то всього-навсього цитата учасника форуму

Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK
Ну знімеш, і що? Будуть за тобою їхати щоб відкрити в іншому кінці міста? :)Dark Wind писав:pikach00, знімати все рівно прийдеться))
А ще можна додатково наконфігати щоб при знятті з сигналки центральний замок не відкривався. Тільки рідним ключем.AndrewK писав:pikach00, +1
То реальна тема.
якщо вдруге, то шукай в близькому оточенні, хто з знайомих або роботи на тебе навів. Хто міг знати що в машині гроші,і не взяти під шумок документи,і т.п?значить приходили чисто за грошимаCrush писав:В мене сьогодні вже другий раз вскрили машину за допомогою сканера. При цьому якщо перший раз ми встигли вчасно зреагувати і затримали злочинця то цього разу з машини витягли трохи грошей(документи які були поруч не взяли)
Ну так я ж написавpikach00 писав:Стільки порад а корисної і практично безкоштовної не дали.
Сталкер або Пандора мають "диалоговый код" який на разі не піддається скануванню.
Не думаю. Перший раз був на трасі в ресторані біля м. Пирятин, Полтавська обл., а про гроші знали бо ми щотижня в одному і тому ж місці і в один і той же час виручку збирали. От і підловили в момент коли відійшли по газети.Thorn писав:якщо вдруге, то шукай в близькому оточенні, хто з знайомих або роботи на тебе навів. Хто міг знати що в машині гроші,і не взяти під шумок документи,і т.п?значить приходили чисто за грошима
Ой, не помітивКоба писав:Сталкер або Пандора мають "диалоговый код" який на разі не піддається скануванню.
Ага, забуваєш в салоні ключі і спокійно куриш бамбукsabonis766 писав:в мене автоматично виходиш з машини і через 7сек.закривається якшо ти забув нажати на кнопку!
Ключі на ланці....pikach00 писав:Ага, забуваєш в салоні ключі і спокійно куриш бамбук
неа,просто довше їм махатись з тимPatrik писав:Доречі про постановку через центральний замок саме краще....
та,сядеш в машину і переїдешся за други брелком,скільки то їхатиsabonis766 писав:да,але я ше не забував!))якшо забуду поїду 2 брілок на хатувізьму)!
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 1 гість