Юридичні поради, допомога при ДТП, спілкування з ДПС, трактування ПДР

Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK

Відповісти
ПДР або хто сумнівається в правильності своїх дій на дорозі.
Denzzzil
Ім'я:Денис
Стать:чоловік
Номер:7739
Дякував (ла): 0
Подякували: 0
Контактна інформація:
Re: ПДР або хто сумнівається в правильності своїх дій на дорозі.

Повідомлення Denzzzil » Сер, 25 листопада 2009, 12:39

Vitalik-first писав: а в погоню вони мають право поїхати на своїй машині...???
не вкурсі!
Vitalik-first писав:в темну пору доби точно можу не зупинятися???
я одного разу не зупинився і чув що можна не зупинятись! але краще почекаєм нашого спеца у правилах Zhdan, , будем надіятись він все розпише по законах, а то самому це цікаво !
Денис Автозапчастини

Wasik
Номер:BC77**xx
Подякували: 1 раз

Повідомлення Wasik » Сер, 25 листопада 2009, 13:08

Denzzzil писав:
chrob писав:тобто можна їздити по зовнішньому кругу скілько хочеш ???
зовнішній зажди головний!
chrob писав:питання №2 - чи можна перестроюватися під час руху на кільці між рядами (лівим-правим)
ні в якому разі, лише при аварійній ситуації.

мало того, зїзд з кільця потрібно виконувати лише у правий ряд, в тому випадку якщо дорога розділена на смуги, якщо смуг немає то в єдиний!
1. так, по зовнішньому можеш їздити, але не скільки схочеш, а доки бензин не закінчиться :) Так інколи влаштовують протести таксисти чи інші зацікавлені...
2. Під час руху по кільці можна, а інколи і необхідно перстроюватись! Тобто, якщо ти в'їхав на ліву (внутрішню) смугу - то повинен перед виїздом з кільця перестроїтись у праву смугу, а вже з неї здійснювати поворот праворуч! Тому й ДАІвці люблять стояти біля кільця і косити капусту з тих, хто виїжджає з лівої полоси кільця...

Wasik

Повідомлення Wasik » Сер, 25 листопада 2009, 13:11

Також Denzzzil, не правий, що "зїзд з кільця потрібно виконувати лише у правий ряд" - якщо він зайнятий - то можна і у лівий, але однозначно з правого ряду кільця.

Felix
Лінгвіст
Ім'я:Felix
Дякував (ла): 2 рази
Подякували: 37 рази
Контактна інформація:

Повідомлення Felix » Сер, 25 листопада 2009, 13:23

Wasik писав:
Denzzzil писав:
chrob писав:тобто можна їздити по зовнішньому кругу скілько хочеш ???
зовнішній зажди головний!
chrob писав:питання №2 - чи можна перестроюватися під час руху на кільці між рядами (лівим-правим)
ні в якому разі, лише при аварійній ситуації.

мало того, зїзд з кільця потрібно виконувати лише у правий ряд, в тому випадку якщо дорога розділена на смуги, якщо смуг немає то в єдиний!
1. так, по зовнішньому можеш їздити, але не скільки схочеш, а доки бензин не закінчиться :) Так інколи влаштовують протести таксисти чи інші зацікавлені...
2. Під час руху по кільці можна, а інколи і необхідно перстроюватись! Тобто, якщо ти в'їхав на ліву (внутрішню) смугу - то повинен перед виїздом з кільця перестроїтись у праву смугу, а вже з неї здійснювати поворот праворуч! Тому й ДАІвці люблять стояти біля кільця і косити капусту з тих, хто виїжджає з лівої полоси кільця...
+1000000 але в нас 99% водіїв тупо не дивлячись валять по кільці з лівого ряду направо... мене то вбиває [цензура]...
або ше модна фішка: ти зїжджаєш з кільця в правий ряд (тобто весь час на головній), а в той час часто люблять деякі водії перед тобою робити поворот в той же ряд з попередньої перпендикулярної дороги до кільця.

Чесно кажучи, я в основному займаю правий ряд на кільці. І при тому уважно слідкую за [цензура], які безпардонно валять на зїзд з лівого ряду, коли меня треба їхати дальше по кільцю... в такому випадку гальмую і тупо сигналю.
А коли я попадаю на лівий ряд, тоді я уважно дивлюся за правим ,і якщо не встигаю нормально перестроїтися в правий ряд, тоді просто роблю додаткове коло по кільцю і без порблем знаходжу можливість перестроїтися в правий ряд ;)

Але інколи просто хочесть купити масквіч за 100 паперів, шоб не жаль було, і тупо "повчити" деяких умніків, які мали всьо в одному місці, особливо ПДД

Wasik

Повідомлення Wasik » Сер, 25 листопада 2009, 13:28

Felix писав:Чесно кажучи, я в основному займаю правий ряд на кільці. І при тому уважно слідкую за [цензура], які безпардонно валять на зїзд з лівого ряду, коли меня треба їхати дальше по кільцю... в такому випадку гальмую і тупо сигналю.А коли я попадаю на лівий ряд, тоді я уважно дивлюся за правим ,і якщо не встигаю нормально перестроїтися в правий ряд, тоді просто роблю додаткове коло по кільцю і без порблем знаходжу можливість перестроїтися в правий ряд Але інколи просто хочесть купити масквіч за 100 паперів, шоб не жаль було, і тупо "повчити" деяких умніків, які мали всьо в одному місці, особливо ПДД
аналогічно!
"як я тебе розумію" 8)

azakharchuk
Дякував (ла): 4 рази
Подякували: 3 рази

Повідомлення azakharchuk » Сер, 25 листопада 2009, 13:40

Все. И тут заговорили про круговое движение. Теме писец. :)

Пацаны, обсуждение уже было дважды, читайте архивы

viewtopic.php?f=12&t=7783&start=60

в ней есть ссылка на более старую тему. Глядишь, прочитали бы раньше, никто бы вам не мешал, потому как ездили бы по другому.

Fobos
Рятівник форуму
Ім'я:Юра
Дякував (ла): 138 рази
Подякували: 9 рази
Контактна інформація:

Повідомлення Fobos » Сер, 25 листопада 2009, 13:45

Ви ненормальні, як можна виїжджати з внутрішнього кільця в правий ряд? Треба просто мати глузд і якщо потрібно проїхати прямо або направо, передчасно перестроїтись в праву полосу і заїхати на зовнішнє коло, а якщо вам прямо або направо то заїжджати з лівої полоси на внутрішнє коло і ніколи незручностей не свторите ніколи.
Ford?

pikach00
Дякував (ла): 87 рази
Подякували: 35 рази

Повідомлення pikach00 » Сер, 25 листопада 2009, 13:52

Після останнього спілкування з дайцями і вилучення прав у мене, рухаюсь на кільці завжди тіьки по зовнішньому радіусі і не іппе.

Patrik
Ім'я:Patrik
Контактна інформація:

Повідомлення Patrik » Сер, 25 листопада 2009, 13:55

Я пропоную намалювати схему, проїзду кільця...
Все крапка, тема зараз стане флудом...
Не ту країну Гондурасом назвали

Felix
Лінгвіст
Контактна інформація:

Повідомлення Felix » Сер, 25 листопада 2009, 14:01

pikach00 писав:Після останнього спілкування з дайцями і вилучення прав у мене, рухаюсь на кільці завжди тіьки по зовнішньому радіусі і не іппе.
ого :confused шо попав? розкажи як було? і де? людям цікаво...

до речі, ше років 4 тому я дупля не давав про ті нюанси на кільці... і одного разу казирно їдучи з падругою на ржавій вішньовій дівятці, проїхавши кальцо біля метро на городоцькій, мене зупинив даішник...
ну я тіпа там шо такоє, шо нарушив ,які вапроси :D і тут то він мене посвятив в велику тайну кальца :D і я поїхав переосмислювати жизнь :D
до тепер дякую йому за терпіння і поісення в той час :)

Denzzzil
Контактна інформація:

Повідомлення Denzzzil » Сер, 25 листопада 2009, 14:13

pikach00 писав:Після останнього спілкування з дайцями і вилучення прав у мене, рухаюсь на кільці завжди тіьки по зовнішньому радіусі і не іппе

аналогічно, правда права не забирали! тоді ще 10 грн. дав!
і, перестроюватись не потрібно, ні кільці це заборонено!
про проїзд кільця написано в ПДР пункт 10,якийсь там....це мені Гаєцб все розказав...взяв 10грн. і культурно пояснив....відтепер тільки зовнішній радіус, я полюбе буду прав!
Денис Автозапчастини

Felix
Лінгвіст
Контактна інформація:

Повідомлення Felix » Сер, 25 листопада 2009, 14:18

[цензура], дензіл, не разрушай мого світоуявлення :D ну як на кільці не можна перестроюватися з ряду в ряд, якщо заїхати на кільце з лівого ряду можна - тоді виходить, що той хто зайхав з лівого ряду на кільце і рухається по ньому в лівому ряді - навічно застряв на тому кільці :D

Denzzzil
Контактна інформація:

Повідомлення Denzzzil » Сер, 25 листопада 2009, 14:21

все я мовчу...просто розказав що мені мєнт триндів! воно на половину правильно!
сам візьму і почитаю! а так читаєм автора теми. він все розрулить !
Денис Автозапчастини

hrdrive
Контактна інформація:

Повідомлення hrdrive » Сер, 25 листопада 2009, 14:33

Fobos писав:а якщо вам прямо або направо то заїжджати з лівої полоси на внутрішнє коло і ніколи незручностей не свторите ніколи.
насяльніка, ніпанятна %)
Може то мало бути з правої полоси на зовнішнє коло? :sing :ninja
INTE®©ULLE®™

mytiania
Контактна інформація:

Повідомлення mytiania » Сер, 25 листопада 2009, 14:41

Denzzzil, pikach00, Wasik, покажіть пункт в правилах де написано шо так можна їхати, тема ніби створилась щоб не було флуду, а
Zhdan писав:аргументовано відповідати на запитання з подачею фактів з нормативних документів
а ви просто пишете, бо мені так сказав якісь тіпок з смугастою паличкою, який сам тих правил досконало не знає,

Buts

Повідомлення Buts » Сер, 25 листопада 2009, 14:49

Про кільце, прочитайте пунк 10.4 і 10.5 ПДР.
а потім ведіться на розвод дайців, що не можна з лівого ряду з кільця виїжджати.
Правда момент, не треба підрізати тих, хто на правій смузі.
цитата ПДР:
10.4. Перед поворотом праворуч, ліворуч або розворотом водій має завчасно зайняти відповідне крайнє положення на проїзній частині, призначеній для руху в цьому напрямку, крім випадків, коли здійснюється поворот у разі в'їзду на перехрестя, де організовано круговий рух, напрямок руху визначено дорожніми знаками чи дорожньою розміткою або рух можливий лише в одному напрямку, встановленому конфігурацією проїзної частини, дорожніми знаками чи розміткою.
Водій, що виконує поворот ліворуч або розворот поза перехрестям з відповідного крайнього положення на проїзній частині даного напрямку, повинен дати дорогу зустрічним транспортним засобам, а при виконанні цих маневрів не з крайнього лівого положення на проїзній частині - і попутним транспортним засобам.
За наявності трамвайної колії посередині проїзної частини водій нерейкового транспортного засобу, що виконує поворот ліворуч або розворот поза перехрестям, повинен дати дорогу трамваю.
10.5. Поворот необхідно виконувати так, щоб при виїзді з перехрещення проїзних частин транспортний засіб не опинився на смузі зустрічного руху, а у разі повороту праворуч слід рухатися ближче до правого краю проїзної частини, крім випадку виїзду з перехрестя, де організовано круговий рух, де напрямок руху визначено дорожніми знаками чи дорожньою розміткою або де рух можливий лише в одному напрямку.

Zhdan
Контактна інформація:

Повідомлення Zhdan » Сер, 25 листопада 2009, 15:17

Wasik писав:Також Denzzzil, не правий, що "зїзд з кільця потрібно виконувати лише у правий ряд" - якщо він зайнятий - то можна і у лівий, але однозначно з правого ряду кільця.
Неправда. Де пункт ПДР який зобовязує заїзжати на кільце тільки з правого ряду або з лівого коли занятий правий???
Є пункт ПДР 10.4 в якому ясно сказано що вїжати на кільце можна з любого ряду незалежно від зайнятості рядів.

Zhdan
Контактна інформація:

Повідомлення Zhdan » Сер, 25 листопада 2009, 15:23

Buts писав: 10.5. ...... а у разі повороту праворуч слід рухатися ближче до правого краю проїзної частини, крім випадку виїзду з перехрестя, де організовано круговий рух, де напрямок руху визначено дорожніми знаками чи дорожньою розміткою або де рух можливий лише в одному напрямку.
Другими словами якщо ви на лівій смузі і хочете виїхати направо, то ви повинні пропустити тих хто рухається у правій смузі і сміло виїжати направо.

пікачу напиши що тобі інкрімінували і за що забрали посвідчення водія??

Felix
Лінгвіст
Контактна інформація:

Повідомлення Felix » Сер, 25 листопада 2009, 15:29

Buts писав:Правда момент, не треба підрізати тих, хто на правій смузі.
[цензура]... як всьо просто - не треба підрізати :D а як тоді це виконати ,коли допустим по правому рідя всі далі валять по кільцю? просто зупинитися в лівому ряді? а чи не буде така зупинка тоді порушенням ПДД?

pikach00
Дякував (ла): 87 рази
Подякували: 35 рази

Повідомлення pikach00 » Сер, 25 листопада 2009, 15:41

Zhdan писав:пікачу напиши що тобі інкрімінували і за що забрали посвідчення водія??
Давно це було. Їхав я за сторони Арсена на Чорновола через кільце на вул Липинського. От заїхав я з лівого ряду на кільце, з внутрішнього радіусу виїхав на лівий ряд по вул Липинського. Там і зупинили відразу. Що пояснювали не памятаю, памятаю тільки що запитав про то як їхати щоб не попастися, сказали правий ряд рішає :D :D

А права забрали за то що я злісний порушник і у мене перед тим протягом року вже було 2 чи 3 протоколи.

Відповісти

Хто зараз онлайн

Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 1 гість