Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK
57-й вал ШО ВОНО ТАКЕ
- Denzzzil
- Ім'я:Денис
- Стать:чоловік
- Номер:7739
- Дякував (ла): 0
- Подякували: 0
- Контактна інформація:

і так попала мені голова з валом. стан ідеальний, ніяких засічок і царапин. на валу зі сторони трамблера вибито 57, значить то якийсь 57-й. тепер питання що це таке може бути? які підйоми, фаза і що він може дати? і як його правильно настроїти. які порадите жикльори в карб ставити?
П.С.голова ще буде їхати до Yes.
П.С.голова ще буде їхати до Yes.
Денис Автозапчастини
- Denzzzil
- Контактна інформація:
Re: 57-й вал ШО ВОНО ТАКЕ
мда...тут деякі скаржаться що не автомобільні питання і не про тюнінг...а тут вроді нормальне питання і жодної відповіді за день...де ж ті хто люблять написати що не те питання?
Денис Автозапчастини
- Black
- Ім'я:Дмитро
- Дякував (ла): 4 рази
Denzzzil, давай детальную инфу посоображаем !!!
Кто производитель хотя б ?
Кто производитель хотя б ?
З повагою Black.
- vovka
- Дякував (ла): 56 рази
- Подякували: 96 рази
- Контактна інформація:
динаміка 57, стара лінійка
ну то не на 100%, бо вибито там може бути шо хочеш.
але динаміка на своїх валах вибиває номер вала.
в мене на 55 валі динаміку було вибито 55, і зараз на 126 вибито 126.
57 чуть круче 55.
нарахунок шо дасть ))) я на 55 валі і 18 ряді на моторі 1.3 програв бесі 316 e36 корпус-півтора на квотері
ну то не на 100%, бо вибито там може бути шо хочеш.
але динаміка на своїх валах вибиває номер вала.
в мене на 55 валі динаміку було вибито 55, і зараз на 126 вибито 126.
57 чуть круче 55.
нарахунок шо дасть ))) я на 55 валі і 18 ряді на моторі 1.3 програв бесі 316 e36 корпус-півтора на квотері

- Denzzzil
- Контактна інформація:
Black, попередній власник голови і вала незнає шо то за виробник! я так як і vovka, схиляюсь що то Динаміка.
при купівлі дивився на його стан і стан голови в цілому...в загальному все на перший погляд ідеал!
а тепер підкажіть що він може, а то в неті є інфа про 52-й і 55-й, а про 57-й майже нічого, навіть не знайшов як його підстроїти..
vovka, які в теб були холості на твому 55-у
які порадиш запхати жикльори в карб?
при купівлі дивився на його стан і стан голови в цілому...в загальному все на перший погляд ідеал!
а тепер підкажіть що він може, а то в неті є інфа про 52-й і 55-й, а про 57-й майже нічого, навіть не знайшов як його підстроїти..
vovka, які в теб були холості на твому 55-у
які порадиш запхати жикльори в карб?
Денис Автозапчастини
- vovka
- Контактна інформація:
стандартні.Denzzzil писав:які в теб були холості на твому 55-у
незнаюDenzzzil писав:які порадиш запхати жикльори в карб?

візьми поміряй підйом і базу і будеш знати чи то шось похоже на динаміку чи нє.Denzzzil писав:попередній власник голови і вала незнає шо то за виробник
щось погано шукав... буквально перший результат в гуглі.Denzzzil писав:а про 57-й майже нічого
http://www.chiptuner.ru/content/old-ufa_cams/
- Denzzzil
- Контактна інформація:
це я бачив, хотілося б більше інфи про нього!vovka писав:щось погано шукав... буквально перший результат в гуглі. http://www.chiptuner.ru/content/old-ufa_cams/
кулачків? чи щось інше?vovka писав:візьми поміряй підйом і базу і будеш знати чи то шось похоже на динаміку чи нє.
ок. попередній зновштаки власник казав шо на 09 їхав з тим валом і стокової коробкою 200, ну може троха прибрехав...але ще казав що карб доробляли, в якійсь там організації...vovka писав:Denzzzil написав:які порадиш запхати жикльори в карб? незнаю
що можна з моїм стоковим солексом такого цікавого замутити?
Денис Автозапчастини
- vovka
- Контактна інформація:
а яка саме ще інфа по валу цікавить ?Denzzzil писав:це я бачив, хотілося б більше інфи про нього!
суб'єктивні відгуки чи щось інше ?
ем.. базу поміряй і кулачки впуск-випуск. потім від кулачків відніми базу і получиш підйом.Denzzzil писав:кулачків? чи щось інше?
- Denzzzil
- Контактна інформація:
ну можливо і відгуки також.vovka писав:а яка саме ще інфа по валу цікавить ?суб'єктивні відгуки чи щось інше ?
ага...логічно! поняв, попробую таку штуку зробити! тоді і дійсно буде відомо підйом, і яго мона буде з чимось порівняти.vovka писав:ем.. базу поміряй і кулачки впуск-випуск. потім від кулачків відніми базу і получиш підйом.
Денис Автозапчастини
- Zhdan
- Контактна інформація:
Denzzzil, На валу може бути вибито все що захочеш. Міряти обовязково. достатньо штангель-циркуля для підйому клапана і можна ще фазу поміряти якщо вал разом з головою.
- Black
Выложить всё зрительно на бумаге и сравнить со штатнымDenzzzil писав:ага...логічно! поняв, попробую таку штуку зробити! тоді і дійсно буде відомо підйом,
З повагою Black.
- Denzzzil
- Контактна інформація:
ну скажем, оно и визуально хорошо видно что отличаетса! на стандартном кулачки небольшие и на вид акуратные. а в етом высокие и более острые!Black писав:Выложить всё зрительно на бумаге и сравнить со штатным
Zhdan, а як фазу міряти?

Денис Автозапчастини
- Black
Квадратный вал наверное ,злющий! :)Denzzzil писав:а в етом высокие и более острые
З повагою Black.
- Denzzzil
- Контактна інформація:
я видел и позлее! но сразу видно что ето не сток! меня больше всего волнуют холостые, если у vovka, на 55-ом, было всё ок, то думаю у меня тоже или максимум на 100больше!Black писав:Квадратный вал наверное ,злющий!
голова с валиком будут ждать весну, а там буду собирать свой контруктор, и мотор и тормоза!
Денис Автозапчастини
- Black
У vovki моторист с бубнами бегал,так что и тебе придёться !Denzzzil писав:на 55-ом, было всё ок, то думаю у меня тоже или максимум на 100больше!
З повагою Black.
- vovka
- Контактна інформація:
так. реальний підйом.Denzzzil писав:тоді і дійсно буде відомо підйом
а то в рекламах вказується і фаза і підйоми при певних зазорах і ці зазори такі як захоче виробник (дехто щоб приукрасити вкаже при зазорі 0, тоді там фаза получається мегазла, а при реальному зазорі 0.3 там вже буде все значно прозаїчніше

коли в мене був 55 вал 3 чи 4 роки назад я тоді ше ніяких мотористів незнав :))) як поставив мені дядько Валєнтін той вал по штатних мітках, так я і поїхав прямо на драг на штатному солексі зі штатними жикльорами і трамбльоромBlack писав:У vovki моторист с бубнами бегал,так что и тебе придёться !

а зі слідуючими валами з бубнами бігав вже сам, до настройки вала, зажигання і карбів я нікого не допускав

абсолютно не злий вал. там перекриття всього 1.5мм та і фаза при зазорах 0.2-0.35 я так прикидаю по тих даних що є - до 270-275. я б сказав середній вал, цілком підходить для міста тим більше для 1.5. в 6500 повинен валити, до 7000 докрутиться.Black писав:Квадратный вал наверное ,злющий!
низів до 3000 буде чуть менше чим зі штатним.
так завжди є коли вали роблять методом перешліфовки зі штатних :)Denzzzil писав:на стандартном кулачки небольшие и на вид акуратные. а в етом высокие и более острые!
- Black
Вьехал.vovka писав:з бубнами бігав вже сам, до настройки вала, зажигання і карбів я нікого не допускав
Если так и есть тоvovka писав:до 270-275
Согласен.vovka писав:цілком підходить для міста
Думаю в городе не стоит так крутить ,разве что за МРеО :) ,а если поставит то этогоне избежать :)vovka писав:в 6500 повинен валити, до 7000 докрутиться.
З повагою Black.
- Denzzzil
- Контактна інформація:
мда...а от з настройкою, мені точно придеться помучитись, ніколи того ще не робив, мабуть буду вивчати літературу і шось думати, або попрошу в когось допомоги!
а ше мене цікавить чи зміниться якось розхід? чи то вже залежить від того як буду тиснути?
от це мене найбільше і хвилює, бо так по місту катаюсь спокійно, хіба як хтось западлить то кручу сток до 5-5,5!vovka писав:низів до 3000 буде чуть менше чим зі штатним.
а ше мене цікавить чи зміниться якось розхід? чи то вже залежить від того як буду тиснути?
а голова була дороблена? відчутний був ефект?vovka писав:як поставив мені дядько Валєнтін той вал по штатних мітках, так я і поїхав прямо на драг на штатному солексі зі штатними жикльорами і трамбльором
Денис Автозапчастини
- vovka
- Контактна інформація:
я думаю особо ти втрати низів не відчуєш.Denzzzil писав:от це мене найбільше і хвилює, бо так по місту катаюсь спокійно, хіба як хтось западлить то кручу сток до 5-5,5!
як будеш тиснути так і зміниться. якщо стиль їзди не поміняється то різниці не відчуєш. ну а якщо почнеш крутити ну тоді сам розумієш ))Denzzzil писав:а ше мене цікавить чи зміниться якось розхід? чи то вже залежить від того як буду тиснути?
стокова. ефект на 1.3 відчув. після 3500 досить непогана була прибавка десь до 6300-6500, далі вже починала вмирати. я був задоволений тим валом.Denzzzil писав:а голова була дороблена? відчутний був ефект
- Denzzzil
- Контактна інформація:
vovka, в мене ше якийсь глюк...в мене стоковий вал на 3-й більше 4500 не крутиться, потім з вихлопної чорний дим... іза чого таке може бути?
а друга крутиться нормально до 5500.
а друга крутиться нормально до 5500.
Денис Автозапчастини
Хто зараз онлайн
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 33 гостей