Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK
так ти шо, змінив своюдумку про кінець кризи?Божевільний писав:вже не продаю... вирішив до весни почекати.... а там може вона виросте))))Vusiko писав:Шото я не поняв. Я той Засранос бачив в продажі.
viewtopic.php?f=35&t=13920
воно то і маразм може зараз... але вот ти прікінь, які в нас були маразми до кризи: машини зношувалися і старішали, а ціна на них росла, тіпа як на коньякVitalik-first писав:не ну він то гуд,з вигляду не поганий,ще й Кореєць,але,відверто кажучи,5000 американців за 12ти річний Ланос це маразм....
а ти знаєш, шо є така порода ланосоводів, для яких ланос то "всьо опель неубіваємий"?Vitalik-first писав:я не буду далі нічого писати даби не ображати ланосоводів,просто написав вище свою думку...
пля будь зі словами акуратнішеFelix писав:така порода ланосоводів
чувак, вибач якщо тебе то заділо, але не сприймай так гостро все навколоLEgEnDA писав:пля будь зі словами акуратнішеFelix писав:така порода ланосоводів
виробника порадиш??hitlos писав:Лийте масло 5w50.
в мене при їзді більше 70 не нагрівається)Божевільний писав:дуже довго прогрівається машинка
тобто нічого страшного??? гідрокомпенсатори стоять... сам на них грішив... знаю що можна поставити масляний насос і все то вилікується... так на Форді скорпіо робив, коли компенсатори застукали...Fobos писав:Божевільний, якщо там гідро-компенсатори, то нема чого дивуватись, це нормальне явище, навіть літом, просто зимою, масло загустіває, тому і стучить перші пароу секунд, поки заповняться гідрики. А стосовно гріється, то просто -15 на вулиці :) Але варто і до термостата глянути.
я не говорю про їзду... в мене вона при їзді так само не гріється більше 60-70... як весною так і літом ( на відміну від Вазів))) просто Ланос зимою експлуатую перший раз. перед тим був зимою пасат б3 , школа феліція, опель кадет і форд скорпіо... то вони ніби швидше прогрівалися...DNK писав:в мене при їзді більше 70 не нагрівається)Божевільний писав:дуже довго прогрівається машинка
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 4 гостей