Докладую, що нарахунок 6 бар я помилявся, але ненабагато.
Турбо мотор BMW , 5.5 бар! 1986 рік :)
http://www.gurneyflap.com/bmwturbof1engine.html

Хто знає якісь інші мотори які б мали більший наддув ?
Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK
bmw powerBOXER писав:only BMW
vovka писав:непогано так, з 1.5 1300 коней
Мотор на базі БМВ М10, хватало на один разvovka писав:непогано так, з 1.5 1300 коней :)
шо значить на "один раз" ? цей мотор їздив кваліфікацію на максимумі і потім як мінімум ще одну 2 годинну гонку з наддувом біля 3.5 бар.sergey писав:хватало на один раз
зараз 2.4 атмосферні. гублять мотор обороти ))) зараз 18000-19000 а тоді було 11000 максимум.nonuk писав:якщо зараз при 2,4 \ 800-850 кс дехто і два етапа не виїжджає ?!
vovka писав:твоя стокова десятка (та і моя вісімка) такий режим навряд чи теж переживе ))
Ну це й значить.vovka писав:шо значить на "один раз" ?
vovka писав:цей мотор їздив кваліфікацію на максимумі і потім як мінімум ще одну 2 годинну гонку з наддувом біля 3.5 бар.
я мав на увазі що якщо твою десятку відправити на трасу формули-1 в стоковому вигляді без наддуву і т.п. - то навряд чи вона доїде до фінішу з недимлящим моторомsergey писав:та де там, на ХХ пару хв. попрацює тай все.
[цензура], 124 ВАЗовський блок на нивовських поршнях тримає нормально 1.5 надуву. ВАЗи рулять.andriy320e30 писав:і то там всьо коване а так 0.5-0.8 макс
Ну твоя 08 тоже не далеко втіклаvovka писав:я мав на увазі що якщо твою десятку відправити на трасу формули-1 в стоковому вигляді без наддуву і т.п. - то навряд чи вона доїде до фінішу з недимлящим моторомтому нарахунок одноразового не все так однозначно.
Denja писав:[цензура], 124 ВАЗовський блок на нивовських поршнях тримає нормально 1.5 надуву.
Denja писав:ВАЗи рулять.
ну понятне діло, в мене ж стандартний 1.3 мотор і я не говорю що він проїде таку гонку, але також думаю що він протяне чуть-чуть більше чим твій 1.5 :))))sergey писав:Ну твоя 08 тоже не далеко втікла![]()
відсічка не поможе і не надійся, там інші проблеми виникнуть )))А чьо, отсечка 5500 об\хв, так шо нічого їй не буде, ковані диски, розпорка - типічний болід Ф1![]()
що то за кадет ?sergey писав:Opel Kadett GSi Turbo (6bar!!!)
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 6 гостей