http://www.autocentre.ua/ac/Auto/Test-D ... 13477.html
звичано варіант на 240 коней бувби кращий

Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK
зато тема завжди вверху))) :)Pioneer писав:бльо і некажи знавби неписав биVitalik-first писав:аФФтар зробив помилку що написав про ту вагу....тепер маємо три сторінки теми,з них дві про то що Леон не може стільки важити)))веселий у нас форум![]()
![]()
![]()
і зразу нам результат)))Pioneer писав:Олег заїду до тебе в пятницю поважимось
ну понятно 1260кг а то з ваги я сам охRED_Spider писав:
мені [цензура]! я пишу то що знаю і то що в мене пише а ви собі думайте що хочете!RED_Spider писав:Pioneer не вобіду но получається що всюди неправда крім твого техпаспорта![]()
http://www.autocentre.ua/ac/Auto/Test-D ... 13477.html
звичано варіант на 240 коней бувби кращий
та я все розумію (чи нерозумію) просто вже смішно 3 сторінки спору яж сказав написав то що пише в паспорті нє то нє чого всі налетіли нетак несяк яж небюсь головою об стіну і недоказующо що це так чи нетак просто кажу то що пише а правда то чи ні мені від того нелегчеFobos писав:Pioneer, Тарас, ти не ображайся, ніхто не має наміру тебе образити, просто намагаються тобі прояснити істину, а ти одразу [цензура], не [цензура]. Така машина реально не може важити 760кг, але навіть 1260 то також для її габаритів не багато
угуTOXA писав:Pioneer, ти шо купив ты мілотековскі бровки ????
віддай реснічки назад..))Pioneer писав:угуа що все тікі от тільки тепер хочу щоб ти з решіткою поміг
![]()
![]()
![]()
крім того ше не забудь мені дешо зробити )) 2 шт !)))Pioneer писав:до кінця тижня дядько Хаос теж має дещо помогти
а ти мені поклеїш???? тоді я зроблю тобі 2штTOXA писав:віддай реснічки назад..))Pioneer писав:угуа що все тікі от тільки тепер хочу щоб ти з решіткою поміг
![]()
![]()
![]()
решітку зроблю, завтра заїдь, сьогодні з фарами мегана харились цілий день, такшо ніяк не міг ..
крім того ше не забудь мені дешо зробити )) 2 шт !)))Pioneer писав:до кінця тижня дядько Хаос теж має дещо помогти
TOXA писав:2 шт !)))
йшлося про наклейки D1 udfDNK писав:TOXA писав:2 шт !)))я перепрошую,але якшо маєте шось цікаве то мені в приват киньте прайс, :) порядність гарантую
Pioneer писав:D1 udf
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 2 гостей