а мій знайомий не збивав пса, але його теж зачепила маршрутка...mastergid писав:Я коли зачепив щеня то через тиждень мене зачепила маршрутка
все в нашому житті - відносно
Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK
а мій знайомий не збивав пса, але його теж зачепила маршрутка...mastergid писав:Я коли зачепив щеня то через тиждень мене зачепила маршрутка
+1 цілковито підтримуюManiak716 писав:от через таку прикмету
...
краще дивитись на дорогу а не заморочуватись на всякі там прикмети
Те що треба закопати, це правда, а то он, подорозі скільки їх валяється. Но те що це ще якось впливає, то це вже маразм.петро писав:За пса правда-коли збэш насмерть краще закопати б1ля того м1сця за обочиною.
Перехрестився 1 по1хав дал1Maniak716 писав:я от не можу собі уявити що робить забобонний водій який збив пса і не має лопати або припустимо мороз і земля примерзла
і сплюнув 3 разипетро писав:Перехрестився 1 по1хав дал1
не требаMukola писав:сплюнув 3 рази
Mukola писав:і сплюнув 3 разив закрите вікно
читай вище - треба бути уважнішим за рульом :)mister_X писав:щось означає?
Коли мені міняли натяжний ролік то механік сказав:О, тепер ти до нас не скоро приїдеш.Ага блін, через тиждень в мене машина не завелась, і знов він приїхав.Вот й доси стоіть - аккума немає, на зарадці, перевірці.vovka писав:хренова прикмета казати що машина не ломається
от буквально на днях розпитував колегу як його Октавія.. каже всьо гуд, за 1.5 роки поміняв тіки ремні, фільтра, масло і опорні підшипники
вчора дзвонить - каже на заправці заправився, а завестися не зміг. так прямо біля колонки і лишився стояти (стартер крутить, насос качає, машина не заводиться). тепер мабуть мені то згадає
та і на собі переконався що як тільки комусь скажу шо все гуд, через деякий час приїходиться ремонтувати всякі дурниці
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 25 гостей