В мене навіть подряпини немає в нього невелика горизонтальна тріщина 5-7см.
В протоколі написали про порушення правил 12.1, 13.1, 1.5.
Цікавить який тепер штраф може бути. Я безробітний і маю вагітну дружину

Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK
тут я не сперечаюсь, любому [цензура]! мені казали, що це вагомий аргумент і суддя не має права виписувати більше як мінімальний штраф.Dark Wind писав:Судді якось [цензура] шо в тебе
Тобі точно 24 а не 14?Lui писав:Zhdan, незнаю, треба глянути. Походу, якщо 1 виду то все ок?
pikach00 писав:Тобі точно 24 а не 14?
Я також ще не попадав в аварію, і напевно так само, незнавби що і до чогоC#@O$ писав:блін перший раз в житті попав в аварію, ніколи не цікавився тими питаннями!
Zhdan, чи мають право, в такому випадку, забирати права? і в якому мають(при ДТП мається на увазі)?Lui писав:так забрали і дали тимчасовий
НЕ ЗАВЖДИ! За останні 2 місяці було 2 ДТП не з моєї вини. В першому випадку в виновника забрали права до суду, і мають віддати після рішення суду і сплати штрафу в 340грн. В другому випадку чувак був на службовій машині, розказував їм що права потрібні для роботи (+ кілька грн) і права йому залишили.Vitalik-first писав:Pier, вони зараз при ДТП завжди вроді права забирають...
А треба цікавитись, бо розведуть як юпіLui писав:та блін перший раз в житті попав в аварію, ніколи не цікавився тими питаннями!
Перед тим як купувати ОСАГО ти також не дивишся якого типу береш? Тоді успіхів.Pier писав:напевно так само, незнавби що і до чого
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 4 гостей