Ага, той спойлер як рогиhitlos писав:Зад в нісана бикотюнінгтак споганити таку машину.

Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK
Ага, той спойлер як рогиhitlos писав:Зад в нісана бикотюнінгтак споганити таку машину.
от такі у нас студенти -буржуї.......Oldschooller писав:..нічого особливого крім беха....
+1.weber писав:Ага, той спойлер як роги...
Ну якшо флуд, то стирай(-те). Мені особисто якось [цензура]...andy_m писав:Sphinx, тему читай "Різні авто на вулицях міста Лева!!!!"
угу, от і я "о том же..."Vitalik-first писав:ухххх ніххх....пацани,зацініть номерв тої ламбо???!!!
Що значить "якщо не помиляюсь". Помоєму чітко і ясно видно ВС 2330 АЕ. Важко помилитисьAGYREZ писав:Якщо непомиляюсь номера в тої ламби починаються на ВС __)))
де ти там Р8 розгледів?Crush писав:А Р8 та що поряд не львівська часом?
Київська вона. Там ще з іншого боку поряд якийсь Cayenne.Crush писав:А Р8 та що поряд не львівська часом?
гггг майже мої номера)Crush писав:ВС 2330 АЕ
як ви даєте дупля що то р8? там кусок кузова хіба видно, от каєн справа можна розпізнати, а от р8 я неможу впізнати по тому обрубкуSka_Vit писав:asteroid, на фотці зліва :)
характерна маленька хромована задня дверка ( е ше варіант карбон) форма кузова і зеркала крім r 8 більше таких не існує :)asteroid писав:як ви даєте дупля що то р8? там кусок кузова хіба видно, от каєн справа можна розпізнати, а от р8 я неможу впізнати по тому обрубку
ти б корвет по такому обрубку впізнав???? Думаю так, а я колись марив LeMans вона ж R8, тому і впізнаю :)asteroid писав:як ви даєте дупля що то р8? там кусок кузова хіба видно, от каєн справа можна розпізнати, а от р8 я неможу впізнати по тому обрубку
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 7 гостей