Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK
Аlfa romeo club
- t309
- Ім'я:t309
- Стать:чоловік
- Дякував (ла): 0
- Подякували: 0
- Контактна інформація:
нарахунок зустрічі в неділю!!!
все тут http://fiat-club.org.ua/forum/viewtopic ... highlight=
все тут http://fiat-club.org.ua/forum/viewtopic ... highlight=
https://goo.gl/TcJrkr
Ні хабарям, відкатам, порушеням ПДР!
Re: Аlfa romeo club
У Альфи був 2.0 атмосферник -220к.с.vovka писав:турбо! от якби з атмосфериt309 писав:з 1.6 двіжка вижимали чи то 450 чи то 550 сил!!!
Мерседес ще на г-но ,,буба,,говорив - а АЛЬФА в змаганнях призи брала!!!

- Speedo
- Ім'я:Орест
- Дякував (ла): 22 рази
- Подякували: 19 рази
- Контактна інформація:
Alfa рулить!
Тільки от знайти в нормальному стані неубиті всякими малолєтніми (в основному) доморощеними гонщегами, нажаль майже нереально (йдеться в першу чергу про старшу "класику" 33, 75, 90, 164 та й 155 також). А так як ціни на з/ч - космос (як і для спортивних машин) от тому вони й не користуються в нас сильною популярністю, на відміну наприклад від тої ж Польщі, де мережа сервісів ФІАТ сильно розвинена!
А на рахунок анекдотів, так то про любу марку таке можна розказувати
Тільки от знайти в нормальному стані неубиті всякими малолєтніми (в основному) доморощеними гонщегами, нажаль майже нереально (йдеться в першу чергу про старшу "класику" 33, 75, 90, 164 та й 155 також). А так як ціни на з/ч - космос (як і для спортивних машин) от тому вони й не користуються в нас сильною популярністю, на відміну наприклад від тої ж Польщі, де мережа сервісів ФІАТ сильно розвинена!
А на рахунок анекдотів, так то про любу марку таке можна розказувати

- t309
- Контактна інформація:
НІФІГА ЗАПЧАСТИНИ НЕ ДОРОГІ,НУ ПРИНАЙМНІ НЕ НАСТІЛЬКИ І ЗНАЙТИ ВСЕ МОЖНА ТІЛЬКИ НЕ У ЛЬВОВІ, ЛЬВІВСЬКИХ МАШИН НЕ ВБИТИХ НЕ ПРОДАЮТЬ ЦЕ МЕНТАЛІТЕТ У НАС ТАКИЙ!!!
-
- Лінгвіст
- Ім'я:Felix
- Дякував (ла): 2 рази
- Подякували: 37 рази
- Контактна інформація:
Загалом згіднийt309 писав:НІФІГА ЗАПЧАСТИНИ НЕ ДОРОГІ,НУ ПРИНАЙМНІ НЕ НАСТІЛЬКИ І ЗНАЙТИ ВСЕ МОЖНА ТІЛЬКИ НЕ У ЛЬВОВІ, ЛЬВІВСЬКИХ МАШИН НЕ ВБИТИХ НЕ ПРОДАЮТЬ ЦЕ МЕНТАЛІТЕТ У НАС ТАКИЙ!!!

Ціни на запчастини коштують так само як і на любу іншу іномарку такого класу!t309 писав:НІФІГА ЗАПЧАСТИНИ НЕ ДОРОГІ,НУ ПРИНАЙМНІ НЕ НАСТІЛЬКИ І ЗНАЙТИ ВСЕ МОЖНА ТІЛЬКИ НЕ У ЛЬВОВІ, ЛЬВІВСЬКИХ МАШИН НЕ ВБИТИХ НЕ ПРОДАЮТЬ ЦЕ МЕНТАЛІТЕТ У НАС ТАКИЙ!!!
Просто АЛЬФ значно менше ніж пасатів,бмв і т.д. -тому продавці не тримають їх в наявності.
А почекаєш день-два і виявляється не все так страшно!!!
ALFA ROMEO-це Ферарі для середнього класу- це сказав італієць який приїзджав до нас в гості!

-
- Лінгвіст
- Ім'я:Felix
- Дякував (ла): 2 рази
- Подякували: 37 рази
- Контактна інформація:
за фотку дякую, подрочив...r-tuning писав:Ціни на запчастини коштують так само як і на любу іншу іномарку такого класу!t309 писав:НІФІГА ЗАПЧАСТИНИ НЕ ДОРОГІ,НУ ПРИНАЙМНІ НЕ НАСТІЛЬКИ І ЗНАЙТИ ВСЕ МОЖНА ТІЛЬКИ НЕ У ЛЬВОВІ, ЛЬВІВСЬКИХ МАШИН НЕ ВБИТИХ НЕ ПРОДАЮТЬ ЦЕ МЕНТАЛІТЕТ У НАС ТАКИЙ!!!
Просто АЛЬФ значно менше ніж пасатів,бмв і т.д. -тому продавці не тримають їх в наявності.
А почекаєш день-два і виявляється не все так страшно!!!
ALFA ROMEO-це Ферарі для середнього класу- це сказав італієць який приїзджав до нас в гості!
- Speedo
- Контактна інформація:
t309 писав:НІФІГА ЗАПЧАСТИНИ НЕ ДОРОГІ
ну то ще як подивитися.

От наприклад стійки чи комплект зчеплення на 33-ту кінця 80-х, початку 1990-х років коштують в 2 (а той у більше) раз дорожче ніж, скажем, на "кадета" чи "гольфа" того ж віку. Колись спеціально взнавав, мене шокувало, що одна стійка нв стару "альфу" коштувала від 1200 грн! І то тоді, коли на згаданих вище старих "німців" можна було вкластися в 400-500, а то й 250!!!
Ну, але що поробиш. За захоплення треба платити...
- t309
- Контактна інформація:
то тебе явно розводили, за 1200 можна більштайн В6 взяти короч тре вміти шукати
+100%!!!!!!!!!!!!!!!t309 писав:то тебе явно розводили, за 1200 можна більштайн В6 взяти короч тре вміти шукати

Я на 156 взяв за 400 євро 4 амортизатора Koni Sport (два роки назад)
Якщо я не помиляюсь євро тоді було в районі 8 грн.
- Speedo
- Контактна інформація:
ну, не знаю... у Львові є один більш-менш пристойний магазин по з/ч "фіат"-"альфа" (він же лянча, СЕАТ і т.п.) на Шевченка, 52 (ПП Березька). Інших не знаю - t309 поділіться, думаю не тільки мені цікаво буде...
Нє, ну є ще формула-2000, але... я би їх не радив, по цінах і наявності вони явно не виграють
Пам"ятаю рік тому колєга на 33-ту стійки шукав, так там (на Шевченка) були "саксовські" по 1500 чи т.п., потім якісь польські, по 1200, а як колєга взагалі "випав в ступор" запропонували РЕСТАВРОВАНІ
(так уж і бить) по 600 грн./штука (сторгувався до 450, але ж РЕСТАВРОВАНІ). Тоді як на сервіс гольфа, опеля чи майже нового ланоса, ціни були В 2-3 РАЗИ ДЕШЕВШІ (за 600 можна було взяти екстра, а так аби поміняти то і за 250 грн. мож було надибати)!!! Зі зчепленнями і колодками схожа ситуація (з останнім, правда, менше)...
Ні, я згідний, що, наприклад у Києві чи Одесі альфівські запчастини можна знайти і за тимим самими гольфівськими чи кадетівськими цінами (+/- 5%), але ж ми живемо не в столиці !!! Тут, як то кажуть "без лоха жизнь плоха" ... а багато власників "фіат груп" особливо не мають часу шукати і обдзвонювати столичні чи одеські гуртівні, та ще й чекати на доставку...
Так що порадьте, хто знає, якщо є такі, реально де брати з/ч, на "альфи".
П.С. Шроти не рахується, сам знаю купу, такі речі як стійки чи зчеплення там брати не вийде...

Нє, ну є ще формула-2000, але... я би їх не радив, по цінах і наявності вони явно не виграють

Пам"ятаю рік тому колєга на 33-ту стійки шукав, так там (на Шевченка) були "саксовські" по 1500 чи т.п., потім якісь польські, по 1200, а як колєга взагалі "випав в ступор" запропонували РЕСТАВРОВАНІ

Ні, я згідний, що, наприклад у Києві чи Одесі альфівські запчастини можна знайти і за тимим самими гольфівськими чи кадетівськими цінами (+/- 5%), але ж ми живемо не в столиці !!! Тут, як то кажуть "без лоха жизнь плоха" ... а багато власників "фіат груп" особливо не мають часу шукати і обдзвонювати столичні чи одеські гуртівні, та ще й чекати на доставку...
Так що порадьте, хто знає, якщо є такі, реально де брати з/ч, на "альфи".
П.С. Шроти не рахується, сам знаю купу, такі речі як стійки чи зчеплення там брати не вийде...
- t309
- Контактна інформація:
обдзвонити київських друзів явно менше часу ніж їхати нашевченка,а доставка 1-2 доби!!! + є просто купа людей які самі привозять запчастини на томуж фіат клубі
- t309
- Контактна інформація:
так що купуйте там де дешевше і нехай наші місцеві бариги локті кусають