Не дивився, но ліва сторона радіатора мокра і йде невеликий пар.DNK писав:зліва внизу чорна пробка ,коли її відкручуєш то стікає весь тосол ,може вона недотянута і з неї капає.подивися

А скільки новий радіатор вийде?
Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK
Не дивився, но ліва сторона радіатора мокра і йде невеликий пар.DNK писав:зліва внизу чорна пробка ,коли її відкручуєш то стікає весь тосол ,може вона недотянута і з неї капає.подивися
sergey писав:Їзда назад під горку получається правда з ручніком
Я трохи інше подумав шо ти забув зняти йогоsergey писав:mastergid, що?Поняв де "бере" зцеплення, ну буду пробувати пока без інструктора.Аа...тобто ручнік для того щоб не скотитись вниз, а не то що ти подумав
mastergid писав:Я трохи інше подумав шо ти забув зняти його![]()
Тіпун тобі на язикDNK писав:альо Сєрога шота давно нічо не ломалося,пиши шось
тобі не потрібно його на місці, береш всі доки на машину та свої права і дуєш в страховуsergey писав:Треба щоб стаховик приїхав на стоянку і застрахував, бо я їздити не дуже вмію.
Ясно, а в яку страхову компанію?Ціна?shaman писав:тобі не потрібно його на місці, береш всі доки на машину та свої права і дуєш в страхову
бери Денсо, і памятай що тобі треба на 8 клапанів бо на 16 клапанах більша напруга на дротах,і треба бути обережним з різьбою ,закручувати свічкі тільки на холодному моторі,і на дротах є цифри 1 2 3 4,які показують який цилінд,не путай дроти.удачіsergey писав:Такі як пише в інструкціії чи якісь імпортні?
Агаjon писав:Інтересна мафинка Жигулі.... сексуальна...
Це ж яка ъх ціна?DNK писав:бери Денсо
DNK писав:і памятай що тобі треба на 8 клапанів бо на 16 клапанах більша напруга на дротах
DNK писав:і треба бути обережним з різьбою
І тобі тожеDNK писав:.удачі
недорогі десь біля 60 грн.міняти не складно просто акуратно і на холодний мотор і свічку на перекосяк не закручуй бо різьбі пісєц будеsergey писав:Це ж яка ъх ціна?
Де?Яка модель?То 60 гривень одна свічка?DNK писав:недорогі десь біля 60 грн.
Буду старатисяDNK писав:міняти не складно просто акуратно і на холодний мотор і свічку на перекосяк не закручуй бо різьбі пісєц буде
То куйня собача, а не майстер.Я сам зроблю краще за них.Sluva писав:я так зрозумів ти її купив для того щоб до майстрів возити і ремонтувати![]()
![]()
![]()
Тобто?Sluva писав:Мдя...і то тобі треба було?
Я не ссу, то буде практика.Sluva писав:ще навіть по людськи не покатався,а вже стільки гемору....
модель напишу завтра,просто тре місця знати де купувати,тоже завтра напишуsergey писав:Де?Яка модель?То 60 гривень одна свічка?
Ок, жду. :)DNK писав:модель напишу завтра,просто тре місця знати де купувати,тоже завтра напишу
комплект. я недавно такі ж купляв в автогурті.sergey писав: Де?Яка модель?То 60 гривень одна свічка?
так але ті можуть і не підійти по калильному числуvovka писав:Denso W20ERP - U#4. в мене такі.
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 5 гостей