Качати поїду на Лада-сервіс!
Зажимати залежно від покриття, "-50 - -60" на асфальтові покатушки наприклад ...
Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK
Так, навіть нерозборні!Vilnuy писав:в тебе стоять ще заводські аморики?
Ще незнаю! Абоякось вкорочуватимемо, або аж так низько незанижуватимемось ...Vilnuy писав:що з штоком робитемеш?
Нічого не хочу стверджувати, але колись тебе покатаю на свому пеугеоті із стоковою ходовою, але "модними стойками" koni sport на м`якому режимі, тоді скажеш що і до чогоUncleSam писав:Всі "шаращі" і "нешарящі" першим ділом спішать поставити стойки гарні, самовнушаючи шо від того машина краще поїде і менше кренитимиться в поворотах на стокових або навіть різаних пружинах - фіг там!!!
Во-во!!!Yelik писав:Нічого не хочу стверджувати, але колись тебе покатаю на свому пеугеоті із стоковою ходовою, але "модними стойками" koni sport на м`якому режимі, тоді скажеш що і до чого
ну може не зовсім стокова ходоваYelik писав:стоковою ходовою, але "модними стойками" koni sport на м`якому режимі, тоді скажеш що і до чого
Не вірю на рахунок жосткості і гарного проходження поворотів на 13 резині...[/off]maXimum писав:Жорстко, зато машина добре дороги тримається. На кольцо при вході 100-110, на виході 70-80 - машина лягає рівно. Єдиний мінус, шо в мене на 13 резина з великим профілем і корти передні вєе всі схавало
Погоджуюсь, так і написав що потрібно 15-ки мінімум ставити. Але реально, те що я написав - правда. Можу покатати :). (сорі за офф)Не вірю на рахунок жосткості і гарного проходження поворотів на 13 резині...
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 16 гостей