Захист від блондинок

Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK
таке є на багатьох машинах, при чому по кодах можна діагостувати ще кліму, АБС, підвіску і т.п.mysha писав: по кодах мигання діодика визначаєш шо з дригалом не так
а в мене немає сцепленняvovik писав:А мого [цензура] іпонця не заведеш не витиснувши щеплення
Є така фішка, мені знайомий розповів, я сам ще не пробував, але суть така. Якщо ненароком закрив ключі з брелком-пультом в авто, не спішіть вибивати скло. Як правило запасний брелок лежить удома, тож телефонуєте комусь із домашніх і просите, щоб натиснули кнопку відкривання, піднісши пульт до телефону. Сигнал передається через мобільний і авто відкриється, правда маніпуляції скоріше за все доведеться повторити кілька разів, змінюючи відстань від телефону до авто.Flesh09 писав:оце круто, бо я свої лишив і машина закрилась мусів гнати додому по запасні аж 20 км
Один раз таке дійсно вдалося зробити. Потім далі експеремнтували з іншими машинами сигналками мобільними не виходило нічого.antik писав:Petia, такой большой, а в сказки веришь....
очень интересныКоды неисправностей DМЕ МS41.1 ВМW 5231Е39 1998 00
в мене регулюється від датчику температури за бортом, який стоїть в передньому бампері.Crush писав:Клімат контроль в режимі авто не буде дути взагалі поки двигун не нагріється до потрібної температури щоб не дути холодом(мається на увазі зимою)
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 2 гостей