Згадайте ОсТаПоВиЧа ніссанчег... і його історію... і то шо він кожного місяця стьокла міняє...
Так само і ця.....

Не хочу нікого біжати, це просто факти і спостереження.
Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK
блін довбані шаманиАндрей писав:Люди наші такі...В мене після кожної спроби бьорнаута і т.п. приколів на людях з машиною стаються різні неприємності... Останній раз заїзжав на авто базар в франику впала спинка сідушки і почала глохнути машина тільки виїхав з базару проїхав 1км все гуд...
Mu$daY писав:ашина стає в гараж і чекає свого нового власника
Mu$daY писав:А я чекаю весну і пару аірбегів
а шо сталось,якщо не секрет?Mu$daY писав:...Я в акуї з себе і з неї
буває.....Mu$daY писав: машина стає в гараж і чекає свого нового власника...А я чекаю весну і пару аірбегів
Kritik писав:всьотаки бувають нефартові тачки і всьо....Згадайте ОсТаПоВиЧа ніссанчег... і його історію... і то шо він кожного місяця стьокла міняє...Так само і ця..... Не хочу нікого біжати, це просто факти і спостереження.
шось херові в тебе спостереження,в мене і Дімона чогось з машиною ніколи нічого не ставалось ну в мене один раз.просто Вавасік вибрав не ту машину шоб вчитись їздити
Я повернув, а вона нєDNK писав:а шо сталось,якщо не секрет?
Доробляю до того стану шоб наступний власник ніколи мене не матюкав, наступні 10штук під капот-машину не заглядав і продаю-міняю.Lyubomyr писав:продаєш?
Саша [цензура], шо ти до%%%вся до мого нісанчега?)))))))Kritik писав:всьотаки бувають нефартові тачки і всьо....
Згадайте ОсТаПоВиЧа ніссанчег... і його історію... і то шо він кожного місяця стьокла міняє...
Так само і ця.....![]()
Не хочу нікого біжати, це просто факти і спостереження.
[цензура]! та тож зубило якеб воно круте небуло і скільки б ти бабла невложив це всеодно зубило і їздити тре акуратно тим більше голольод і [цензура] шо зимова резина! я на джипі з повним приводоб і на зимові резині дивлюся в оба, а тут на дивятці без абс, антизаносів ітд, спокійно непоїздиш!TOXA писав:Mu$daY,
повертав зранку коли голольд був, на літній ркзині ??
З наступною машиною так і зроблю я свої висновки зробив і в своїй історії про девятку ставлю крапкуPioneer писав:просто посвяти авто і буть обережним за рульом, менше резикуй менше ганяй! і все буде ок!
Хай і далі за нею голови повертають, я собі забавку поскромніше найдуPioneer писав:що всі голови обертають!
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 6 гостей