Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK
Хтось виривав заправочний півстолет?
- mytiania
- Дякував (ла): 0
- Подякували: 0
- Контактна інформація:
LEgEnDA, було дзвонити на гарячу лінію і нехай оператор викликає начальника мережі чи заправки і з ним вже розраховуватись. а на камерах які є на заправці окко все дуже гарно видно, і номера машини і обличчя людей. а раз твої друзі самі заправляли машину то прийдеться платити і нікуди ти від того не втечеш. а 300 грн - коштує це якщо вирвано пістолет і нічого не пошкоджено, а якщо щось в колонці пошкоджено то воно може сягати до тисячів грн.
- vovka
- Стать:чоловік
- Дякував (ла): 56 рази
- Подякували: 96 рази
- Контактна інформація:
Re: Хтось виривав заправочний півстолет?
ну якшо так думати і бігти віддавати то шо скажуть, то дійсно нікуда не втечеш і на тобі наживуться. хай ті з азс побігають, спробують відсудити гроші (якшо по доброму не хочуть), недумаю що це просто. зачим спішити і віддавати купу бабла ?mytiania писав:то прийдеться платити і нікуди ти від того не втече

якщо друзі поламали то хай азс шукають друзів і вибивають з них гроші :) дівчина то тут причому ? максимум свідок. так що хай викинуть ту розписку і забудуть номера машиниmytiania писав:а раз твої друзі самі заправляли машину то прийдеться платити

- pikach00
- Дякував (ла): 87 рази
- Подякували: 35 рази
Якщо ОККО заправка то там пудово є заправщик. Якого фіга він лазить невідомо де от це вже питання.
- mytiania
- Контактна інформація:
знаєш заправщик також не цілий час стоїть біля тої колонки, бо це людина і може він відійти по своїх потребах.pikach00 писав:Якого фіга він лазить невідомо де от це вже питання
ну але вони по любе подадуть в суд на власника машини і в суді вона зможе все спихнути на своїх друзів :)vovka писав:якщо друзі поламали то хай азс шукають друзів і вибивають з них гроші
LEgEnDA, самий простий вихід для тебе - дзвонити на гарячу лінію ОККО і там розказати всю ситуацію, вони розберуться. але в кінцевому результаті можеш менше або ше більше заплатити

- pikach00
- Дякував (ла): 87 рази
- Подякували: 35 рази
На ОККО, особиливо десь в провінції, ті мудаки переважко колупаються в дупі або мають цікаві розмови з корєшами які під*їхали. Приходилось не раз вказувати чим він повинен займатись. Та і переважно даю рубль-два.mytiania писав:бо це людина і може він відійти по своїх потребах.
- LEgEnDA
- Тюнінг клуб
- Ім'я:Саня
- Контактна інформація:
з ним вчора і їздили в Стрийpikach00 писав:От "шпілюн" до якого їздила нехай і платить

- Lyubomyr
- Дякував (ла): 1 раз
- Подякували: 27 рази
- Контактна інформація:
pikach00 писав:Якщо ОККО заправка то там пудово є заправщик. Якого фіга він лазить невідомо де от це вже питання.
mytiania писав:знаєш заправщик також не цілий час стоїть біля тої колонки, бо це людина і може він відійти по своїх потребах.
не завжди так. Ще буває морозятся, особливо замітив коли заправляю Мерса. Коли бурчиком - то відвернеться, і може взагалі піти фіг зна куди, а коли мерсюком, то біжить, аж шпортаєтьсяpikach00 писав:На ОККО, особиливо десь в провінції, ті мудаки переважко колупаються в дупі або мають цікаві розмови з корєшами які під*їхали.

ніфіга не даю, буваює що кажу щоби йшов дальше гуляти.pikach00 писав:Та і переважно даю рубль-два.
А по-темі, якби в мене така ситуація була б, і при цьому не підійшов пістолетчик - послав би їх лісом.
- slim_painter
- Ім'я:Тарас
- Номер:08
- Контактна інформація:
постійно такLyubomyr писав:не завжди так. Ще буває морозятся, особливо замітив коли заправляю Мерса

- vovka
- Дякував (ла): 56 рази
- Подякували: 96 рази
- Контактна інформація:
ага, а ше ті мудні на жигулі і т.п. кришки люблять ставити або на бампер, або на кришу, або на задній дворнік (таке враження що на колонці нема місця).... в X5 і інших мерседесах щось не замічав щоб він ризикнув поставити кришку з бензином скажімо на кришуLyubomyr писав:а коли мерсюком, то біжить, аж шпортається

p.s. стараюсь заправляти сам, якщо мене чує якийсь заправщик, проханння не наближатися , я сам заправлю, мені не складно :))))) даю максимум 50 копійок якщо є, якщо нема і є гривня недаю нічого. короче риби нема як то кажеться )))
- Lyubomyr
- Контактна інформація:
тут просто, зсередини кришки є тримач пробкиvovka писав:в X5 і інших мерседесах щось не замічав щоб він ризикнув поставити кришку з бензином скажімо на кришу рабська психологія аж тхне

- Konsperant
- Ім'я:Богдан
- Контактна інформація:
незавжди, сам сиараюсь туди ставити кришку а не раз помічав коли заправщики заправляють то кришку кладуть часто на багажник шо водій потім ще 2 хв бакланиться з ними...Lyubomyr писав:зсередини кришки є тримач пробки ось туди заправщики і ставлять

They can't stop us
Let 'em try
For heavy metal
We will die!
We will die!
- Ім'я:Денис
- Дякував (ла): 20 рази
- Подякували: 37 рази
Взагалi не знаю для чого потрiбнi тi заправщики. Думаю шо кожен водiй може заправити сам свое авто. По ходу у Европейських державах взагалi немае такоi посади.
- AlfaMan
- Контактна інформація:
vovka, +1 тоже сам постійно заправляю, бо була ситуація коли поламали заливну горловину
(пласмасова і паяна, яле всеж таки..)

- antik
- Ім'я:Антоха
- Дякував (ла): 2 рази
- Подякували: 1 раз
в большинстве иномарок есть место, куда цеплять крышку... на лючок бензобака например спец. креплениемvovka писав:а ше ті мудні на жигулі і т.п. кришки люблять ставити або на бампер, або на кришу, або на задній дворнік (таке враження що на колонці нема місця).... в X5 і інших мерседесах щось не замічав щоб він ризикнув поставити кришку з бензином скажімо на кришу
в Евпропе ты нигде не увидишь грязный пистолет... у нас же, возьмешся - и руки все жирные от бензина. им легче чувака поставить, чем пистолет в сичтоте держать :)Денис писав:Взагалi не знаю для чого потрiбнi тi заправщики. Думаю шо кожен водiй може заправити сам свое авто. По ходу у Европейських державах взагалi немае такоi посади.
Три речі, на яких чоловік не повинен давати їздити - на собі, на своїй жінці та на своїй машині
В Польщі, Угорщині, Греції є. Думаю і в інших країнах єДенис писав:По ходу у Европейських державах взагалi немае такоi посади.

- Andriy01
- Дякував (ла): 4 рази
- Подякували: 4 рази
А ще буває що жінки заправляють на АЗС:)
-
- Контактна інформація:
Троха не в тему але на сході україни (Донецьк - 100 пудоф) то там на нормальних заправках водій навіть з машини не виходить, біля кожної колонки є заправщик який заправляє, гроші дають заправщику той приносить здачу і чек. Чайові не дають, ваще!
- Ziro-cool
- Ім'я:Nazar
- Контактна інформація:
ненаю мені кілька раз пробкупроти різби загали , потім шоб викрутити треба "йожика вродити"
а потемі:
забити а в судовому порядку нехай відбивають гроші, можуть і не подати в суд спишуть на пістолетчика, або розкинуть на всіх і забудут, тим більше шо то інший район, ненаю то довго і нудно, кажу забити і все, криміналу там нема суто цивільно-правові
а потемі:
забити а в судовому порядку нехай відбивають гроші, можуть і не подати в суд спишуть на пістолетчика, або розкинуть на всіх і забудут, тим більше шо то інший район, ненаю то довго і нудно, кажу забити і все, криміналу там нема суто цивільно-правові
Quattro
- Lyubomyr
- Контактна інформація:
ще бачив з відломаними кришками(лючками).AlfaMan писав:бо була ситуація коли поламали заливну горловину
буває на самій кришці є магнітantik писав:на лючок бензобака например спец. креплением

яя в багажнику для такої справи вожу пару рукавичокantik писав:у нас же, возьмешся - и руки все жирные от бензина

- jon
- Ім'я:Іван
- Номер:8411
- Контактна інформація:
А мене найбільше задіває коли вони обливають мені машину, просто я завжди машину маю залишити з повним баком. Заправляюсь зажди на окко, і користуюсь послугами запращика. Якщо за день заробив то ще ділюсь з ним 1грн. А потім приїїжаю на стоянку лип а в мене бля.. пів крила облитого ну як вони атк умудряються? В день певно 200 машин запрявляють.
гази - - жарять, тази - - валять а крази - - решают
Хто зараз онлайн
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 18 гостей