Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK
Знак 3.1 "Рух заборонено" *
- Breaker
- Стать:чоловік
- Дякував (ла): 0
- Подякували: 0
1) Якщо я авто припаркував в центрі біля Укрсоцбанку в П'ятницю, чи маю право виїхати звідтам в Неділю, коли діє зна рух заборонено?
2) Чим відрізняється той знак від кірпіча, окрім того що знак "рух заборонено" дозволяє в'їжати особам, які працюють або мешкають в цій зоні?
3) Чому в центрі в Суботу по правилам заборонена їзда (*), але всі їздять і ніхто не приймає жодних дій? ДАІ мало б впершу чергу припинити такий безлад і ігнорування знаку 3.1 Рух заборонено з зірочкою (Субота, Неділя, вихідні та святкові дні)!!!
2) Чим відрізняється той знак від кірпіча, окрім того що знак "рух заборонено" дозволяє в'їжати особам, які працюють або мешкають в цій зоні?
3) Чому в центрі в Суботу по правилам заборонена їзда (*), але всі їздять і ніхто не приймає жодних дій? ДАІ мало б впершу чергу припинити такий безлад і ігнорування знаку 3.1 Рух заборонено з зірочкою (Субота, Неділя, вихідні та святкові дні)!!!
- mastergid
- Ім'я:Володимир
- Номер:MASTERGID
- Дякував (ла): 5 рази
- Подякували: 2 рази
Re: Знак 3.1 "Рух заборонено" *
То забороняє в'їзд,Breaker писав:від кірпіча
рух мехтранспортуBreaker писав:знак "рух заборонено"

О97 І55 3О 56 chip-tuning DPF FAP EGR ADBLUE, Renault CanClip, Renault Pro+
- andy_m
- Ім'я:Andrew
до теми!
у вїзд у центр знак, рух заборонений і зірочка. чому вчора в суботу всі валять через центр.
шось не доганяю.
у вїзд у центр знак, рух заборонений і зірочка. чому вчора в суботу всі валять через центр.

.ιllιl. A STATE OF TRANCE
- mastergid
- Ім'я:Володимир
- Номер:MASTERGID
- Дякував (ла): 5 рази
- Подякували: 2 рази
Може там люди мають якісь дозвола 

О97 І55 3О 56 chip-tuning DPF FAP EGR ADBLUE, Renault CanClip, Renault Pro+
- Breaker
щодо 3-го питання, звонив в телефон довіри, там незмогли відповісти коректно і пояснили так: "накази в нас міняються щотижня, вчора всім було дозвзолено їхати, можливо в наступну суботу теж. Коли буде заборонено, то буде стояти наряд і всіх зупиняти і штрафувати" - пздц... сама тупа відповідь, що я міг почути.
-
- Лінгвіст
- Ім'я:Felix
- Дякував (ла): 2 рази
- Подякували: 37 рази
- Контактна інформація:
+1 я халоднийBreaker писав:щодо 3-го питання, звонив в телефон довіри, там незмогли відповісти коректно і пояснили так: "накази в нас міняються щотижня, вчора всім було дозвзолено їхати, можливо в наступну суботу теж. Коли буде заборонено, то буде стояти наряд і всіх зупиняти і штрафувати" - пздц... сама тупа відповідь, що я міг почути.
сам того не розумію: з одного боку знак, а з дургого всі в суботу валять... ядля себе вирішив - їхати по знаку (тобто в суботу все таки центр обїжджаю)
- Dimon
- Тюнінг клуб
- Дякував (ла): 1 раз
- Контактна інформація:
в суботу езжу через центр давно и всегда, и гайцы стоят там возле оперы часто...не останавливают..раз остановили и то только доки проверили )) значит можна получается
- LEgEnDA
- Тюнінг клуб
- Ім'я:Саня
- Контактна інформація:
я тож не ризикую задницею)Felix писав:(тобто в суботу все таки центр обїжджаю)

- ОсТаПоВиЧ
- Ім'я:Остап
- Контактна інформація:
LEgEnDA, +1 , вже раз там штрафанули, правда в неділю, на сам день Валентина....сц**і...
Народ, а ви в неділю ламаніться
і відчуєте дію знаку

Народ, а ви в неділю ламаніться

- Stuff
- Ім'я:Віталік
- Дякував (ла): 15 рази
- Подякували: 29 рази
- Контактна інформація:
ггг,а я на роботу кожень день заїзджаю в центр,але з Фурманської,там і машину ставлю,а коли в неділю працюю то йду до гайца і кажу мол так і так,я квартиру знімаю на Фурманській,вчора приїхав,але треба їхати зараз і всі дозволяють...так що гарний расказ і в неділю центр вільний теж)))
количество слов не определяет качество речи...
- Dimon
- Тюнінг клуб
- Дякував (ла): 1 раз
- Контактна інформація:
я шо сам себе враг? ))) в суботу можно рассказывать что на работу, если уж парить начнут, многие работают...ОсТаПоВиЧ писав:Народ, а ви в неділю ламанітьсяі відчуєте дію знаку
![]()
- LEgEnDA
- Тюнінг клуб
- Ім'я:Саня
- Контактна інформація:
Vitalik-first, можна ше весь центр пройтись пішки гайців попитатись чи можна проїхати 

- Bober 2114
- Ім'я:Тарс
Якщо на хлопський розум, то знак 3,1 ще є шанси відбрехатись, то під цеглу їх нема.
- Breaker
Bober 2114, ти про мій пункт 1??? Тіпа розказати, що виїжаєш?
- Bober 2114
- Ім'я:Тарс
Breaker, так.
-
- Контактна інформація:
Цей знак означає що на дану вулиці заборонений рух зі всіх прилеглих вулиць (всюди є відповідні знаки), якщо стоїть кірпіч - то з іншої сторони їхати можна одним словом РУХ заборонено.
Кірпіч - ВЇЗД заборонений. - Вловлюєш різницю?
Якщо ти поставив машину - всеодно їхати не маєш права - бо рух заборонений по цій вулиці.
Це наприклад так само якщо стоїть знак стоянка заборонена у парні дні. Хоч ти ставиш на це місце в непарний день, в парний маєш забрати машину.
А взагалі - що так важко обїхати центр в неділю машин мало, проблем не бачу, а от прогулятися центром коли машин нема думаю всім приємно.
Кірпіч - ВЇЗД заборонений. - Вловлюєш різницю?
Якщо ти поставив машину - всеодно їхати не маєш права - бо рух заборонений по цій вулиці.
Це наприклад так само якщо стоїть знак стоянка заборонена у парні дні. Хоч ти ставиш на це місце в непарний день, в парний маєш забрати машину.
А взагалі - що так важко обїхати центр в неділю машин мало, проблем не бачу, а от прогулятися центром коли машин нема думаю всім приємно.
- Breaker
Demyan, мова йде про те, чи їхати зі всіма через центр в суботу законно чи це масове порушення зі сторони водіїв, яке даі ніяк не припиняє (хоча в першу чергу даі має регулювати рух на дорозі, тимбільше в центрі міста)...
-
- Контактна інформація:
Коли ще давно встановлювали ті знаки то було погоджено з міськрадою та ДАІ що в суботу можна буде їздити через центр маршрутним таксі і таксі звичайним.
Субота не є офіційно робочим чи не робочим днема. В нас є пяти або шести денний робочий тиждень.
Далі сам робить висновки для себе - хоче їде через центр в суботу і доводить свою правоту якщо що або на місці, або якщо всетаки напишуть протокол (має право) доводити в суді що працює 6 днів..приести довідку з роботи в суд і т.д.
Але чи варто воно того?
Відповідь для мене - ні.
Субота не є офіційно робочим чи не робочим днема. В нас є пяти або шести денний робочий тиждень.
Далі сам робить висновки для себе - хоче їде через центр в суботу і доводить свою правоту якщо що або на місці, або якщо всетаки напишуть протокол (має право) доводити в суді що працює 6 днів..приести довідку з роботи в суд і т.д.
Але чи варто воно того?
Відповідь для мене - ні.
- Breaker
Demyan, а ти ніколи центр не пересікаєш??? Об'їжати по городоцькій повз Магнус або по Підвальній біля Ляльки не так комфортно (із-за відсутності нормальної дороги) як проїхати через центр
робочий чи не робочий значення не має. Хочеться почути конкретну відповідь. Знак 7.5.1 це Субота, Неділя, вихідні та святкові дні
робочий чи не робочий значення не має. Хочеться почути конкретну відповідь. Знак 7.5.1 це Субота, Неділя, вихідні та святкові дні
-
- Контактна інформація:
Кожні вихідні пересікаю. Якщо говорити про магнус - то там погана дорога тільки якщо виїдеш на городоцьку і щоб перетнути рейки - метрів 20 не більше, тим більше швидкість там ітак мала, назад можна їхати по підвальній - погана дорога тільки в кінці лялькового теж метрів 20 і теж там завжди швидкість мала ітак.Breaker писав:а ти ніколи центр не пересікаєш???
Хто зараз онлайн
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 2 гостей