Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK
ГАЗ 3102
-
- Ім'я:Назар
- Стать:чоловік
- Дякував (ла): 0
- Подякували: 0
а які можуть бути проблеми з реєстрацією ТЗ, і скіки то хоть приблизно куштуватиме ????
чув шо така реєстрація тягне десь в районі 3 тис. у.о., ненаю наскіки то правда
чув шо така реєстрація тягне десь в районі 3 тис. у.о., ненаю наскіки то правда
BMW 540 - это как девушка с сиськами 5-го размера. Вроде и через чур, но так круто=)
- Black
- Ім'я:Дмитро
- Дякував (ла): 4 рази
Re: ГАЗ 3102
Именно с таким квадратными носами меня честно говоря ппц прёт,те аля зализанные не так.А так что сказать карабль ,а не машина,всё вариться и делаеться .Как быть с доками я х.з.Но аппарат если с умом подойти просто бомба.
З повагою Black.
-
- Ім'я:Сергій
- Контактна інформація:
sergey писав:Ну колись була дуже крута машина, а зараз вона нахфіг нікому не треба. Я їх зараз вообще не бачу.
А ти бачив ці деталі що кажеш що якість в ноль....спитай своїх батьків... що таке СССР... недай бог якась машина із компартії або КГБ поломилась на трасі то вибачаюсь на перед [цензура] б була усім хто її склав.... тож друже не знаєш не гони що якість [цензура]... деталі виготовлені на волги до 90-х самі кращі... а волга 3102 то машини для висссссссоких чинів і для КГБ(V8) у цих машинах всьо дуло трикратне: проводка система подачі топлива і т.д.. а на вешках то і люк каналізаційний стояв...щоб не взлетіла... а взяти до прикладу ЗИЛ легковий (скорпіон в народі) так ця дура в три тонни єбашила всне на свому шляху....sergey писав:Не ведись!Там розхід бензи великий, плюс то якби машина пролетарія та й не дуже вона удачна вийшла, якість деталей вообще на нулю.
по розходу напишу з влясно досвіду. у мене волга 71 р.в. карб 126 стоїть розхід місто до 12л траса 9.5-8.5 л при кубатурі 2,5... а коли іду на підйом то машинка і не пчихне а вазам добре треба попотіти щоб мене догнати....тому шановний sergey почитай літературу погугли трошки а потом роззкидай дизінфу :)
- sergey
- Контактна інформація:
SerjogaFR, я без тебе то знаю.
То що якість деталей СССР висока я знаю, а що зараз вони роблять то вже не гуд.

що робила?SerjogaFR писав:єбашила

SerjogaFR писав:вазам добре треба попотіти щоб мене догнати

SerjogaFR писав:шановний sergey

Челябинские мужики настолько суровы, что гнут кованые диски на немецких автобанах
-
- Ім'я:Сергій
- Контактна інформація:
валила всьо на свому шляху.... тіпа бронітранспортера.... а шустра була тоже доситьsergey писав:SerjogaFR написав:єбашила що робила?
http://denisovets.narod.ru/zil/zilpages/zil41072.html
http://www.streetracing.od.ua/forum/arc ... 14329.html
почитай....цікаво....
- Master General
- Ім'я:Павло
- Контактна інформація:
SerjogaFR, не роспинайся, "реальним пацанам" ніколи не зрозуміти, що таке реальна Волга. Вони крім добитих капустовозів у своєму житті Волг і не бачили. 

-
шукав я кругом по газетах і по нету, нажаль в україні їх ненайшов у продажі. Бачив на сайті ауто.ру продавали один екземпляр, ціна вроді була поза 1 000 000 рублів.SerjogaFR писав:а взяти до прикладу ЗИЛ легковий (скорпіон в народі)

Востаннє редагувалось Вів, 10 листопада 2009, 14:45 користувачем VeRMyT, всього редагувалось 1 раз.
BMW 540 - это как девушка с сиськами 5-го размера. Вроде и через чур, но так круто=)
-
а так звичайно такий скорпіон то зло, і то шо скажуть шо він жире купу бензини то таке, за ексклюзив тре платити 

-
тут аэться наувазы в даному випадку (лымузин), чи взагалі неварто варити будь-яку машину будь-що електросваркою ????Master General писав:але варити його електродами назад не раджу. Тільки нормальний напівавтомат.
Хто зараз онлайн
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 29 гостей