Нормально. Трохи ведехи і всьо пішло. Туго може бути ще через те що тяга неправильно вигнута. Неправильні кути і вона йде наперекос.nazarok1990 писав:І як вона відривається бо в мене дуже туго!
Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK
Євроручки 2109-99
-
- Ім'я:Kostya
- Стать:чоловік
- Дякував (ла): 0
- Подякували: 0
-
- Ім'я:Назар
- Номер:XXXL
- Контактна інформація:
Re: Євроручки 2109-99
Може! буду ще її вигинати!Bilkos писав:уго може бути ще через те що тяга неправильно вигнута. Неправильні кути і вона йде наперекос.
- maXimum
- Ім'я:Макс
:) Мужики, та шо ви купляєте чим подешевше :). А потім мучаєтесь по пів дня шоб зібрати :). Я заїхав на Зелену в Проспорт. Там було 2 види ручок. Одні такі, як на фотках вище, а одні такі як я купив. Різниця в 250 гривень. АЛЕ: мої були повністю зібрані+з якіснішої пластмаси (відразу відчув як тільки в руки взяв).
Єдина тепер проблема, неможу ніяк замок безшумний підібрати. Купив десяточні - всеодно гримлять трошки... Може хтось шось порадить, як їх правильно відрегулювати, чи які купити?
Єдина тепер проблема, неможу ніяк замок безшумний підібрати. Купив десяточні - всеодно гримлять трошки... Може хтось шось порадить, як їх правильно відрегулювати, чи які купити?
- maXimum
ти про ручки, чи про замки?)))
-
- Ім'я:Mukola
а на 2108 продаються дві ручки ?
чи обовязково 4 купляти
чи обовязково 4 купляти

Якщо у тебе чогось немає, створи це!
- maXimum
Я і на 2108 там ручки. Як за 70 грн, так і за 340 :). Правда зараз незнаю скільки вони коштують
- Denzzzil
- Ім'я:Денис
- Номер:7739
- Контактна інформація:
maXimum,
щоб тихо закривались, то став і безшумні замки і безшумні болти і ту частину що на кузові трошки припідніми наверх, щоб ТРОШКИ затерало і не перешкоджало нормальному закриванню і відкриванню. мені на 111-й вдалось так відрегулювати лише пасажирську дверку.
щоб тихо закривались, то став і безшумні замки і безшумні болти і ту частину що на кузові трошки припідніми наверх, щоб ТРОШКИ затерало і не перешкоджало нормальному закриванню і відкриванню. мені на 111-й вдалось так відрегулювати лише пасажирську дверку.
Денис Автозапчастини
- maXimum
В мене болти стоять з каучуком. А ті, що йшли в комплекті поставити неможу, бо неможу викрутити ці :). Хоча впринципі я сумніваюсь що ці дадуть кращий ефект.maXimum,
А от припідняти попробую.
- Denzzzil
- Ім'я:Денис
- Номер:7739
- Контактна інформація:
maXimum,
якщо ти не можеш викрутити то і не зможеш припідняти, бо цей болт також тримає!
є два способи викрутити:
- простий, ударна викрутка !
- дурний, але мені допоміг: взяв викрутку потужну сильно, дуже сильно притиснув цей болт викруткою, а знайомий гаєчним ключем крутив викрутку
- і ще один згадав, береш головку, вставляєш на неї біту хрестову, хтось притискає, а хтось крутить! головне зірвати, коли в себе міняв болти то сам попотів!
якщо ти не можеш викрутити то і не зможеш припідняти, бо цей болт також тримає!
є два способи викрутити:
- простий, ударна викрутка !

- дурний, але мені допоміг: взяв викрутку потужну сильно, дуже сильно притиснув цей болт викруткою, а знайомий гаєчним ключем крутив викрутку
- і ще один згадав, береш головку, вставляєш на неї біту хрестову, хтось притискає, а хтось крутить! головне зірвати, коли в себе міняв болти то сам попотів!
Денис Автозапчастини
- vovka
- Дякував (ла): 56 рази
- Подякували: 96 рази
- Контактна інформація:
задумався над євроручками (стокова одна поломалася).
знайшов в інеті такі (без личинки замка)
http://avtopasker.ru/goods/34697.htm
написано що для 2108. гемор при установці буде ? чи тупо поставив замість стоку і все ?
можливо в вас проблеми з установкою на 08 через то що ви купили ручки для 09 ?
http://avtopasker.ru/goods/34696.htm
вони і коштують по різному за 2 штуки..
знайшов в інеті такі (без личинки замка)
http://avtopasker.ru/goods/34697.htm
написано що для 2108. гемор при установці буде ? чи тупо поставив замість стоку і все ?
можливо в вас проблеми з установкою на 08 через то що ви купили ручки для 09 ?
http://avtopasker.ru/goods/34696.htm
вони і коштують по різному за 2 штуки..
- Mu$daY
- Ім'я:Вова
- Номер:ВС7779СТ
vovka,
То виробник інший. В нас Проспорт(350) або Тальяті(140) продаються. Ті шо проспорт кажуть ходять, тальяті зламав 2 штуки за 20 хв. після установки
Хоча в них тільки шток куйовий, мені вот зараз над ним шаманять кажуть шо буде толк. Такшо бери або проспорт або то шо закинув, якшо не хоч лишнього гемору 
То виробник інший. В нас Проспорт(350) або Тальяті(140) продаються. Ті шо проспорт кажуть ходять, тальяті зламав 2 штуки за 20 хв. після установки

Drifthooift
- Glibko
- Ім'я:Рома
- Номер:АТ8хх8CH
- Дякував (ла): 46 рази
- Подякували: 5 рази
- Контактна інформація:
Даже недивись на них ... тиждень часу і 4 ручки в унітазі .... ті шо проспорт небачив незнаю .... по тій силці шо ти дав то на вигляд пластмаса гут .... прикольні ручки в Джоні той що на 99 синій їздить ... в нього вони кульні ....Mu$daY писав:Тальяті(140) продаються
https://www.vtulka.com.ua
https://polyboots.com.ua
https://www.bailcast.com.ua
https://polyboots.com.ua
https://www.bailcast.com.ua
-
- Ім'я:Назар
- Номер:XXXL
- Контактна інформація:
Чого це не дивись? Я собі поставив і все нормуль ніщо ще не поламалось! Правда при установці довго [цензура] з тягами!Glibko писав:Даже недивись на них ... тиждень часу і 4 ручки в унітазі ....

- Ziro-cool
- Ім'я:Nazar
- Контактна інформація:
кароче ті євро ручки то повний піпец, зняв дурачок стокові які легесенько ходили поставив на машину евро-ручки(замки змазані, відрегульовані) е..бався з тагою так як вона на 08 не хоче ставати, вигляд вийшов бомба, але всеодно ходили туго, зрозумів шо довго не протримаються, (та ладно, думаю гріші і так потрачені) кароче:
дівчина постійно не могла відкрити праву дверку(хоча стокову завжди могла відкрити)
ліва ручка прослужила десь 1.5 міс потім привідкриванні осталася в мене в руці(зламася вищезгадуваний пластмасовий шток), а праву я заздалегідь зняв, так як зрозумі шо справи не буде,
хто бажає можу віддати цілу ліу і поламану праву за добре пиво
не раджу нікому, поставив назад стокові, проблем нема воопше.
дівчина постійно не могла відкрити праву дверку(хоча стокову завжди могла відкрити)
ліва ручка прослужила десь 1.5 міс потім привідкриванні осталася в мене в руці(зламася вищезгадуваний пластмасовий шток), а праву я заздалегідь зняв, так як зрозумі шо справи не буде,
Quattro
- maXimum
ти взяв напевно за 80 грн. розібрані... Вони повне Г....кароче ті євро ручки то повний піпец, зняв дурачок стокові які легесенько ходили поставив на машину евро-ручки(замки змазані, відрегульовані) е..бався з тагою так як вона на 08 не хоче ставати, вигляд вийшов бомба, але всеодно ходили туго, зрозумів шо довго не протримаються, (та ладно, думаю гріші і так потрачені) кароче:
Я взяв собі за 380 грн - дорого, зате вже більше року - і ходять ідеально, навіть нічого не змазував...
- wklef
- Ім'я:Віктор
- Дякував (ла): 2 рази
maXimum писав:Я взяв собі за 380 грн - дорого, зате вже більше року - і ходять ідеально, навіть нічого не змазував...
Так само і я проблем ніяких...
Причом шо замки в мене не в дуже хорошому стан

То не наші єноти :)
- Chell
А ці за 150 нормальні? Там плостмасовий шток?
Хто зараз онлайн
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 5 гостей