тюнінг на seat leon II.
Хочу приїхати подивитись вибрати.
Бажано "контору" яка мала досвід роботи саме з цими моделями.

Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK
Ну і ще може щось по дрібницях типу підолокотникаPioneer писав:можу тебе стішинти, максимум що ти найдеш в конторі то реснічки рішотку і можи якусь гнилу оптику більше нема на них нічого! все решта тре тянути з європи а краще з ебею
разве это дорого?AndrewK писав:більш-меньш людська передня оптика 240-270 єврів з комплект
а про підлокотник це цікаво! де можна дістати???AndrewK писав:Ну і ще може щось по дрібницях типу підолокотникаPioneer писав:можу тебе стішинти, максимум що ти найдеш в конторі то реснічки рішотку і можи якусь гнилу оптику більше нема на них нічого! все решта тре тянути з європи а краще з ебею![]()
більш-меньш людська передня оптика 240-270 єврів з комплект
Colded писав:Прошу підказати де можна надибати (бажано в західному регіоні)
тюнінг на seat leon II.
ну мене наприклад тож цікавить! якісь фото? ціни? виробник?Max79 писав:Colded писав:Прошу підказати де можна надибати (бажано в західному регіоні)
тюнінг на seat leon II.
Вітаю. На Сеат можу запропонувати бампера , пороги , або цілий комплект .
Також встановлення , фарбування , 160 км від Львова.
Зацікавить пиши.
Реєструйся на клубному форумі http://forum.seat-club.net/index.php. Там багато писалося про ного та багато іншогоPioneer писав:а про підлокотник це цікаво! де можна дістати???
в профілі в тебе інше авто , не сеат , на яке потрібно?Pioneer писав:ну мене наприклад тож цікавить! якісь фото? ціни? виробник?Max79 писав:Colded писав:Прошу підказати де можна надибати (бажано в західному регіоні)
тюнінг на seat leon II.
Зацікавить пиши.
Saba писав:Max79, такий самий леон в нього
в профілі в мене дві машини в тому числі і леон (просто версія спор яка наз спорт вагенMax79 писав:в профілі в тебе інше авто , не сеат , на яке потрібно?Pioneer писав:ну мене наприклад тож цікавить! якісь фото? ціни? виробник?Max79 писав:Colded писав:Прошу підказати де можна надибати (бажано в західному регіоні)
тюнінг на seat leon II.
Зацікавить пиши.
)AndrewK писав:Реєструйся на клубному форумі http://forum.seat-club.net/index.php. Там багато писалося про ного та багато іншогоPioneer писав:а про підлокотник це цікаво! де можна дістати???
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 4 гостей