Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK
Фільтр 0-го опору
- Mr.killer
- Стать:чоловік
- Дякував (ла): 0
- Подякували: 0
Я недавно свій фільтр чистив, то перше думав сам то робити, скупив хімію всяку MANNOL а потім передумав сам руки пхати. Найшов сервіс де то все роблять.
150 метрів перед кольцом в аеропорту. По праву сторону коли їхати з любінської. АНТИКОРСЕРВІС
за пів години фільтр почистили і хлопці запросили 40 грн, як на мене нормальна ціна. Можете звертатись туди.
150 метрів перед кольцом в аеропорту. По праву сторону коли їхати з любінської. АНТИКОРСЕРВІС
за пів години фільтр почистили і хлопці запросили 40 грн, як на мене нормальна ціна. Можете звертатись туди.
- Dj kvass
- Президент клубу
- Ім'я:Василь Степанович
- Стать:чоловік
- Номер:0020
- Контактна інформація:
Кажеш чистим холодним..............чистим понятно, а холодним??? хіба ти його перемістив десь від мотора подальше.21043 SW писав:Встановивши якісний нульовий фільтр Ти забезпечуєшь мотор чистим холодним повітря. Прорізавши "кастрюлю" Ти залишаєшь той самий фільруючий елемент, через який складніше проходить повітря і відкриваєшь додаткові отвори для бруду. Висновки роби сам.vovka писав:Що краще нульовик - чи просто порізати стандартну каструлю ?![]()
Василь, встановивши нульовий фільтр на ВАЗ в мене перестав грітись двигу, Я викінув ту галіму кастрюлю :mad: зробив гарний вигляд під капотом і закрив питання з забезпеченням карбюратора повітрям, так як палива було реально забагато. Висновки роби сам:
Фільтруючий елемент на НОРМАЛЬНИХ фільтрах нічим не гірший, а як то додаткові отвори для бруду?...... фільтр до каструлі прилягає дуже чудово, адже його притискаєш зверху!(Подивись на рідний проспорт там москалі вже давно на карбові ВАЗи приробили гарну каструлю!!!)
Ну тут погоджусь
Тому кажу шо краса перш за всезробив гарний вигляд під капотом

- MAGYLA
- Дякував (ла): 12 рази
- Подякували: 4 рази
А вони його що просто шіткою почистили чи потім феном сушили що за півгодини впорались? :? Особисто я свій на ніч знімав і робив все як книжка пише: зчистити бруд, обробити спеціальним миючим засобом, промити в емкості з водою, а потім під проточною, дати висохнути і обробити пропіткою (чи як там то масло правильно називається). І на це все з сушкою явно не півгодини потрібно. Може слід подумати і про якість обслуговування фільтра.Mr.killer писав:за пів години фільтр почистили і хлопці запросили 40 грн
знание законов позволяет нарушать их со знанием дела
- FAST
- Контактна інформація:
Дивись сюди! viewtopic.php?t=1722
Є ше додаткова гофра шоб його прикріпити, пиши, зустрінемся, подивишся!
Є ше додаткова гофра шоб його прикріпити, пиши, зустрінемся, подивишся!
093 655 48 53
Хто зараз онлайн
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 3 гостей