Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK
нє, ну там в нього багато хто ремонтується, мєнти даже, а вои де попало не будуть ремонтуватись.Vitalik-first писав:є якісь контакти до нього?
Такий розхід явно завеликий. Збився вприск. Я б радив провірити лямбду і датчик температури. Як даш код двигуна то дам потрібні для регулювання параметри. Це можна самому зробити, якщо дружиш з мультимером.Vitalik-first писав:Хлопаки привітзначить дивіться,маю я Вектру свою,двигун 1,6...і знаєте що,розхід просто [цензура],по місту,якщо не перегазовувати,вона бере 12 літрів,якщо попробувати пофорсити то востаннє зжерла 15 літрів на 90 кілометрів,їздив до інжектрорщика,тіп потестив щось,каже що все тут гуд,так і має бути.....але де то так має бути,що за бред....виручайте,друзі,може щось самі підскажіть...
Багато, дуже багато.Vitalik-first писав:двигун 1,6...і знаєте що,розхід просто [цензура],по місту,якщо не перегазовувати,вона бере 12 літрів,якщо попробувати пофорсити то востаннє зжерла 15 літрів на 90 кілометрів
Vitalik-first писав:[цензура] продам [цензура] і куплю 99...
да нікуа не правильно,корито то порівняно з жопельом,і люблю я його,але щось трошки мій малий кашляє...sergey писав:правильно.
Можу глянути ... але на другий тиждень.Vitalik-first писав:kym, а ти сам дружиш з тим мультиметром???може ти глянеш???да нікуа не правильно,корито то порівняно з жопельом,і люблю я його,але щось трошки мій малий кашляє...sergey писав:правильно.
Якого модельного року машина. Координати дам в ППVitalik-first писав:kym, де,коли,телефон,ціна питання???)))![]()
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 2 гостей