Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK
а хто виробник? І чи є в нього комплекти на мою (Audi A4 1.8 quattro 1998, спорт підвіска, знаю що на задній стаб бувають різної товщини, тож якщо виробник має на цю модель то скину він).andrew писав:Myselfвиробник на неї немає нічого.. на 99% впевнений що і не буде
Вирбник Росія..Скинь VIN код мають бути передні в наявностіleromylis писав:а хто виробник? І чи є в нього комплекти на мою (Audi A4 1.8 quattro 1998, спорт підвіска, знаю що на задній стаб бувають різної товщини, тож якщо виробник має на цю модель то скину він).andrew писав:Myselfвиробник на неї немає нічого.. на 99% впевнений що і не буде
повний 1356 грн але думаю там багато речей тобі не потрібніbodensky писав:а існує комплект на ваз 21099?і ціна питання?
Їхній поліуретан йде жорсткіший за жовтий Російського виробництва... крім того якщо брати сайлентблоки то Powerflex ніколи не зробить таких як робить Росія..leromylis писав:andrew,
а як на рахунок Powerflex? http://www.powerflex.co.uk
Якщо брати то наприклад весь перід без втулок на рульову рейку..bodensky писав:andrew, на сток шо порадиш які брати? і які мені потрібні будуть,ціна? Дякую
хм, раз так кажеш то можеш чимось підтвердити?andrew писав:Powerflex ніколи не зробить таких як робить Росія..
а що вони ще крім сайлентів і втулок стабілізатора роблять?andrew писав:крім того якщо брати сайлентблоки
200грн. vs 700грнManiak716 писав:а наскільки звичайні гумові дишевші від поліуританових???
Також цікавитьDimi4 писав:Можна прайс або щось подібне.
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 7 гостей