Нічого страшногоGlibko писав:тема не про то... вибач що флужаю тобі ту ...![]()

В них так само :)Glibko писав:знач си-ма охолодж була до дупи ... бо в мене той шланг що йде перед пічкою.... туда врізаний шланг на редуктор ... :)
Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK
Нічого страшногоGlibko писав:тема не про то... вибач що флужаю тобі ту ...![]()
В них так само :)Glibko писав:знач си-ма охолодж була до дупи ... бо в мене той шланг що йде перед пічкою.... туда врізаний шланг на редуктор ... :)
Який ти шустрийDNK писав:ну шо самольот готовій чі кяк?
Ronster писав:Гонска тема,
Де саме?Ronster писав:місцями під столом сидів))
:) Дякую.Ronster писав:Автора вітаю в сімї автомобілістів
може не навчився, бо тільки в неті сидитьLEgEnDA писав:а чого не получилось дуже їздити?
"мануальчеги" читає!!shaman писав:бо тільки в неті сидить
Та бо зцепленням не можу подружитисяLEgEnDA писав:а чого не получилось дуже їздити?
shaman писав:може не навчився, бо тільки в неті сидить
А нерви як?Нормально?jon писав:Дзвони навчу їздити.
він якщо непомиляюсь і є інструктор ... работа в нього така ... а з ін сторони ти ж мужик і по вусі дасть єжелі напартачиш ...sergey писав:А нерви як?Нормально? Бо то треба мати терпіння
ДаGlibko писав:він якщо непомиляюсь і є інструктор ...
Glibko писав:а з ін сторони ти ж мужик і по вусі дасть єжелі напартачиш ...![]()
![]()
![]()
а шо до того ти не замічав?sergey писав:підїхав вперед почекав трохи і виявив пару капель тосолу під радіатором. Ще придивився до бачка омивачаля скла - тоже тріснутий
DNK писав:піпєц ото в тебе гімору
То радіатор.DNK писав:нарахунок радіатору то може якійсь хамут на патрубку не докрутили
Що глянути?DNK писав:або там є корок через який зливають тосолл там глянь,
:) хоть це добреDNK писав:а бачок то фігня 20 гривень набазарі новий
нє, до ремонту не замічавandy_m писав:а шо до того ти не замічав?
зліва внизу чорна пробка ,коли її відкручуєш то стікає весь тосол ,може вона недотянута і з неї капає.подивисяsergey писав:Що глянути?
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 7 гостей