Автомобільна акустика та аудіо-системи

Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK

Відповісти
Поможіть підібрати
«ANDRON»
Ім'я:Андрій
Стать:чоловік
Номер:ВС 5128 ВК
Дякував (ла): 0
Подякували: 0
Контактна інформація:
Поможіть підібрати

Повідомлення «ANDRON» » Вів, 27 жовтня 2009, 23:05

Підкажіть,який краще купити саб і підсилювач в районі 1200-1300 грн,на 2109.шо можна купити з кращого на ті гроші,шоб і грало добре,і не шкода було витратити гроші?
иномарку покупает тот у кого нет денег на содержание Таза

vivaldi

Re: Поможіть підібрати

Повідомлення vivaldi » Чет, 29 жовтня 2009, 21:26

Рост
Контактна інформація:

Повідомлення Рост » Чет, 29 жовтня 2009, 23:04

дацків писав:Підкажіть,який краще купити саб і підсилювач в районі 1200-1300 грн,на 2109.шо можна купити з кращого на ті гроші,шоб і грало добре,і не шкода було витратити гроші?
Постулат перший - витрачених грошей не шкода, якщо за них отримуєш очікувану якість товару, ту, на яку розраховував.
Так яка очікувана якість? Що вміщається в поняття "грало добре"?
Тому що, як колись висловився відомий герой: "кому і кобила невістка".
З власного досвіду скажу наступне - в такі гроші реально поміститись лише за умови, якщо купити окремо динамік і кітовий підсилювач, для динаміка самостійно зробити корпус, а підсилювач спаяти. Якщо брати готові речі, то мінімальна вартість хоч більш-менш людського варіанту, від якого не буде тошнити, буде дотягувати до двох тисяч, а ще краще двох з половиною. І це мінімум більш-менш пристойної суббасової ланки.
Хіба що спробувати пошукати щось з таких речей, але б/у.

«ANDRON»
Контактна інформація:

Повідомлення «ANDRON» » П'ят, 30 жовтня 2009, 13:37

максимум 1500 грн.бо 2-2.5 тис. я не потягну :no тому цікавлюся,що саме краще можна купити за ті гроші.підійде і б/у :beer

vivaldi

Повідомлення vivaldi » П'ят, 30 жовтня 2009, 16:13

можно ли поинтересоваться, что уже установлено? т.е. с чем планируется согласовка саба. какие пожелания к результату? ;)

«ANDRON»
Контактна інформація:

Повідомлення «ANDRON» » Нед, 01 листопада 2009, 14:41

vivaldi, стоїть магнітофон Pioneer DEN P5850MP,зад-SONY X-PLOD("яйця"),і з переді в штатних місцях(висока панель), SONY X-PLOD,розміру не знаю.хочеться шоб грало більш-менш гарно,і шоб бас був не гірший. :roll .буду вдячний за інфу.

Рост
Контактна інформація:

Повідомлення Рост » Нед, 01 листопада 2009, 15:54

дацків писав:vivaldi, стоїть магнітофон Pioneer DEN P5850MP,зад-SONY X-PLOD("яйця"),і з переді в штатних місцях(висока панель), SONY X-PLOD,розміру не знаю.хочеться шоб грало більш-менш гарно,і шоб бас був не гірший. :roll .буду вдячний за інфу.
Це просто жахливо :)

Добре, раджу наступне.
Ідемо сюди: http://zvuk.org.ua/forum/viewforum.php?f=13
Читаємо ФАК Ботаніка.
Якщо залишаються незрозумілі моменти - переглядаємо інші гілки форуму, зайшовши звідси: http://zvuk.org.ua/forum/index.php - новакам, бюджетний автозвук, інсталяції...
Якщо далі залишаються запитання - реєструємось і задаємо у відповідному розділі. Тільки якщо це зробити з самого початку, все рівно пошлють читати ФАК :)
А потім уже осмислено можна прийняти рішення.

vivaldi

Повідомлення vivaldi » Нед, 01 листопада 2009, 21:48

Рост писав: Це просто жахливо :)

Добре, раджу наступне.
Ідемо сюди: http://zvuk.org.ua/forum/viewforum.php?f=13
Читаємо ФАК Ботаніка.
Якщо залишаються незрозумілі моменти - переглядаємо інші гілки форуму, зайшовши звідси: http://zvuk.org.ua/forum/index.php - новакам, бюджетний автозвук, інсталяції...
Якщо далі залишаються запитання - реєструємось і задаємо у відповідному розділі. Тільки якщо це зробити з самого початку, все рівно пошлють читати ФАК :)
А потім уже осмислено можна прийняти рішення.
Рост, Представим ситуацию: приходите Вы к врачу с насморком, температурой, горло затянуто, кашель, суставы ломит, голова болит... Сначала долго сидите под кабинетом - ждете своей очереди. Дождались, заходим в кабинет, садимся, даем карточку (регистрируемся ;) ) - ждем диагноз, чтоб выписали рецепт и рекомендации правильного лечения. а вместо этого получаем:
вы бы сначала зашли сюда http://ru.wikipedia.org/wiki/%D0%97%D0% ... 0%B8%D0%B5, потом методом исключений http://ru.wikipedia.org/wiki/%D0%98%D0% ... 0%B8%D1%8F, потом http://ru.wikipedia.org/wiki/%D0%93%D1% ... 0%BF%D0%BF или http://ru.wikipedia.org/wiki/%D0%90%D0% ... 0%BD%D0%B0 и т.д. Если останутся вопросы - поисковая система google. А еще лучше закончить мединститут! умереть можно, правда? :happy
А если серьезно, больной, как конечный потребитель, расчитывает на конкретный ответ поставленому вопросу. Он не должен знать все что знает врач.
дацків писав:стоїть магнітофон Pioneer DEN P5850MP,зад-SONY X-PLOD("яйця"),і з переді в штатних місцях(висока панель), SONY X-PLOD,розміру не знаю.хочеться шоб грало більш-менш гарно,і шоб бас був не гірший. .буду вдячний за інфу.

дацків, советую перед и зад продать, добавить к этому ~500грн и купить двухкомпонентную систему. остальную 1000 потратить на шумо-вибро.

Denja
Тюнінг клуб
Подякували: 3 рази
Контактна інформація:

Повідомлення Denja » Нед, 01 листопада 2009, 22:08

vivaldi, Шановний. Ви тільки недавно на цьому форумі. Більшість тем розжовано вже давно. Рост тут від початку і кожного разу все повторяєтья знову. Смисл давати поради по колу, якшо готові відповіді лежать зовсім рядом. Ваше порівняння зовсім недоречне. З повагою
Перш ніж ставити тупі питання людям, задай їх ґуґлу...

vivaldi

Повідомлення vivaldi » Нед, 01 листопада 2009, 23:59

Denja, На форуме я давно, только зарегистрировался недавно. Или это влияет на авторитетность ответа? 27.10.2009 был задан конкретный вопрос:
дацків писав:Підкажіть,який краще купити саб і підсилювач в районі 1200-1300 грн,на 2109.шо можна купити з кращого на ті гроші,шоб і грало добре,і не шкода було витратити гроші?

на что я дал конкретный ответ (29.10.2009).

Где на форуме есть конкретный ответ на ЭТОТ вопрос?
Если даный пост неактуален т.к. все постоянно повторяется и ходит по кругу, почему на протяжении 2-х дней никто его не удалил, ссылаясь на использование поиска?
Рост человек уважаемый, и оскорбить я его даже не пытался.
А таким образом хотел показать что он не дает конкретных ответов.

Рост
Контактна інформація:

Повідомлення Рост » Пон, 02 листопада 2009, 00:29

Вельмиповажний і вельмишановний Вівальді :)

В, як ви сказали, "пацієнта" є два варіанти дій.
Перший - звернутися в професійну студію, заплатити гроші і отримати готове рішення.
Другий - робити щось самостійно. Тобто, не те, щоб обов'язково робити, але хоча би прийняти власне рішення з вибору. Раз людина задає запитання на форумі, що робити, а не куди звернутися, то зрозуміло, що це другий випадок.
А як може людина зробити власний грамотний вибір, якщо вона не знає основ? А основи викладені вже давно в різних джерелах і просто не треба лінуватися їх читати. А якщо ліньки - будь-ласка, перший шлях, прийти до лікаря, заплатити гроші, отримати рецепт і набір медикаментів. Все чесно і справедливо.

Стосовно мого небажання давати конкретні поради. Взяти б хоча б цей тиждень (трохи застудився і більше сидів дома, та й систему опалення мені як раз монтували, треба було бути присутнім), і за цей час, як по телефону, так і по е-мейлу, в приваті різних форумів я надавав цілу купу різних консультацій. Але якщо людина не знає нічого, я відсилаю її вивчати основи. І це нормально.

vivaldi

Повідомлення vivaldi » Пон, 02 листопада 2009, 15:55

Если не хотели давать конкретных ответов (в этом конкретном случае), то зачем вообще было отписывать в теме. Больше похоже на игру на публику.
И исходя из Вашего поста, расчитывать на бесплатную консультацию нет смысла.

Рост
Контактна інформація:

Повідомлення Рост » Пон, 02 листопада 2009, 17:04

Шановний Вівальді, що і кому ви хочете довести?
Я дав цілком конкретні посилання на хороші матеріали для самостійного вивчення основ, оскільки, виходячи зі складу системи автора топіка, що таке хороший автозвук ця людина поки-що не знає. Щоб, при бажанні розібратися в проблемі, можна було це зробити свідомо. Це взагалі мій підхід до життя - я не переношу дилетантства, яким торгаші, як раз до речі, і користуються - дають "безкоштовні" поради, щоб нарадити те, що їм вигідно.
Я притримуюсь іншої точки зору - дати людині базові знання, на основі яких вона зможе зробити самостійний вибір. Зацікавиться - напроситься до когось послухати готові системи, простіші, складніші. Вже буде досвід, який допоможе вибору. Заодно зрозуміє, яке звучання йому подобається, бо у людей же різні смаки.
І якщо ця людина не приймає такого підходу - я за руку нікого не тягну. Але шанс збагатити себе знаннями вважаю за свій обов'язок дати.
А сам в п'ятсот тисяч перший раз не розказую одне й те саме кожному новому напевно тому, що все давно написано і розжовано. Так, не на цьому форумі. А що, інтернет закінчується тут?

А може вам, шановний, не сподобалось, що я дав посилання на основний автозвуковий форум України, де зібрались найкращі професіонали України? Переживаєте, що можете втратити клієнта? :)

Dj kvass
Президент клубу
Ім'я:Василь Степанович
Номер:0020
Контактна інформація:

Повідомлення Dj kvass » Пон, 02 листопада 2009, 19:55

тошно читати :bad

rybkaandrew
Контактна інформація:

Повідомлення rybkaandrew » Пон, 02 листопада 2009, 20:43

Dj kvass, +1 :bad

vivaldi

Повідомлення vivaldi » Пон, 02 листопада 2009, 21:41

Рост писав:Я дав цілком конкретні посилання на хороші матеріали для самостійного вивчення основ, оскільки, виходячи зі складу системи автора топіка, що таке хороший автозвук ця людина поки-що не знає. Щоб, при бажанні розібратися в проблемі, можна було це зробити свідомо.

Вельмиповажний і Вельмишановний Рост,
тема называется "Поможіть підібрати"!!!!!
Рост писав: Це взагалі мій підхід до життя - я не переношу дилетантства, яким торгаші, як раз до речі, і користуються - дають "безкоштовні" поради, щоб нарадити те, що їм вигідно.

Если уж переходим на личности, слушали Ваши машины - Hellix рулит!!!!! :happy :happy :happy :happy
Рост писав:Переживаєте, що можете втратити клієнта?
:D :D :D :D :D
Dj kvass писав:тошно читати

согласен, ну извените, не смог сдержаться :happy :happy :happy :happy

ярик

Повідомлення ярик » Пон, 02 листопада 2009, 22:49

дацків писав:шоб і грало добре,і не шкода було витратити гроші?
Грати воно буде практично все одинаково,шо бренд шо не бренд.(щодо акустики)
і те і інше зроблене на одному заводі.тільки продати пізніше буде легше "бренд".от і вся різниця,а то тут вже ціла лекція :D
відчути різницю в якості можливо при грамотні постройці автозвуку,але то вже з іншої опери і за інші гроші!

Рост
Контактна інформація:

Повідомлення Рост » Вів, 03 листопада 2009, 13:19

vivaldi писав: Если уж переходим на личности, слушали Ваши машины - Hellix рулит!!!!! :happy :happy :happy :happy
Якщо уже бути точним, на особистості першим перейшов не я. Це мені почали вказувати, які я поради даю, а які я маю давати.
А Хелікс таки так, рулить. І Бракс. І Морель. І Монакор. І Фостекс. І Пірлес. І Сканспік.
А от до фанатика акустики з трьох букв я якось не доріс, напевно. Ну що вже зробиш.
Добре, не буду вам заважати виконувати ділерські зобов'язання і просувати на ринку свій бренд :)
На цьому відкланяюсь.
Dj kvass писав:тошно читати :bad
rybkaandrew писав:Dj kvass, +1 :bad
Правильно, будьте вище від цього. Це хороша позиція, тому що, як каже Жванецький, будучи вище завжди можна смачно плюнути вниз, зберігаючи почуття власної гідності :happy

Відповісти

Хто зараз онлайн

Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 3 гостей