Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK
Німець чи японець?
-
- Дякував (ла): 0
- Подякували: 0
Вічна тема для дискусій. Так що ліпше опель, фольц, БМВ чи Мітсубіші, хонда, ніссан і т.д? Треба авто щоб можна було на Драг приїхати, в подорож з сімєю вийхати і щоб ціни на запчастини не кусались. Відповідь будьте добрі обгрунтуйте і переваги, недоліки врахуйте!
- RS
- Ім'я:Сєрий
- Контактна інформація:
Ну шо понеслась.......
Я-П-О-Н-Е-Ц-Ь!!!!!!!
Гарні , потужні , надійні , запчастини на деякі моделі дорожче , але якшо знати де діставати то це не проблема. Моїй машині 17 років - в салоні нієдиного скрипу. Мотори у них не по 3-5 літрів , а зато які розкачані і хитрі. А яка електроніка і навороти.... А корпуса... оцинковка.... була б 3-тя грань то була б трійна....а так двійна. Все життя мріяв мати косоокого - маю - довольний шо слон. З кадетом , гольфом - неровня!
Я-П-О-Н-Е-Ц-Ь!!!!!!!
Гарні , потужні , надійні , запчастини на деякі моделі дорожче , але якшо знати де діставати то це не проблема. Моїй машині 17 років - в салоні нієдиного скрипу. Мотори у них не по 3-5 літрів , а зато які розкачані і хитрі. А яка електроніка і навороти.... А корпуса... оцинковка.... була б 3-тя грань то була б трійна....а так двійна. Все життя мріяв мати косоокого - маю - довольний шо слон. З кадетом , гольфом - неровня!
- Andriy_GLI
- Andriy_GLI
- Andriy_GLI
- KAVArnuy
- Ім'я:Игорь
- Стать:чоловік
- Контактна інформація:
Andriy_GLI Ну так зроби сторінку про свої проекти .. с описом що робилось по етапно скільки коштувало , фоток наклацай , закинь фоти процесу постройки ,зборки ... і тд. і тп.
А то людям інтересно ....
У нас вон тут бідні всі,
Один дядько на субі вкинув в свою 40 ваших поганих амереканських тисяч доларі і Ледве на 700 сил вийшов + закісь на 150 сил.
А один придурок
вкинув колись в БМВ е36 328і купе 14 тисячок правда строїв атмосферу і получив тіко 320-340 сил. зі стокових 192-х.
А тут пацани з америки з братом взяли і в гаражі собі за допомогою газового ключа і лома напхали 700 сил ...
Так що давай дерзай отчет ....
У нас вон тут бідні всі,
Один дядько на субі вкинув в свою 40 ваших поганих амереканських тисяч доларі і Ледве на 700 сил вийшов + закісь на 150 сил.
А один придурок
А тут пацани з америки з братом взяли і в гаражі собі за допомогою газового ключа і лома напхали 700 сил ...
- ЛЁwА
- Контактна інформація:
GORGAN
там в стоке идёт 300!А вот это зацени http://www.topdesktop.ru/iii/i3c7.jpg там идёт 1000кобыл,для гонок по горам Pikes Peak,вот это ракета!!!
там в стоке идёт 300!А вот это зацени http://www.topdesktop.ru/iii/i3c7.jpg там идёт 1000кобыл,для гонок по горам Pikes Peak,вот это ракета!!!
- Andriy_GLI
во ти смiхун ! хто тобi сказав шо я з братом в гаражi , причом самi тi мaшини робили ? менi чеснокажучи [цензура]. шо ви думаэте, для вас Суб то прiдел мечтанiй, весь рейсiнг на стокових машинах.KAVArnuy писав:Andriy_GLI Ну так зроби сторінку про свої проекти .. с описом що робилось по етапно скільки коштувало , фоток наклацай , закинь фоти процесу постройки ,зборки ... і тд. і тп.
У нас вон тут бідні всі,
А один придуроквкинув колись в БМВ е36 328і купе 14 тисячок правда строїв атмосферу і получив тіко 320-340 сил. зі стокових 192-х.
- GORGAN
От бля. Так само мій вуйко. Коли виїзжав в штати , вроді якийсь нормальний був. Пожив там 10 р. і почав всім розказувати, що в вас там всі рагулі, а в нас там так всьо круто.Andriy_GLI писав:во ти смiхун ! хто тобi сказав шо я з братом в гаражi , причом самi тi мaшини робили ? менi чеснокажучи [цензура]. шо ви думаэте, для вас Суб то прiдел мечтанiй, весь рейсiнг на стокових машинах.
Andriy_GLI
Ти пожив сім років в тій рагулятні, і вже ділишся на" в мене" і" в вас???" Я думав, що ти земляк. :mad:
- Yelik
- Дякував (ла): 1 раз
- Подякували: 24 рази
- Контактна інформація:
Андрій давай без таких фраз, ок? Ми живем в Україні, де середньостатистична з/п складає 120-200$, а в США вона більша в рази, звідси і "рейсінг на стокових машинах"...Andriy_GLI писав:для вас Суб то прiдел мечтанiй, весь рейсiнг на стокових машинах.
Краще опиши що тобі робили, що міняли і на які деталі(фірма-виробник і т.д.), це буде набагато корисніше причому для всіх!
volleyball.lviv.ua/blog/
Хто зараз онлайн
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 20 гостей