Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK
Ночной дозор
[цензура], мєнти вже просто дістали. кожний вечір одне й то саме, не можу проїхати щоб мене не зупинили для нічного/вечірнього огляду - по всьому Львову. :evil: :evil: :evil:
Наразі також їх дістаю, цитую ст.5 закону про міліцію - працівник міліцію на вимогу громадянина має предявити посвідчення - їх це дуже нервує, а також вже починаю їх діставати за обшук багажника.
Своє водійське посвічення показую з рук, що їх також ну дуже нервує. Головне не вестися на їхні пастанови тіпа "ви що відмовляєтесь передявити посвідчення чи ще щось в тому роді", а чітко вимагати дотримуватись закону.
Все це звичайно стосується тільки в тому випадку, якщо ви не нарушили, а просто їхали і вас зупинили. :driving:
Всім удачі на дорогах! :driving:
Наразі також їх дістаю, цитую ст.5 закону про міліцію - працівник міліцію на вимогу громадянина має предявити посвідчення - їх це дуже нервує, а також вже починаю їх діставати за обшук багажника.
Своє водійське посвічення показую з рук, що їх також ну дуже нервує. Головне не вестися на їхні пастанови тіпа "ви що відмовляєтесь передявити посвідчення чи ще щось в тому роді", а чітко вимагати дотримуватись закону.
Все це звичайно стосується тільки в тому випадку, якщо ви не нарушили, а просто їхали і вас зупинили. :driving:
Всім удачі на дорогах! :driving:
- T@R@S
- Дякував (ла): 0
- Подякували: 0
- Контактна інформація:
напевно сам їздиш і збоку нікого нема. вони люблять коли є одна людина пиняти, коли свідків нема.
я знаю як отак хлопця з депутатським посвідченням зупинили, ну він відкрив вікно і дав права, мєнт нічого не казав а просто як завжди взяв їх і десь поваив. А хлопець взяв і поїхав без прав навіть н евиходив на поклін. Зате смороду наробив стільки. що певно вони більше машин тої марки на якій був деп не зупиняли в житті.
Вся біда в тому що люди не знають законів, треба якусь благочинну організацію для поширення букви закону сред водіїв створювати:))))))))))
А може просто хтось наводкуна твоє авто вічно дає.
А ще задрали козли гаїшники на власних авто. Здається ж заборонено їм так патрулювати чи ні? Як їх ставити на місце?
я знаю як отак хлопця з депутатським посвідченням зупинили, ну він відкрив вікно і дав права, мєнт нічого не казав а просто як завжди взяв їх і десь поваив. А хлопець взяв і поїхав без прав навіть н евиходив на поклін. Зате смороду наробив стільки. що певно вони більше машин тої марки на якій був деп не зупиняли в житті.
Вся біда в тому що люди не знають законів, треба якусь благочинну організацію для поширення букви закону сред водіїв створювати:))))))))))
А може просто хтось наводкуна твоє авто вічно дає.
А ще задрали козли гаїшники на власних авто. Здається ж заборонено їм так патрулювати чи ні? Як їх ставити на місце?
lizun
в законі ніде не вказано, що ти маєш давати свої права працівнику даі в руки, а треба їх предявити.
Від себе додам, що це вже вища степінь хамства - вчора мєнт зразу захотів оглянути мій багажнік і капот, але коли я відкрив багажнік і почав йому дальше розказувати, про те, що вони не мають права провиди обшук - він обламався і вже нічого більше перевіряти не хотів.
Хто ще які способи законно подіставати працівника ДАІ знає? :00057:
в законі ніде не вказано, що ти маєш давати свої права працівнику даі в руки, а треба їх предявити.
Від себе додам, що це вже вища степінь хамства - вчора мєнт зразу захотів оглянути мій багажнік і капот, але коли я відкрив багажнік і почав йому дальше розказувати, про те, що вони не мають права провиди обшук - він обламався і вже нічого більше перевіряти не хотів.
Хто ще які способи законно подіставати працівника ДАІ знає? :00057:
- MAGYLA
- Дякував (ла): 12 рази
- Подякували: 4 рази
A1 писав:Своє водійське посвічення показую з рук, що їх також ну дуже нервує. Головне не вестися на їхні пастанови тіпа "ви що відмовляєтесь передявити посвідчення чи ще щось в тому роді", а чітко вимагати дотримуватись закону.
по закону:A1 писав:тому права треба з рук показувати
ЗАКОН УКРАЇНИ
Про дорожній рух
ч.2 ст.16
Водій зобов'язаний:
мати при собі та на вимогу працівників міліції, а водії військових транспортних засобів на вимогу посадових осіб військової інспекції безпеки дорожнього руху Військової служби правопорядку у Збройних Силах України передавати для перевірки посвідчення, реєстраційні та інші документи, що підтверджують право на керування транспортним засобом, а також дорожні (маршрутні) листи і документи на вантаж, що перевозиться (крім власників транспортних засобів, які використовують їх в індивідуальних некомерційних цілях), а у випадках, передбачених законодавством, страховий поліс (сертифікат) про укладання договору обов'язкового страхування цивільно-правової відповідальності власників наземних транспортних засобів та ліцензійну картку на автомобільний транспортний засіб у разі надання послуг з перевезення пасажирів і вантажів;
ПРАВИЛА ДОРОЖНЬОГО РУХУ
2.4. На вимогу працівника міліції водій повинен зупинитися з дотриманням вимог цих Правил, а також:
а) передати для перевірки документи, зазначені в пункті 2.1;
пред'являти і передавати це різні речі, а по закону мають право вимагати передачі. Так що ти просто не на дуже умних попав. :driving:Кодекс України про адміністративні правопорушення
Стаття 126. Керування транспортними засобами особами, які не мають права керування або водіями, які не мають при собі чи не пред'явили для перевірки відповідних документів
ч.2 Керування транспортними засобами водіями, які не мають при собі або не пред'явили чи не передали для перевірки посвідчення, реєстраційних та інших документів, що підтверджують право на керування чи розпорядження транспортним засобом, дорожнього (маршрутного) листа та документів на вантаж, що перевозиться (крім власників транспортних засобів, які використовують їх в індивідуальних некомерційних цілях), талона про проходження державного технічного огляду, а у випадках, передбачених законодавством, страхового поліса про укладання договору обов'язкового страхування цивільно-правової відповідальності власників наземних транспортних засобів, -
тягне за собою накладення штрафу від 0,5 до одного неоподатковуваного мінімуму доходів громадян.
знание законов позволяет нарушать их со знанием дела
- MAGYLA
- Дякував (ла): 12 рази
- Подякували: 4 рази
тепер як можна відмазуватись:
Якщо починає грузити про ч2. ст.126 КпАП, то по ходу нехай складає протокол. Чим він буде доводити факт відмови? вони ніколи не вказують свідків (то не може бути його напарник, він є зацікавленою особою), а саме свідків не зацікавлених посторонніх осіб. Ідеальний варіант якщо ти в машині не сам і є людина яка зможе підтвердити твою позицію.
В протоколі обовязково зазначити свого свідка і викласти свою позицію та бачення ситуації. А там хай рішає що з таким протоколом робити.
Якщо починає грузити про ч2. ст.126 КпАП, то по ходу нехай складає протокол. Чим він буде доводити факт відмови? вони ніколи не вказують свідків (то не може бути його напарник, він є зацікавленою особою), а саме свідків не зацікавлених посторонніх осіб. Ідеальний варіант якщо ти в машині не сам і є людина яка зможе підтвердити твою позицію.
В протоколі обовязково зазначити свого свідка і викласти свою позицію та бачення ситуації. А там хай рішає що з таким протоколом робити.
знание законов позволяет нарушать их со знанием дела
- RS
- Ім'я:Сєрий
- Дякував (ла): 0
- Подякували: 0
- Контактна інформація:
Треба на них накидуватися
, так мій Батя робить , їду з ним ( я за руьом ) , переїжаєм залізничний переїзд ( був знак стоп ) , проїжаю без зупинки , але повільно ( знаєте які у нас переїзди ) , вилазе за 50 м мусар і махає , я стаю , не встиг я як завжди спокійно витягнути документи і абсолютно пофігістично почати з ним говорити , тут вискакужє Батя ..... і почалося ах ти ж..... чого ти тут...... ти [цензура] .. , мусар навіть документи не провірив мої
, кльова стратегія.
Тепер так буду
.
Тепер так буду

Хто зараз онлайн
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 4 гостей