Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK
Історії з ДАЇвцями...
- Apokalipsis
- Ім'я:Ігор
- Стать:чоловік
- Дякував (ла): 0
- Подякували: 0
аа значить я шось не то прочитав)))
мого друга на мазі зупинили на рівній дорозі і хотіли перевірити чи ручнік тримає))) я ару)))
мого друга на мазі зупинили на рівній дорозі і хотіли перевірити чи ручнік тримає))) я ару)))
Wole pchac Forda, niz jezdzic BMW!
- Flesh09
- Ім'я:Сєрий
- Контактна інформація:
Re: Історії з ДАЇвцями...
як же вони його провіряли???? толкали машинуApokalipsis писав:аа значить я шось не то прочитав)))

-
- Дякував (ла): 4 рази
- Подякували: 3 рази
Я, правда, только до Ровно езжу. И на этом участке только Молодаво не имеет одной таблички. Все остальное вроде есть. Просто, например, Михайливка (и Бугаивка, кажется) - там 4 полосы, а сейчас открыто две, и когда едешь во Львов, то знак завершения населенного пункта, находится через разделительную полосу и еще две полосы от тебя, поэтому его не особо заметно. Возле Львова - Запитiв и Малi Пiдлiски - там знаки окончания и начала населенного пункта один на другой налазят и немного перекрывают. Ну и Малехiв со Львовом - там вообще путаница - сначала начинается один, а потом заканчивается другой. Бардак в странеweber писав:І багато цікавого помітив - не всі населені пунтки починаються і закінчуються (знаки назв населених пунктів)

-
- Подякували: 3 рази
Недавно читал, как это работает в России.Corleone писав:Сьогодні на Сихівському мості дивна подія якась зі мною трапилась![]()
...
І що то було?
http://www.zr.ru/a/75521/
Правда ситуация непохожая, но ХЗ.
- Konsperant
- Ім'я:Богдан
- Контактна інформація:
ну то вже взагалі ппц... падлюка...azakharchuk писав:http://www.zr.ru/a/75521/
They can't stop us
Let 'em try
For heavy metal
We will die!
We will die!
- Дякував (ла): 56 рази
- Подякували: 96 рази
- Контактна інформація:
сьогодні Нігера в аеропорту зловили на фен!
скільки там ганяв ніразу їх там небуло. так що будьте уважні, там гарний кусок дороги

скільки там ганяв ніразу їх там небуло. так що будьте уважні, там гарний кусок дороги

- Dark Wind
- Тюнінг клуб
- Ім'я:Тарас
- Номер:не модний
- Контактна інформація:
vovka, Недавно бачив біля тустані, я їхав 78 км, стрельнули в мене і провели поглядом 

Путін [цензура].
- pikach00
- Дякував (ла): 87 рази
- Подякували: 35 рази
weber, пля, та запиши телефон довіри і завжди дзвони по ньому при таких наєздах
- hrdrive
- Контактна інформація:
Corleone, так виглядає що ти йому вискочив перед носом і він хотів тебе провчити.
INTE®©ULLE®™
- Andriy01
- Подякували: 4 рази
pikach00,
Толку з того телефону довіри? Вони реально щось змінити можуть? даішник випише постанову бо має до обіду здати план, в даі її не скасують бо стоять горою за "своїх". тільки надія на суд
Dark Wind,
подумали : "от жлоб"
Толку з того телефону довіри? Вони реально щось змінити можуть? даішник випише постанову бо має до обіду здати план, в даі її не скасують бо стоять горою за "своїх". тільки надія на суд
Dark Wind,
подумали : "от жлоб"

Востаннє редагувалось Вів, 24 листопада 2009, 10:23 користувачем Andriy01, всього редагувалось 1 раз.
- chrob
- Ім'я:Ivan
Corleone писав:Сьогодні на Сихівському мості дивна подія якась зі мною трапилась
Їхав по Луганській зі сторони Стрийської, виїхав на міст, повернув на Шувар. Зліва нікого не було, тож переходжу в середню з трьох смуг, набираю швидкість (~40). В заднє дзеркало бачу авто, що наближається на великій швидкості. Далі розганяюсь (до 65, все буквально в 3-4 секунди). Тут те авто мене обганяє зліва. Бачу: "чергова" Нива з синіми номерами. Зарулює переді мною, і різко гальмує. Я теж загальмував, їдемо обоє десь 15-20. Даішники пригальмовують. Думаю: невже в середньому ряду зупиняти будуть?Але трохи набирають швидкості, їдуть далі. Я - за ними. Знову гальмують. Я теж скидаю... Потім поїхали вперед на швидкості ~40, я теж поїхав за ними, так доїхали до Шувару, там між нами вклинився якийсь міцик...
І що то було?
в мене була подібна ситуація. це нагла провокація , за таке треба по тюрмах гноїти. Я догнав машину ДПС в населенему пункті , суцільна лінія, а вони передімною то по тормозах то по газах, провокували обгон ... але тут надїхала гружона фура і я став їм нецікавий.
- pikach00
- Дякував (ла): 87 рази
- Подякували: 35 рази
Andriy01, вже десь писав що допоміг мені цей телефон щоб не впаяли штраф за відсутність поліса цивільного з собою. Мав лише стікер. Так от, той стікер з вікна можна собі в дупу засунути бо без поліса він не катіт. По телефону довіри скзаали шо фіг зі мною, перший раз прощають :)
- Andriy01
До речі, в Наказі Міністерства внутрішніх справ України
від 26 лютого 2009 року N 77 є таке:
Це в теорії.
від 26 лютого 2009 року N 77 є таке:
Значить, деколи при правопорушенні вони можуть і повинні не штрафувати. Трохи перевищив - зупинили, пояснили, що неправий і відпустили.2.15. Особа, яка вчинила адміністративне правопорушення, звільняється від
адміністративної відповідальності з передачею матеріалів на розгляд
громадської організації або трудового колективу, якщо з урахуванням
характеру вчиненого правопорушення і особи, яка притягається до
адміністративної відповідальності, до неї доцільно застосувати захід
громадського впливу (стаття 21 КУпАП).
Це в теорії.
- weber
Яку це він випише ше постанову? Хай вдома постанови виписуєAndriy01 писав:pikach00,

- hrdrive
- Контактна інформація:
Andriy01, таке ми можемо тільки уявити в снах. Зупиняє дай, каже:ви перевищили швидкість на 50 км. будьласка не робіть більше так. Щасливо.
Того в нас ніколи не буде.

INTE®©ULLE®™
- «ANDRON»
- Ім'я:Андрій
- Номер:ВС 5128 ВК
- Контактна інформація:
Apokalipsis, мого тата тоже зупинили,але на Мазді,і розвели його на 400 грн за несправний ручнік 

иномарку покупает тот у кого нет денег на содержание Таза
- Dark Wind
- Тюнінг клуб
- Ім'я:Тарас
- Номер:не модний
- Контактна інформація:
Був випадко коли я звонив в тел довіри. Пояснив суть порушення інспектора в мою сторону. На другому кінці сказали приймем міри і поклали трубку. за пару хв в інспектора задзвонив моб. тел. (не рація) він відійшов шось переговорив. Підходе і каже. Цитую - Шо звонив в довіру? Тепер тебе по повній приймем, Каже до другого пише все по максимуму. Я касказав шо буду в суд писати. ми з ним 15 хв на дорозі кричали один на одного, в той час другий тіпа писав за тоновані шкла та обгін протоколи. Через деякий час я кажу давайте ті протоколи мені їхати треба. нашо мені сказали вали звідси ми твою морду запамятали 

Путін [цензура].
- Corleone
Та теж так подумав, хоча коли я вже на міст повертав, то зліва його навіть видно не було.hrdrive писав:Corleone, так виглядає що ти йому вискочив перед носом і він хотів тебе провчити.
Тре було напевне зліва його обігнати, але їх в машині четверо сиділо, вирішив не ризикувати

Стосовно телефону довіри: все залежить від того, хто вас зупинив. Якщо якийсь "новенький", або хтось з тих, хто не дружать з черговим по області на той момент

- Andriy01
наскільки я знаю, вони не мають права так декілька протоколів складати.Тепер тебе по повній приймем,
в той час другий тіпа писав за тоновані шкла та обгін протоколи
а лише оштрафувати тебе за той, за який передбачається більша фінансова відповідальність;)
- LEgEnDA
- Тюнінг клуб
- Ім'я:Саня
- Контактна інформація:
Dark Wind, Дядько мій перерозказував сітуейшин цікаву, яку йому його друзі Стрийські ДАЇшники повідали
Так вот, в телефоні довіри мали сидіти толі СБУшники, чи ше хтось, в результаті людей брак, сидять ДАЇшники.
Так вот, дядінькі на лєксусах і т.д., при їх зупинці,при чому за шось, витягують папку з надрукованими рекомендаціями як говорити з даї, звонять в телефон довіри і пів години з ними говорять, згідно п.х.х мене зупинив інспектор, згідно п.х.х і т.д...
Потім замучений тим всім чувак з тел. довіри просить дати інспектору телефон.
І розмова- Ти шо не бачиш, він дурак! Відпусти його накуй!!

Так вот, в телефоні довіри мали сидіти толі СБУшники, чи ше хтось, в результаті людей брак, сидять ДАЇшники.
Так вот, дядінькі на лєксусах і т.д., при їх зупинці,при чому за шось, витягують папку з надрукованими рекомендаціями як говорити з даї, звонять в телефон довіри і пів години з ними говорять, згідно п.х.х мене зупинив інспектор, згідно п.х.х і т.д...
Потім замучений тим всім чувак з тел. довіри просить дати інспектору телефон.
І розмова- Ти шо не бачиш, він дурак! Відпусти його накуй!!

Хто зараз онлайн
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 7 гостей