дякував (ла): 0
- Подякували: 0
Прийшла пора зайнятися ремонтом ходової і в зв'язку з цим цікаво почути Ваші думки стосовно запчастин. Хто шо ставить і які Ваші враження. В мене є варіант поставити шарові від якогось європейського виробника, типу RTS, чи щось подібне, але не відомо чи воно себе виправдає. Ціна приблизно така сама як і на російські вироби, але по якості здається будуть кращі, по крайній мірі мене продавець так переконує.
Що Ви думаєте з цього приводу?
Що Ви думаєте з цього приводу?
- ghost
- Ім'я:Павло
- Стать:чоловік
- Номер:ВС0190ЕА
- Контактна інформація:
zubr поставив собі Лемфердер майже все (міняв поступово) - кажуть що вони найкращі, ціна за шарову/рульову тягу коло 60-65 грн; колись ті запчастини продавалися на Стрийській в автомагазині напроти податкової, зараз здається вже там немає, але я маю ще одного знайомого який може дістати 
також можу порадити непоганого майстра в Рясне-2 - всі питання в приват

також можу порадити непоганого майстра в Рясне-2 - всі питання в приват
I would love to change the world, but they won't give me the source code...
-
В мене зараз стоять шарові "Надежда". Російського виробництва, розбірні. Ставив 2 роки тому. Десь минулої осені попробував одну розкрутити, за ради цікавості. Ніби в середині нічого не стерлося. Трохи підтягнув їх і їздять по сьогоднішній день, але вже стукає перед і треба міняти. По одній міняти не хочу, хочу за один раз перебрати всю ходову. Мені здається шо так краще. Всі кажуть шо з російських найкращі "Трек" чемпіон. Але я б, все ж таки, хотів поробувати європейського виробника.
Хто зараз онлайн
Зараз переглядають цей форум: Google [Bot] і 4 гостей