Ну скільки той ваш ДжидайKost писав:не поїде навіть як стоковий джисай 16кл)

Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK
Ну скільки той ваш ДжидайKost писав:не поїде навіть як стоковий джисай 16кл)
ну якшо Айстра то 6500...sergey писав:Ну скільки той ваш ДжидайKost писав:не поїде навіть як стоковий джисай 16кл)стоє?
я приблизно так і рахував разом з машиноюsergey писав:Чому?16 кл з нормальними валами, випуском це вже кое шо.
Читаєш мої думкиFelix писав:карочє, в мене є одна ідея для тебе: бери тавріду беушну тони за 1,5-2. Ну а решта міняй в ній: двіжок хатя би 1.6-1.8 якийсь, панель постав іншу, тормоза і ходову від васьмйорки постав, повикидай всьо лишнє
ну чо погнутися, шо його хіба тоже не можна усилити?andriy320e30 писав:короче треба міняти всьо кромі кузова. та і кузов в таврії на ямах може погнутися
варіант добрий, але геморний....Felix писав:карочє, в мене є одна ідея для тебе: бери тавріду
Я кілька місяців тому на авторіа бачив тавріду вже перероблену по тих всіх стандартах шось за 3 тони. Пошукай раді цікавості.FanateG писав:варіант добрий, але геморний....Felix писав:карочє, в мене є одна ідея для тебе: бери тавріду
це уже довготривалий проект...
а нема кому цим займатися...
короче збираю гроші на Астру ГСИ....
чьо, переробили і стала 3 тонни важити?Felix писав:тавріду вже перероблену по тих всіх стандартах шось за 3 тони.
то тоже велике корито....Vitalik-first писав:як варіант,вектра-калібра Х20ХЕ ... бюджет....5000-6500...
поки шо траншу нема, поки лиш вираховую найкращий варіант.Felix писав: а з таврідою є шанс лишитися хатя би з трюсілями
я мав на увазі, що її цінили десь 3 тис. доларівFobos писав:чьо, переробили і стала 3 тонни важити?Felix писав:тавріду вже перероблену по тих всіх стандартах шось за 3 тони.
до речі, в тебе куліса короткоходна?Mu$daY писав:FanateG,
Моя 09 тобі підійде
от якби вона вартувала до 4 штук... то навіть базару немаMu$daY писав:FanateG,
Моя 09 тобі підійде
ага, велика... пропонували ж 405 мишку, вона ж така сама завелика...Vitalik-first писав:FanateG, корито то в смислі завелика???Шукай як варіант Сеат Ібізу спорт після 1994го року,тоже летить як нарвана...)))
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 15 гостей