там складненька системка по калібовціDNK писав:хітлос зробив і за то йому Дякую,Але вписати всі параметри вала і відстроїти шоб він валив на всі 100 хрєн там,ше троха поїжджу і буду мабуть 16 клапанів пхати якшо машину не поміняю

Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK
там складненька системка по калібовціDNK писав:хітлос зробив і за то йому Дякую,Але вписати всі параметри вала і відстроїти шоб він валив на всі 100 хрєн там,ше троха поїжджу і буду мабуть 16 клапанів пхати якшо машину не поміняю
Неа небувsergey писав:mastergid, а ти вчора десь між 15:00 і 16:00 не був на Панча?А потом стояв біля Ресторану на вул.Панча?
Ну так тай по твому валі інфи мало.DNK писав:Але вписати всі параметри вала і відстроїти шоб він валив на всі 100 хрєн
Ziro-cool писав:купе виглядає реально піпец,і та рижа шо вище класна,
та ні все інше оригінал бо ше десь було фото оригіналZiro-cool писав:да ти прав, і якшо придивитися то видка шо перед і зад барабанні тормоза, зразу і не глянув
Ziro-cool писав:який [цензура] оригінал, подивись ти бачив шоб спереду на ВАзах стояли барабани
Неа то не фотожопер. Від 2110 неможливо то повністю інша база автоDusi писав:А ось друга вроді теж.Хіба на калини є такі бампери?А з 2110 примутитипоходу неможливо.Чи я помиляюсь?
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 9 гостей