Юридичні поради, допомога при ДТП, спілкування з ДПС, трактування ПДР

Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK

Номер кузова пошкоджено
Ihor_Lviv
Дякував (ла): 0
Подякували: 0
Номер кузова пошкоджено

Повідомлення Ihor_Lviv » Сер, 25 листопада 2009, 00:03

Всім Привіт! В мене така проблема купив машину по довіреності, в той час коли купл'яв взагалі не розбирався в законодавстві тому і не знав, але зараз виплила проблема, що в техпаспорті стоїть відмітка, що номер кузова пошкоджено корозією, переглянувши законодавство виплило, що за законом таку машину переписати на себе не можливо, по крайній мірі я так зрозумів. Що робити, якщо треба буде продати?! Я вже права виписати довіреність не маю! Можливо хтось стикався з такими проблемами і може знає вирішення, як можна зняти і поставити на облік на іншу людину таку машину?! Наперед вдячний

Corleone

Re: Номер кузова пошкоджено

Повідомлення Corleone » Сер, 25 листопада 2009, 02:03

Якщо по довіреності ти ту машину не продаш (так випливає з твого повідомлення, тобто в тебе нема права на передоручення), то коли знайдеш покупця, їдеш з ним до попереднього власника, і оформляєш доручення від імені попереднього власника на покупця. А далі нехай той сам собі голову ламає :D

Зняти з обліку ту машину можна, а от поставити - ні. Хіба, якщо маєш знайомих в МРЕВ, то можна зробити нанесення/дублювання номера, але то мають бути круті знайомі, і все-одно геморою багато. Детальніше можеш почитати тут: http://forum.te.ua/showthread.php?p=1055982

Ihor_Lviv

Повідомлення Ihor_Lviv » Сер, 25 листопада 2009, 10:28

В мене генеральна довіреність я її то фактично можу продати, як би не проблема з номером кузова, а от передовірити не маю права, бо машина вже була передовірена! На рахунок взяти власника і передовірити її тому кому продам, то крайній варіант, бо прийдеться втратити на вартості тобто її прийдеься продати дешево, а машина реально гарна і трохи тюнінгована і стан хороший, або шукати такого самого яким був я коли куп її за нормальну ціну)
І хіба не можна відновити номер, тобто в мене остання цифра чуть пошкоджена?! Дякую

Fobos
Рятівник форуму
Ім'я:Юра
Стать:чоловік
Дякував (ла): 138 рази
Подякували: 9 рази
Контактна інформація:

Повідомлення Fobos » Сер, 25 листопада 2009, 10:31

Ihor_Lviv, а може її (цифру останню) просто зачисти і все буде гуд, ти заїдь в МРЕВ до експерта і поговори з ним, дай пару грн.
Ford?

Ihor_Lviv

Повідомлення Ihor_Lviv » Сер, 25 листопада 2009, 10:45

Але розумієш в техпаспорті вже є відмітка що номер пошкоджений і так далі, я думаю, що просто як би було можна просто зачистити то вже би давно попередній власник то зробив! І якщо зачищати то треба щоб то експерт робив, щоб зразу техпаспорт міняли, щоб там не було відміток про пошкодження номера! Тому і питаю чи може хтось стакався з таким і може сказати чи варто тим займатися?! Бо машина ВАЗ і чи буде вигідно то робити, чи просто по дешевше продати і все, щоб тільки купили?! Дякую

Fobos
Рятівник форуму
Контактна інформація:

Повідомлення Fobos » Сер, 25 листопада 2009, 10:49

Ihor_Lviv, у мене також є така відмітка, їздили до експерта, питались стосовно того, сказав, що то пофік та відмітка, головне щоб було видно номер. У мене була ситуація, що коли ставили машину, там де номер була іржа, потім то місце зачистили, вже потім і номер виявився читаємий.
Ford?

Ihor_Lviv

Повідомлення Ihor_Lviv » Сер, 25 листопада 2009, 11:57

Але в мене зараз номер тяжко прочитати треба під певним кутом то дивитися (тобто остання цифра) і покрашений, щоб взагалі не заржавів повністю, але остання цифра видима якщо під певним кутом дивитися! Тобто виходить, що все таки таку машину можна переоформити на себе, якщо вдасться довести що номер читаємий, тобто дати пару грн експерту, щоб він його побачив?! Але одне питання на рахунок того що той номер був покрашений зверху, до того можуть придертися?! Дякую

Fobos
Рятівник форуму
Контактна інформація:

Повідомлення Fobos » Сер, 25 листопада 2009, 12:55

Ihor_Lviv, за покраску можуть придертись, мені казали, лаком можна, я просто мазутою замазав.
Ford?

LEgEnDA
Тюнінг клуб
Ім'я:Саня
Контактна інформація:

Повідомлення LEgEnDA » Сер, 25 листопада 2009, 13:08

а яка машина? 2103?

Знаю коли іномарка то це навіть класно, приганяєш собі машину зза бугра і їздиш на ній, перед тим покоцавши номер кузова

Ihor_Lviv

Повідомлення Ihor_Lviv » Сер, 25 листопада 2009, 13:18

Машина так ВАЗ - 2103, в мене кузов не є без номерний, тому такий прікол не пройде!)

Ihor_Lviv

Повідомлення Ihor_Lviv » Сер, 25 листопада 2009, 13:21

Fobos писав:Ihor_Lviv, за покраску можуть придертись, мені казали, лаком можна, я просто мазутою замазав.
Тобто мені би було бажано відчистити номер від краски, бо навіть дайці можуть придертися?! А чим краще це зробити, щоб не пошкодити номер ще більше ніж він є?! Дякую

Fobos
Рятівник форуму
Контактна інформація:

Повідомлення Fobos » Сер, 25 листопада 2009, 13:33

Ihor_Lviv, щіткою дротяною
Ford?

Ihor_Lviv

Повідомлення Ihor_Lviv » Сер, 25 листопада 2009, 13:52

Fobos писав:Ihor_Lviv, щіткою дротяною
Треба буде чистанути зразу і гляну чи остання цифра читаєма! надіюся що все буде видно, бо якщо ні тоді капец, попав на гроші і получив вічну машину!!! Дякую

Ziro-cool
Ім'я:Nazar
Контактна інформація:

Повідомлення Ziro-cool » Чет, 26 листопада 2009, 13:33

якшо є відмітка в паспорті, то вже до експерта мож не їхати, вже нічого не зробиш
кент таку купував машину в одного хлопа з ЛТК, це був опель аскона 70-х років, там номер тоже був пошкоджений, то не міг на себе пероформити і передумав купувати.
якшо машина не Б/н то ніяких донорів не думай брати і видавати під свою, то кримінал, кажу професійно,
тільки якщо Б/Н і є оіфційний дозвіл на переробку номерного агрегата, але така машина може знятися з обліку а поставити вже неможливо, і сума шоб знову поставити не вартує ціни ніодної машини виробництва СНГ
Quattro

Ziro-cool
Контактна інформація:

Повідомлення Ziro-cool » Чет, 26 листопада 2009, 13:35

номер дійсно краще не фарбувати і не лакувати, а просто литолом намазати і все
лак і фарба від вібр і темпр зхильний до тріщин, потім будуть на дорозі замахувати і казати шо вона лєва і знов відправляти на експертизу,(зайва трата часу і нервів)
Quattro

Ihor_Lviv

Повідомлення Ihor_Lviv » Суб, 28 листопада 2009, 16:34

Ziro-cool писав:номер дійсно краще не фарбувати і не лакувати, а просто литолом намазати і все
лак і фарба від вібр і темпр зхильний до тріщин, потім будуть на дорозі замахувати і казати шо вона лєва і знов відправляти на експертизу,(зайва трата часу і нервів)
Дякую за інфу!!! На рахунок того, щоб брати донора то я знаю, що то не законно і кримінал, того я навіть і не розглядав!!!
Я доречі сьогодні почистив від краски номер парився 2 години, але результат наступний, що так є корозія, але номер кузова повністю читаємий даже для людей, які не мають 100% зір!!! І при тому ті "барани" які фоткали на експертизі і вставили фото в техпаспорт, не зачистили нормально номер і там його дійсно погано видно, але зараз видно супер і він читається без проблем! Тому я думаю все таки попробувати переоформити машину на себе, тобто пробити скільки то буде коштувати і чи мені то буде вигідно, бо дійсно шкода машину, в гарному стані!!! А сам номер зараз солідолом замазав що не ржавів!!!! Дякую

Ziro-cool
Контактна інформація:

Повідомлення Ziro-cool » Вів, 01 грудня 2009, 13:55

пробий для початку чи її зможуть кинути на облік, при переоформленні, шоб не вийшло так шо ти знімеш і вони відмовляться ставити
Quattro

Black
Ім'я:Дмитро
Дякував (ла): 4 рази

Повідомлення Black » Вів, 01 грудня 2009, 14:21

Ihor_Lviv писав:В мене генеральна довіреність я її то фактично можу продати
100 %
Ihor_Lviv писав:що в техпаспорті стоїть відмітка, що номер кузова пошкоджено корозією,
Поинтересуйся у экспертов ,+ тебе нужно будет заключение от начльника ДАИ которое находиться возле авто базара на Артёма (напротив Виктор сервис) что действительно кузов подвергся корозии и за авто ни чего по легенде не вылазиет криминального.
И найти нормального чела в МРЕо ,я просто не давно столкнулся с похожей проблеммой ,но всё слава Богу решилось!
З повагою Black.

Ihor_Lviv

Повідомлення Ihor_Lviv » Сер, 02 грудня 2009, 10:20

Ziro-cool писав:пробий для початку чи її зможуть кинути на облік, при переоформленні, шоб не вийшло так шо ти знімеш і вони відмовляться ставити
Я якраз зараз тим і займаюся, знайшов знайомих в МРЕО от чекаю на результат чи щось з тим можна зробити! Дякую

Ihor_Lviv

Повідомлення Ihor_Lviv » Сер, 02 грудня 2009, 10:26

Black писав:
Ihor_Lviv писав:В мене генеральна довіреність я її то фактично можу продати
100 %
Ihor_Lviv писав:що в техпаспорті стоїть відмітка, що номер кузова пошкоджено корозією,
Поинтересуйся у экспертов ,+ тебе нужно будет заключение от начльника ДАИ которое находиться возле авто базара на Артёма (напротив Виктор сервис) что действительно кузов подвергся корозии и за авто ни чего по легенде не вылазиет криминального.
И найти нормального чела в МРЕо ,я просто не давно столкнулся с похожей проблеммой ,но всё слава Богу решилось!
Про справку я не знав, дякую!!! Але все переоформлення я не буду сам робити знайомі поможуть, я просто хочу зробити, щоб техпаспорт вже був на мене тобто переоформити машину і щоб він був чистий без відмітки про пошкодження номера, так як номер візуально видимий ну і звісно щоб то все було законно, тобто щоб на дорозі ніхто не міг до того домахатися! Бо машину зараз ще не хочу продавати, ще чуть хочу поїздити і щоб потім без проблем продати, бо вже і так грошей в неї вклав добряче) От чекаю на результат з МРЕО! Дякую

Відповісти

Хто зараз онлайн

Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 5 гостей