вот так думаєш, шо починаєш налагоджувати життя, пару рублів в кармані зявляється... і потім гоп - і штраф ,і линяєш на лаве... і жизнь треба починати спочаткуnonuk писав:Я налагоджую своє життя

Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK
вот так думаєш, шо починаєш налагоджувати життя, пару рублів в кармані зявляється... і потім гоп - і штраф ,і линяєш на лаве... і жизнь треба починати спочаткуnonuk писав:Я налагоджую своє життя
Нема там ніфіга, в середу там їздив. Там тільки Дроговиж з поврототом на Байкал і далі при Миколаєві Розвадів. Де тебе зупиняли? Якщо не в тих місцях - розвели як юпіhrdrive писав:PYY, то де там таке обмеження є? та тільки 80 стоїть здається біля повороту на Хоросно, тобто 80 +20 =100 можна їхати. А так по всій трасі 90+20=110.
Felix писав:вот так думаєш, шо починаєш налагоджувати життя, пару рублів в кармані зявляється... і потім гоп - і штраф ,і линяєш на лаве
Що це ти таке говориш???Buts писав:Igor_Lviv, Ви подаєте поганий приклад, порушувати - а потім оскаржувати в суді.
Пацани вчора розказували, 140 км\год й весь платьожIgor_Lviv писав:Четверта - Шацьк. "А екологічний збір Ви заплатили?
Саме головне, що тоді так само було.sergey писав:Пацани вчора розказували, 140 км\год й весь платьожIgor_Lviv писав:Четверта - Шацьк. "А екологічний збір Ви заплатили?
Я щось не вловив про "екологічний збір" та "Їдеш 100-150 - їдь далі" - це ви про що?Igor_Lviv писав:Саме головне, що тоді так само було.
Якщо їдеш по знаках: "70", "40", "20", "Стоп" і номер з іншої області чи Білорусь - екологічний збір.
Їдеш 100-150 - їдь далі.![]()
Про те, що відсотків 30 машин мають ті знаки десь. Пролітають на повній швидкості.Mishanja писав: Я щось не вловив про "екологічний збір" та "Їдеш 100-150 - їдь далі" - це ви про що?
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 13 гостей