З недавнього часу не слухаю в машині Jean Michel Jarre, кожен раз як вмикав той диск наставали якісь аварійні ситуації, при чому безглузді і не з моєї вини. Викинув той диск нафіг. Ось такA1 писав:В кого є які автомобільні забобони, або хто в які прикмети на дорозі вірить чи взагалі в то не вірить??
Напишу про себе:
1. Ніколи не ставлю рівень музики в машині на рівень "13";
2. Не слухаю групу Скутер в машині взагалі, якщо звучить по радіо - перемикаю(а колись була одна з моїх любимих);
3. Якщо чорний кіт перебігає дорогу, то зупиняюсь, щоб хтось інший перший проїхав
Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK
Автомобільні забобони
- T5-R
- Стать:чоловік
- Дякував (ла): 30 рази
- Подякували: 23 рази
- Контактна інформація:
Impossible is Nothing
- cat-yellow
- Ім'я:Михайло
- Дякував (ла): 222 рази
- Подякували: 72 рази
Re: Автомобільні забобони
Не вірю ні в що забобонне, навіть навпаки...
Коли купив машину - то в перші 5 днів, після того, як із салона її забрав, думав, поставлю на облік - поїду до церкви, щоб освятити.
Блін, за тих 5 днів: 1 - Ланос зацепив мені задній бампер
; 2 - бабку чуть на капот не посадив, на швидкості 50 проїхав кілька см за її спиною, причина - бабка вирішила проскочити через дорогу, щоб встигнути на Львівську маршрутку, бо маршрутчик с..ка, п..дло в неположеному місці зупинився, а бабка йшла в сторону зупинки, до якої було метрів 300...
Вцепив нормальні номера - поїхав в церкву, освятив машину.
Купив хрестик в церкві, освятив його, та повішав на заднє зеркало.
Тьху-тьху, Бог береже! Були випадки про кілька сантиметрів, але вони були на відносно малих швидкостях, тому нічого серйозного не могло й бути.
От навіть сьогодні - виїхав вперше за 3 дня, а якесь падло перед носом зупинилось на Ланцері, щоб підібрати пасажира...
Я не є супер богобоязною людиною, але завжди перед довгою дорогою, навіть якщо це трохи більше, ніж 50 км - перехрещусь і їду собі, не звертаючи увагу на всілякі відра, коти, пташки та іншу фігню...
Коли купив машину - то в перші 5 днів, після того, як із салона її забрав, думав, поставлю на облік - поїду до церкви, щоб освятити.
Блін, за тих 5 днів: 1 - Ланос зацепив мені задній бампер

Тьху-тьху, Бог береже! Були випадки про кілька сантиметрів, але вони були на відносно малих швидкостях, тому нічого серйозного не могло й бути.
От навіть сьогодні - виїхав вперше за 3 дня, а якесь падло перед носом зупинилось на Ланцері, щоб підібрати пасажира...

Я не є супер богобоязною людиною, але завжди перед довгою дорогою, навіть якщо це трохи більше, ніж 50 км - перехрещусь і їду собі, не звертаючи увагу на всілякі відра, коти, пташки та іншу фігню...
- mastergid
- Ім'я:Володимир
- Номер:MASTERGID
- Дякував (ла): 5 рази
- Подякували: 2 рази
Я завше перед дорогою теж перехрещуся і в мене верверчка на дзеркалі заднього виглядуcat-yellow писав:Не вірю ні в що забобонне, навіть навпаки...
Блін, за тих 5 днів: 1 - Ланос зацепив мені задній бампер; 2 - бабку чуть на капот не посадив, на швидкості 50 проїхав кілька см за її спиною, причина - бабка вирішила проскочити через дорогу, щоб встигнути на Львівську маршрутку, бо маршрутчик с..ка, п..дло в неположеному місці зупинився, а бабка йшла в сторону зупинки, до якої було метрів 300...
От навіть сьогодні - виїхав вперше за 3 дня, а якесь падло перед носом зупинилось на Ланцері, щоб підібрати пасажира...![]()

О97 І55 3О 56 chip-tuning DPF FAP EGR ADBLUE, Renault CanClip, Renault Pro+
-
- Ім'я:Mukola
- Дякував (ла): 0
- Подякували: 0
покроплений двіжок і образок на панелі і все буде гуд 

Якщо у тебе чогось немає, створи це!
- A_D
- Ім'я:Юра
хлопці моя думка така.. менше заглядайте там за всякими котами,бабками,горобцями, і тому подібне а більше зосередьтеся на дорозі це і є залог успішної безаварійної їзди!!! 

- Denzzzil
- Ім'я:Денис
- Номер:7739
- Контактна інформація:
я в то всьо не вірю наприклад пусті відра: та вони ж повні повітря...чорний кіт, так в нього очі точно не чорні!..але колись збив голуба, на наст день розбив поворотнік на фарі, збив щеодного голуба на наст день майстри на сервісі питались хто був за кермом моєї машини і чи відкачали(мені просто пощастило бо тоді прищіпнувся, з тих пір завжди прищіпаюсь, навіть коли незручно), потім був чорний кіт який вдарився мені об крило в стрибку(смішно), але на наст день на тій самій вулиці мені в машину забіг пішохід(після чого місяць нервів, 800у.о.і ше купу всякого).
якщо чорний кіт перебігає дорогу то досить часто зупиняюсь, якщо пусті відра то я в них невірю!
але один раз було що пропускав на переходя чувака з купою пустих бочечок на візочку, першим це місце переїхав попутній камаз, так от він через 300метрів квакнув 5 машин одне дерево і один паркан...
хочется не вірити...але воно [цензура] не получається...
якщо чорний кіт перебігає дорогу то досить часто зупиняюсь, якщо пусті відра то я в них невірю!
але один раз було що пропускав на переходя чувака з купою пустих бочечок на візочку, першим це місце переїхав попутній камаз, так от він через 300метрів квакнув 5 машин одне дерево і один паркан...
хочется не вірити...але воно [цензура] не получається...

Денис Автозапчастини
- Denzzzil
- Ім'я:Денис
- Номер:7739
- Контактна інформація:
Fobos, машина була до такої степені розквашена...що якби не був прищіпнутий то було б мені не надто доре...
Денис Автозапчастини
- Figaro
- Ім'я:Tarik
- Контактна інформація:
переїхав псу задні лапи, через два тижня попав в аварію, вірю в те шо коли пса зїбеш чи забєш через деякий час буде тебе аварія.
TRT
- Mu$daY
- Ім'я:Вова
- Номер:ВС7779СТ
В мене аварії не синхронізовані з забобонами, тому в них не вірю
. От правда після того як хтось за руль 09 сідає вона на мене хариться і шось вимучує обовязково

Drifthooift
- Fikus
- Ім'я:Паштєтанама
- Контактна інформація:
на мене не схариться верняк
F67 запчастини,диски,шини,кріплення для авто http://vk.com/f67motorsport
-
- Ім'я:Саша
- Контактна інформація:
100% правда - вся увага на дорогу і все буде гудA_D писав:хлопці моя думка така.. менше заглядайте там за всякими котами,бабками,горобцями, і тому подібне а більше зосередьтеся на дорозі це і є залог успішної безаварійної їзди!!!
я завжди прищіпаюсь з першого дня і пасажирів заставляюDenzzzil писав:Fobos, машина була до такої степені розквашена...що якби не був прищіпнутий то було б мені не надто доре...
навіть якось незручно коли не відчуваю ременя на пузі
і не тому що могли штрафанути, а для власної безпеки
якби ти її збив - і тебе не оштрафували - всеодно мандраж ще довгоcat-yellow писав:2 - бабку чуть на капот не посадив, на швидкості 50 проїхав кілька см за її спиною...
в радянські часи сказали б:"водитель должен был предугадать"
водій повинен прораховувати ситуацію на дорозі, а в нас: куять, по телефону говорять, на баб заглядають...
от і маємо те що маємо
я одного разу чуть іномарку не розгаратав - на дівах заглядав - тепер тільни на дорогу, хіба як в пробці стою або на свіцтофорі
- hrdrive
- Контактна інформація:
ніколи не їду прямо якщо мені дорогу перебіжить чорний кіт з пустими відрами
А насправді також в це не вірю. Кожному воздається по його вірі.

А насправді також в це не вірю. Кожному воздається по його вірі.
INTE®©ULLE®™
- Fobos
- Рятівник форуму
- Ім'я:Юра
- Дякував (ла): 138 рази
- Подякували: 9 рази
- Контактна інформація:
Чим, голубом чи шоDenzzzil писав:Fobos, машина була до такої степені розквашена...що якби не був прищіпнутий то було б мені не надто доре...

Ford?
- Fikus
- Ім'я:Паштєтанама
- Контактна інформація:
в мене ше є така прикмета,гонка завжди мені вдається з бодуна

F67 запчастини,диски,шини,кріплення для авто http://vk.com/f67motorsport
-
- Ім'я:Mukola
Від багатьох водіїв чув шо найбільша погана прикмета збити пса 

Якщо у тебе чогось немає, створи це!
- sergey
- Контактна інформація:
Вот даже вчора, прийшов забирати машину, а майстер каже, не працює на ХХ і на гарячу глохне, я кажу не може бути.
Сів, завів - працює як часи, ХХ вірівнявся, практично не глохла - не любить чужих, а власника знає.
Хоч вірь, хочь не вірь, майстру брехати смислу немає.
Майстри самі в шоці 

Челябинские мужики настолько суровы, что гнут кованые диски на немецких автобанах
- mastergid
- Ім'я:Володимир
- Номер:MASTERGID
- Дякував (ла): 5 рази
- Подякували: 2 рази
Я коли зачепив щеня то через тиждень мене зачепила маршрутка 

О97 І55 3О 56 chip-tuning DPF FAP EGR ADBLUE, Renault CanClip, Renault Pro+
- Maniak716
- Ім'я:Петро
- Дякував (ла): 1 раз
от через таку прикмету співробітник батька розбив 3 машини - через дорогу перебігав пес ну він вдарив по тормозах бо то "страшна прикмета", йому в сраку влітає попутка і виштовхує його на зустрічку де він ловить ще одну машину, собака жива а машини битіMukola писав:Від багатьох водіїв чув шо найбільша погана прикмета збити пса

як тут вже писали - краще дивитись на дорогу а не заморочуватись на всякі там прикмети
Хто зараз онлайн
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 25 гостей