4300К.
Провожу тендер на продаж і установку. Шукаються установщики які ставили на такий же аут. Нема бажання щоб хтось вчився на моєму тазіку

Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK
Нє нема, в моєму тазіку ше старі тєхналогії. Навіть педаль газу тросікова.akdi писав:чи такого нема.?
АЦТОЙ....pikach00 писав:Навіть педаль газу тросікова.
От завтра сфоткаю спеціально для тебе розміщення всякої х-ні за правою фарою, тоді розкажеш мені про чисті рукиDenzzzil писав:береш і ставиш, навіть руки чистими лишуться...!
в звичайні фари?pikach00 писав:Хочу ксєнонги
Нє, ну я мавім на увазі жеби ціну і на кампєкт тих ксєнонгів писалиakdi писав:які там матеріали?
А для тебе сфоткаю лінзи в моїх фарахLyubomyr писав:в звичайні фари?
всяке буває і таке може бути але то лікується безпроблем, я мав таку історію і на G23 мені її роздули і сказали що невідомо що тре ставити якісь обманки за 40 доларів купу дротів ітд. а виходів два купляєш блоки як я зробив на 5 доларів дорожчі від звичайних з вмонтованими обманками або їдеш на компютер платиш 50 грн і ставиш відмітку що в машині є ксенон з заводуakdi писав:і зверни увагу на те шоб потім ком помилки непоказував шо згоріла лампа!!!!.....чи такого нема.?
pikach00 писав:А для тебе сфоткаю лінзи в моїх фарах
Я тоже. Одні "установщики" тут відписались. Вже "купа" пропозиційSERUY писав:ух чую то буде тема на сторінок 50![]()
![]()
чекай зара продавці підтянуться ще і драку побачимоpikach00 писав:Тільки установщики тут відписались
А як вирішилось з перегорівшими лампами?Pioneer писав:і на G23 мені її роздул
ну сорі! ненав. тоді мож взяти в Дмитриуса комплект, і він же це все і поставить і з гарантією!pikach00 писав: та в мене лінза чуваг!
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 3 гостей